pátek 31. července 2009

Statisktiky klubu od jeho založení..

dnes Vám přináším opět kus mé dřiny. Poslední tabulky, ve kterých jste si mohli pohlédnout nezaměnitelná fakta o sobě a našem klubu vyšly 21.února. Nastal čas je aktualizovat!
Opět jsem setavil mnoho zajímavých tabulek, kde se dozvíte, ko si jak stojí například ve vstřelených brankách za klub celkově ( sezona + turnaje ) , počet odehraných zápasů, docházka trochu jinak a mnoho dalšího..
.
STATISTIKY KLUBOVÉ:
.
50 odehraných utkání - přesně tohle kulaté číslo je nyní na našem kontě. 19 z nich zahrnuje sezonní zápolení, ostatní jsou turnaje (do počtu nejsou zahrnuty kontumované utkání, kdy se soupeř nedostavil, jsou zde jen odehrané)
.
152 : 100 - to jest naše celkové skóre ku dnešnímu dni. Musím zde poznamenat významný fakt. Příjemně kladné skóre nám nahnala bravurně zvládnutá sezona, ze které si odnášíme výtěžek 99:20. Z toho vyplývá, jaké asi může být naše skóre z turnajů.. Nebudeme se bát a odtajníme tyto cifry.. 48:80. Ano je to tak. Do skóre je vždy započítané i vítězství kontumační, jakých jsme dosáhli v současnosti 3 kousky.
.
25 - 5 - 20 : naše bilance výher - remíz - proher. Opět tu v čísle 25 nejsou zahrnuty tři kontumační zápasy.
.
8 výher - toto číslo se od minule nezměnilo. Stanovuje počet po sobě jdoucích utkání, ve kterém klub zaznamenal výhru. Číslo se od minule sice nezměnilo, ovšem čísla 8 jsme od té doby dosáhli ještě jednou.
9 zápasů - přesně v tolika utkání z odehraných 50ti se nám nepodařilo vstřelit branku, chcete-li to v procentech, je to přibližně ve 20ti procentech zápasů.
.
6 proher - šesti proher v řadě jsme už v dávné minulosti utvořili nešťastný klubový rekord. Stalo se tak na počátku tohoto roku v rozmezí 18.1 - 15.2. Turnaj se jmenoval BRNO OPEN 09.
.
7 nevýher - toto je vlastně podobná statistika, jako ta předchozí. Je však rozšířena ještě o jeden zápas. A to první zápas na "Turnaji Nadějí", ve kterém jsme hned na úvod remizovali s týmem BB Press 1:1. Šňůra nezisku tří bodů se tedy povážlivě natáhla. Z výhry jsme se neradovali od 18.1 do 29.3.2009.
.
10 zápasů - a nyní k příjemnější statistice. Deset zápasů po sobě se našemu klubu podařilo vstřelit alespoň jednu branku. Stalo se tak během jarní sezony 08/09 a poté se nám podařilo navýšit počet ještě o jedno utkání na KOZINA Cupu 09.
.
10 zápasů - to jest krásný výsledek. A čeho? V 10ti utkáních z padesáti jsme odešli s čistým kontem na naší straně. Velkou zásluhu na tom nese náš výborný golman a také dobrá obrana. Pro úplnost, je to přesně 20 procent ze všech utkání..
.
Nejvyšší výhry: Od minula jsme rekord bohužel netrhli, i když jsme byli dosti blízko. Na jaře jsme porazili Orly z Lískovce vysoko 8:0 a zopakovali jsme tak pěkný výsledek z podzimu proti Bosonohám C a z BRNO Openu proti RST. Jeden zápas však veškeré tyto stejně trumfnul, na příčce nejvyšší odolává tlaku souboj podzimní části, kdy jsme vyprovodili celek Pörkele debaklem 9:1.
.
Nejvyšší prohra: a jak už to tak bývá, statistiky nejsou jen kladné.. Nás však může těšit, že jsme od minulého statistického zúčtování žádnou ostudu neudělali a tak největší prohrou Carpe nadále zůstává výsledek 0:7 v souboji s Kalábkem.
.
Úspěchy klubu: Na první místo se samozřejmě s velkým přehledem řadí vítězství ihned v první sezoně 3.A brněnské soutěže a tím i postup do vyšší 2.třídy. Dalšími menšími"úspěchy", které však často dosti potěší, jsou postupy ze skupin turnajů, do kterých se přihlašujeme. Naposledy to byla osmifinálová skupina v Oleksovicích, dříve nečekaný postup na Foremo Cupu, či velké překvapení v BRNO Open 09.
.
Slavné a památné zápasy: Na první příčce nadále zůstalo vítězství 2:1 nad okresním týmem SOŠ OOM. Za ním v dálce pokulhává jasné přehrání BB Pressu 6:2 na turnaji Foremo Cup.
.
.
STATISTIKY HRÁČSKÉ:
(v tabulce jsou uváděni aktivní hráči klubu, pod nimi - pod čarou - si můžete prohlédnou i odchozí členy a případně porovnat (jejich R. znamená Retiree - důchodce)). Do statistik jsme nezanášel Honzina, který neodehrál žádné utkání.
.
Odehrané zápasy za klub:
V této statistice jsem byl velice překvapen vysokým umístěním Michala. Stále jako by stál ve stínu smrtky, ale ze statistik jasně vyplývá, že je to jeden z netradičnějších členů kádru.
Olinovo první místo je jasné, odehrál všechny utkání klubu a za to mu patří uznání nejvyšší.
.
1. 50 - Olin
2. 47 - Pája
3. 45 - Martin H.
4. 43 - Boris
5. 37 - Michal
6. 29 - Martin M. a Ríša
7. 8 - Lob
-------------------------
R. 32 - Lukáš
R. 17 - David
R. 7 - Culiš
.
Vstřelené branky:
V této statistice nadále vévodí nečekaně Olda. V těsném závěsu jsem já (zde by se dalo použít přirovnání že už mu lížu trenky, vzali bychom na chvíli v úvahu, že jsem hovno) a na paty nám také šlape Martin M. Z Martinem nebezpečně načuhuje Michal - divizna jedna!
.
1. 27 - Olin
2. 26 - Pája
3. 24 - Martin M.
4. 18 - Michal
5. 7 - Ríša a Boris
6. 1 - Lob
----------------------
R. 20 - Lukáš
R. 6 - David
R. 2 - Culiš
.
Průměr vstřelené branky na zápas:
Od minula se stav promíchal. Pro srovnání, jak si vedete, jestli Váš průměr roste,či klesá, přikládám i staré výsledky.
.
1. 0,827 (0,562) - Martin M.
2. 0,553 (0,483) - Pája
3. 0,540 (0,625) - Olin
4. 0,486 (0,526) - Michal
5. 0,241 (0,387) - Ríša
6. 0,162 (0,185) - Boris
7. 0,125 (0,000) - Lob
----------------------------
R. 0,625 (0,704) - Lukáš
R. 0,353 (nezměněno) - David
R. 0,285 (nehrál) - Culiš
.
Karty v klubu:
Tyto statistiky jsou myslím bohužel mírně nepřesné. Čerpal jsem z toho, co mám. Možná mě ještě nějaké ta žlutá u někoho schází.. Každopádně dobrosrdečnými aktivními chlapci našeho kádru jsou Michal a Martinem H.. Tito dva jako jediní ještě kartu nemají. Z Retiree Clubu je to David, který nezákeřnil.
.
1. 1ČK - Pája
2. 1ŽK - Boris,Martin M., Ríša, Lob a Olin.
-----------------------------------
R. 3ŽK - Lukáš
R. 1ŽK - Culiš
.
Nejvíce branek v uklání:
Tuto statistiku se od minula překonat nedokázalo. I nadále je lídrem čtyřbrankový Lukáš. Podařilo se mu to v podzimní části proti celkům Pörkele a United. Shodou okolností v jeden den.
.
Hattricky v klubu:
Radost z tohoto krásného okamžiku jsme si v dosavadním trvání klubu mohli vychutnat v 6ti případech. Třikrát byl aktérem Martin M. (RST,Porkele, Bosonohy C), dvakrát Lukáš (Pörkele, United) a jednou já Pája (Orel St.Lískovec B).
.
Počet utkání jdoucích po sobě, ve kterém se jednotlivci podařilo vstřelit branku:
(v závorce jsem uvedl stav konta z minula)
.
1. 8 (8) - Olin
2. 7 (2) - Martin M.
3. 6 (5) - Pája
4. 2 - Michal (1), Boris (1) a Ríša (2)
5. 1 (0) - Lob
-----------------------------------
R. 6 - Lukáš
R. 2 (2) - David
R. 1 (N) - Culiš
.
Počet utkání jdoucích po sobě, ve kterých se jednotlivce nepodařilo skórovat:
Jedná se o velmi zajímavou statistiku. Odhaluje gólovou abstinenci a to v mnoha případech mnohozápasovou. (v závorce si opět můžete srovnat skóre s minulým výsledkem)
.
1. 12 (8) - Boris
2. 11 (oba 7) - Pája a Martin M.
3. 7 - Olin (4) a Ríša (5)
4. 6 (5) - Michal
5. 4 (4) - Lob
-------------------------------
R. 8 (8) - David
R. 6 (6) - Lukáš
R. 5 (N) - Culiš
.
Nejdelší šňůra zápasů jdoucích po sobě, které se hráč zúčastnil:
Jedná se o nepřetržený provázek zápasů, aniž by člověk jedinkrát Áčkoval.
.
1. 50 - Olin
2. 34 - Boris
3. 32 - Martin H.
4. 21 - Ríša a Pája
5. 18 - Martin M. a Michal
6. 3 - Lob
---------------------------
R. 18 - Lukáš
R. 10 - David
R. 7 - Culiš
.
Nejdelší šňůra zápasů jdoucích po sobě, které se hráč neúčastnil:
Opozice minulé statistiky odhalí, kdo na jak dlouho se na futsal vyflákl, nebo koho jak dlouho sužovalo zranění.
.
1. 29 - Lob (pro vysvětlení - Lob nehrál nejdéle 29 utkání v řadě)
2. 5 - Boris a Martin M.
3. 4 - Martin H. a Michal
4. 3 - Ríša
5. 2 - Pája
6. 0 - Olin
-------------------------
R. 19 - David
R. 4 - Culiš
R. 0 - Lukáš
.
Na závěr pro Vás mám jednu zajímavou lahůdku.. Vypočítal jsme v procentech, kdo jak je spolehlivý v činnosti, které se říká DOCHÁZKA na ZÁPAS! Z kolikati procent se v do této chvíle mohlo s tím, či oním počítat. Počty jsou to přinejmenším zajímavé.. Byla do nich samozřejmě zahrnuta veškerá docházka, nebo nedocházka na soutěžní zápasy a turnaje.
.
1. 100 procent - Olin
2. 94 procent - Pája
3. 90 procent - Martin H.
4. 88 procent - Ríša
5. 86 procent - Boris
6. 78 procent - Martin M.
7. 74 procent - Michal
8. 16 procent - Lob
--------------------------
R. 100 procent - Lukáš
R. 38 procent - Culiš
R. 34 procent - David
.
No a nyní to přehodíme, prostě jen postavíme zrcadlově... Zjistíme, z kolikati procent kdo jaký hráč NEPŘIJDE na špíl: :-)
.
1. 84 procent - Lob
2. 26 procent - Michal (tzn. že Michal nedojde v průměru na každý čtvrtý zápas)
3. 22 procent - Martin M. - uškodila mu neúčast na KOZINA Cupu, jinak je to chodič
4. 14 procent - Boris
5. 12 procent - Ríša
6. 10 Procent - Martin H.
7. 6 procent - Pája
8. 0 procent - Olin
-------------------------
R. 66 procent - David
R. 62 procent - Culiš
R. 0 procent - Lukáš
.
Tak to by bylo vše, veškeré dostupné statistiky, které mám k dispozici jsou zde v tomto článku. Doufám, že jste se u článku pěkně pobavili a já povedu statistiky vesele dál, abych u toho opět za půl roku mohl lapět od 14 hodin do teď, do 19:05. Čágo!

Zápis ze schůzky CDB 28.7.

Dne 28.7. jsme se v celkem hojném počtu sešli na zahrádce restaurace Okruh, kde jsem s ostatními chtěl probrat pár bodů před neúprosně se blížící sezónou.
Ve zkratce zde uvedu, především pro ty, co se naší schůzky neúčastnili, co se zde projednávalo..
  • podpisy na registračky, vybrání 100korunového poplatku za registračky, odevzdání fotek

Jsem rád, že s tímto bodem nebyl žádný problém. Všichni svědomitě donesli to, co měli. Díky.

  • tréninky

Příští úterý 4.8. je trénink. Všichni byli vyzvání k maximální účasti. Slovanu bude málo, tak abychom nebyli opět za slibotechny. Dále jsem chtěl rozvést téma - velká neúčast na tréninkách - nikdo se ale k tomuto nepříjemnému tématu napřímo nevyjádřil.

  • posila - je nutné sehnat posilu, jelikož je nás v týmu momentálně žalostně málo

Dojednáno následující: Olin rozhodí sítě do Antabusu, Ríša ve své práci a já mám za úkol vyvěsit inzerát na stránkách BAF. Tak doufejme, že se alespoň jeden, dva hráči ucházející kvality najdou. Druhým tématem byla již v minulém článku zmiňovaná možná posila Lukáš - jak to dopadlo jste si mohli přečíst..

V případě nového hráče ještě neregistrovaného ve u ČMFS by bylo možné ho zaregistrovat během celé sezony bez problémů. Pokud by však už registračku někde měl, je nutné ho sehnat v nejbližší době, protože přestupní termín končí 31.srpna.

  • startovné + ostatní nutné finanční zatížení

Startovné pro tuto sezonu i s odečtem vrácené zálohy činí 9600. To dělá na jednoho při 8 hráčích 1200 korun. Dále byl schválen míč Mimas - 800 korun (100 korun na jednotlivce). Nově Vám sděluji, že bude nutná ještě jedna 100koruna od každého, což jsem Vám neřekl, protože jsem v tu dobu to ještě nevěděl. Tato stokoruna bude poplatek za hráče na soupisce - je to každoroční poplatek. To znamená, že startovné se vším všudy činí na každého 1400 korun! Dále zmiňuji, že neprošel návrh na koupi dvou nových rozlišovacích dresů - cena 160 korun (na jednoho 20 korun) - což je směšné a dále neprošla nová pumpička. Bylo mi v kostce od jednoho člena klubu vysvětleno, že bude radši hrát ve výstražné reflexní vestě do auta, než dát 20 korun na opravdový rozlišovak.. To už jsem radši mlčel, protože jsem si začal myslet něco neslušného a vulgárního a zbytečně bych přišel opět o pár minut života.. No je to Vaše volba..

  • turnaj pořádaný SK Líšní

Hodil jsem do placu pozvánku na turnaj pořádaný SK Líšní na umělém povrchu, Pro nedostatek hráčů se turnaje nezúčastníme.

  • Je oprávněné Olinovo drhnutí hlavy na stránkách? Líbí se to ostatním?

Většina, vlastně téměř všichni se shodli, abych nadále pokračoval, že na tom neshledávají vůbec nic špatného. Že je to ani v nejmenším nepobuřuje. Jediným odpůrcem těchto myšlenek byl Martin SixKiller. Bohužel, nebo bohudík byl přehlasován.

  • posledním bodem schůze bylo už jen samotné jednání s představenstvem Slovanu o případném Lukášově návratu do našich řad. A bohužel, jak už víte, zůstalo jen u přání. Se Slovanem jsme se nedohodli.

Děkuji všem zúčastněným za jejich ochotu dojet na schůzi. Ulehčili jste mi práci s registračkami a já se naopak mohl vypovídat, i když nikdo nedával pozor. Takže dík!

středa 29. července 2009

Neúspěšné jednání se Slovanem o Lukášovi

Minulý týden v pátek jsem byl v hospodě se svými kamarády ze středí školy, kam dorazil i náš bývalý úspěšný hráč Lukáš Čejka a z klubových tváří byl přítomen i Michal. Vzhledem k neutěšené situaci v týmu, kde počtem hráčů silně balancujeme nad propastí, mě Olin (dva dny před) vnukl myšlenku, že by nebylo na škodu opět Lukáše dostat na naši stranu barikády. V pátek jsem proto nelenil a pokusil se s přispěním Michala Lukáše, ani ne tak přemluvit, jako zlomit..
.
Nejprve se Lukáš zdráhal a prohlásil, že by za nás tedy hrál až na jaře. To pro mne a náš tým bylo naprosto nicneřešící a tak jsem nechal situaci chvíli uzrát.. Po asi hodince slovní přetahované Lukáš za pomoci pár panáků Finské vodky povolil a souhlasil s tím, že za nás bude hrát už na podzim. Tuto věc také silně podpořil Michal, který Lukáše jak se patří štengroval a elegantně se mazlil s jeho egem..
.
Ten den jsem se z hospody doslova odplazil s tím, za jakým účelem jsem tam šel.. Lukáš byl na naší straně s tím, že pokud mu Jara bude volat, nebo se s ním potká, odpoví mu, že bude hrát a chce hrát za Carpe Diem (bude li tázán). Takto zněla dohoda stvrzená ještě za střízliva podáním pravic.
.
Celá věc měla však i druhou stranu mince. Lukáš sice souhlasil, ale druhou „překážkou“ v angažmá byl názor Lukinova mateřského klubu – Slovanu. Věděli jsme, že jednání nebude lehké, přesvědčil nás o tom včerejšek, kdy byla naplánované klubová porada a následné jednání s Jarou – vedoucím Slovanu.
.
Ve 21 hodin Slovanu končil trénink a zbylé torzo klubu, vč. Lukáše čekalo na Jarův příchod do restauračky, abychom mohli zahájit jednání, o kterém do té doby Jara neměl ani potuchy. Ještě před jeho příchodem se v hospodě objevil druhý z významných činovníků Slovanu – Žoček. Olin se chopil slova a chvějivým ustrašeným hlasem nadnesl náš požadavek. Žoček se ihned jasně vyjádřil, jaká hráčská mizérie v současnosti panuje u Slovanu a náš požadavek o hostování Lukáše smetl ze stolu.
Čekali jsme tedy na Jaru. Mezitím se k našemu posezení připojil ztracený bratr Culiš. Viděl, jaké obavy a vzrušení panuje u stolu, který nedočkavě vyhlížel šedého vlka Jaru. Proto,po Jarově příchodu, v dobré víře že nám ušetří nervy, se na něj otočil a zopakoval za nás všechny Carpediemáky naši prosbu. Reakce Jary mě překvapila. Návrhu nevěnoval žádnou pozornost. Tedy aspoň to tak vypadalo.. Z omylu mě vyvedlo až následné přímé setkání s Jarou. U stolu Slovanu se o Lukášovi živě diskutovalo..
.
S Lukinem jsme tedy došli ke stolu Slovanu a já natvrdo přednesl to, s čím jsem tam šel. Že bychom chtěli, aby Lukin podzim odehrál u nás a že tomuto rozhodnutí předcházelo naše dohodnutí se.. Jara nevěřil svým uším a tuze rozladěn vypustil z nozder síru. Reagoval rychle a z mého nadšeného úmyslu uplácal plastelínové hovno. Rovnou mě řekl, že za Lukáše chce 5.000 korun. Za tolik peněz prý bude kupovat Vláďu M. z Hellasu. Dále mi bylo vysvětleno, že jsme vlastně už zadarmo dostali 4 hráče, a že už za to můžeme být rádi. Největší nevoli však sklidil samotný Lukáš, který byl podroben tvrdé kritice, kterou v polovině jednání nevydržel a odešel k našemu stolu. Prostě a jednoduše mě bylo sděleno, že Lukáš je nespolehlivej a že si musí udělat nejprve pořádek v hlavě, kde chce teda opravdu hrát. Že na schůzi Slovanu řekl, že bude hrát za ně, ale po zaslechnutí startovného ve výši 3.000 korun se cukal a nechával si zadní vrátka.. To jsme já osobně nevěděl..
Následovala velkorysá nabídka, že na jaře už bude situace jiná a o Lukášovi je ochoten se ochotně bavit. Uvidíme, jestli si to bude situace žádat..
.
Jara ke konci rozhovoru si dal zelené oko (pivo se zelenou v jednom) a tím se uklidnil. Následnou poslední třetinu jednání už byl jak právě upečený velikonoční beránek. Bavili jsme se, jak špatná je situace u Slovanu, o trénincích a o Lukášových hvězdných manýrech.
Celý rozhovor skončil tím, že jsme potvrdili trénink příští úterý. Moje poslední slova zněla, že se v týmu o částce 5.000 pobavíme, ale jako schůdné řešení bych to zřejmě neviděl..
.
Závěrem chci poznamenat, že je mi líto, jak se v hospodě zachoval můj spoluzakladatel klubu, kdo tam byl, ví o čem mluvím… nechci to však dále rozebírat.
.
Takto skončilo jednání o návratu Lukáše do dresu Carpe Diem, nezdarem!

neděle 26. července 2009

Známe naše soupeře v sezoně 09/10

Na BAF stránkách jsem si všiml, že jsou již zveřejnění naši soupeři ve skupině pro futsalový ročník 2009/2010.
Při prvním ohledání jsem zjistil, že se bude jednat o celkem těžkou skupinu, navíc velkým procentem podpořená kluby, které jako my postoupili minulý ročník výše.

BAF uvádí, že naše skupina je už zcela zaplněná, ale někde se stala chyba. Klasická skupina má 16 celků, já jich napočítal pouze 15, takže ještě jeden celek bude zřejmě zveřejněn později.

A nyní už k soupeřům:
Pokusil jsem se je přehledně seřadit tak, aby každej měl hned jasno, jak těžká bude skupina:

Týmy, které sestoupili z 1.třídy:
  • Podolí - je to celek, který sestoupil z 1.B třídy
  • Jezdci - sestupující tým z 1.A třídy (nejlepší sestupující)
  • Juve - sestupující z 1.B třídy

Týmy, které vloni hráli 2.třídu:

  • Capalík - 4.místo v loňské sezoně, taktéž 2.D třídy
  • Fauna B - 5.místo 2.D třídy
  • Červený Drak - minulý ročník 8. místo v 2.A třídě. S tímto soupeřem jsme se měli utkat i v zimní lize, bohužel se Draci neukázali a tak jsme vyhráli kontumačně.
  • Poclain B - 11.celkem loňské 2.D třídy
  • Deportivo - 12.celek 2.D třídy

Týmy postupující z 3.tříd:

  • Excalibur - bezkonkurenční vítěz 3.F třídy. První z party postupujících z třetích tříd. Neodpustím si poznámku, že v sezoně pouze jednou prohráli, jinak vše vyhráli.
  • Besídka - vítěz 3.B třídy. Druhý postupující z třetích tříd.
  • Botafogo Mokrá - další vítěz 3.třídy, tentokrát 3.D.
  • Líšeň C - vítěz 3.E třídy.
  • Carpe Diem - vítěz 3.A třídy
  • Comix - postupující z druhého místa z 3.G třídy

Blíže neurčené týmy:
  • Kormidlo B - Nelze určit, nepostoupili z 3.třídy, nesestoupili z 1.třídy a loni ani 2.třídu nehráli, takže fakt netuším, jak se tam dostali.. Možná sem se přehlídl..

Shrnutí - myslím, že se bude jednat o velmi těžkou skupinu. Setkají se zde 5 !! vítězů třetích tříd! Dále jsme vyfásli tři sestupující z tříd prvních. Co si myslíte o soupeřích vy? (diskuze) Vždy je těžké hráti také proti celků "B", či "C", protože člověk nikdy neví, jaké budou mít posily z vyšší soutěže. V tomto ohledu jsme však dopadli ještě celkem dobře, protože v dalších skupinách se to nižšími týmy klubů jen hemží..

pátek 24. července 2009

SCHÚZE CARPE DIEM V ÚTERÝ 28.7.

Jakožto neomezený král Carpe Diem, z pravomoci mě svěřené, SVOLÁVÁM na úterý 28.července schůzi všech členů Carpe Diem.

Účast není nutná, ale POVINNÁ!
Akce se uskuteční na OKRUHU - restaurace, sraz v 19:30!

Je opravdu nutné se sejít! Budu potřebovat od každého vlastnoruční podpis na přestupní, či registrační lístek - proto je nutné osobní setkání. Dále každý donese 100 korunový poplatek za novou registračku + průkazové foto.

I kdyby jste měli dojít na 10 minut, nikde není napsáno, že tam musíte vysedávat s ochlastama Olinem a Borisem, ale každého do jednoho tam chci vidět. Už tak s tím mám dost zařizování a tímto se mě vše dosti zjednoduší..
Pokud někdo bude mít možnost, tak mě už klidně může přinést i startovné ve výši 1200 korun. Tuto částku je nutné mě zaplatit do 15. srpna, takže to až tak nehoří. Nechám to Vás, jestli už to chcete mít z krku..

Děkuji a v úterý se těším neviděnou !!

(ještě by tu mohla vzejít otázka, proč to nevyberu na tréninku, tak pro ty, co se nedívají do "omluvenek", tak příští týden trénink není, tak proto! )

Schůzka krále Carpe Diem s předsedou BAF

Včera, ve čtvrtek 23.7. jsem byl navštívit předsedy brněnského futsalu. Témat, které jsem šel k panu Polákovi řešit bylo požehnaně.
.
Prvním bodem bylo naše přihlášení do soutěže 2. brněnská třída. Ještě před samotným podáním přihlášky předemnou stála obtížná rozhodnutí. Vyplnění přihlášky pro blaho všech prostě bylo nereálné.
Moje vyplněné údaje tedy zněly takto:
Chceme hrát v NEDĚLI a ODPOLEDNE! Dále NECHCEME být pořadatelem skupiny a NECHCEME hrát pohár ČMFS.
.
Těmto mým požadavkům odpovídala pouze jedna jediná skupina a to 2.D třída. Tato, teď už můžu najisto říci NAŠE skupina, se hraje na dvou hřišťatech. NOVOLÍŠEŇSKÁ - MUTĚNICKÁ!
.
Takže když to shrnu..
  • jsem přihlášeni do dalšího ročníku soutěže - naše nová skupina je 2.D
  • hrajeme VŽDY v neděli (měl sem možnost nakouknout do rozpisu termínů zápasů a tam byla značena vždy neděle)
  • měli bychom hrát odpoledne, ale myslím, že né vždy to bude možné.. uvidíme
  • hrajeme střídavě na dvou hřištích NOVOLÍŠEŇSKÁ (Líšeň) a MUTĚNICKÁ (Židenice/Vinohrady)

Druhým bodem debaty byly registračky hráčů a vlastně celkové zaregistrování klubu u ČMFS. Opět to vezmu popořadě..

Na ČMFS do Prahy se musí odeslat v co nejkratším termínu následující věci:
  • vyplněné registrační lístky (noví nezaregistrovaní hráči) + vyplněné přestupní lístky (ty, co jsem dostal od Jary) Na přestupních i registračních lístcích je nutný vlastnoruční podpis žadatele + intimní zpověď + různá osobní data, proto svolám v příštím týdnu schůzi všech členů Carpe.. viz. další článek!!
  • nové průkazové fotografie všech členů klubu (odevzdáte na schůzi)
  • 100 korun za každou registračku - tj. celkem 800 korun (odevzdáte na schůzi)
  • dále se musí napsat průvodní dopis, kde bude vše vysvětleno, co vlastně po ČMFS požadujeme..
Společně s novými registračkami nám bude přiděleno registrační číslo klubu Carpe Diem. Na vyřízení všech registraček má ČMFS 3 týdny. V srpnu je však velký nával a tak jsem byl upozorněn předsedou na možnost, že registračky nedorazí včas před sezonou. V tomto případě bych dostal od předsedy papír, kterým bychom se prokazovali při každém zápase (na něm by bylo, že ještě nám registračky nedošly) a zatím bychom hráli na občanky jako ve 3. třídě.
.
Třetím bodem jednání bylo, že bychom se měli nechat zaregistrovat u Ministerstva vnitra ČR, abychom dosáhli takzvaného statusu : PRÁVNÍ SUBJEKT. Toto je nutné v případě, že bychom se chtěli poohlédnout po nějakém sponzorovi. Protože případného sponzora prý především zajímá, jestli klub, do kterého bude investovat má právní subjektivitu. Pokud ji klub nemá, sponzor do sponzoringu nepůjde, jelikož by si nemohl věnované peníze odepsat z daní.. To jen tak na okraj na vysvětlenou.. O tomto bodu bychom měli popřemýšlet společně.. Druhou stranou věci je fakt, že pokud sponzora vyloženě nechceme, není nutností se u MV registrovat.. Zde si o tom přečtěte: http://www.futsalbrno.cz/index.php?list_folder=21
.
Posledním bodem je tragická zpráva pro Martina H. Nezapomněl jsem na něj a na jeho výtečné zákroky během celé sezony a tak jsem se neostýchal zeptat na nějaké jeho ohodnocení, jakožto nejlepšího brankáře všech třetích tříd. Bohužel, s politováním Ti musím, Martine, sdělit, že pro brankáře se cena neuděluje. Pouze pro nejlepšího hráče třetích tříd, což bys však klidně mohl být i ty.. Myslíme si to všichni, ale přece jen rozhodne asi pouze a jen předseda BAF.
(prosím o vyjádření Martina na diskuzi k tomuto smutnému tématu - vyjádři zklamání, neboj, my Tě podržíme)
.
Slovo závěrem: Chtěl bych na všechny apelovat, aby k řešení registrací také trochu přispěli aktivním a vstřícným přístupem. Přece jenom je toho celkem dost a termíny nám hoří..
.
A teď úplně na závěr jedna zásadní zpráva, nechával jsem si ji jako bonbónek úplně na konec: nová sezóna pro nás začíná už v neděli 6.9., v tento den Carpe Diem vstoupí do nové sezony svým prvním zápasem. Jestli úspěšně, nebo ještě úspěšněji, to se necháme překvapit..

Transfer hráčů ze Slovanu bez próblémů

Ve středu 22.7 proběhl tradiční středeční trénink. I navzdory mizivé účasti splnil tento den to, co jsem od něj očekával. Mým úkolem bylo v tento den získat od předsedy Slovanu Jary nutné registračky hráčů, kteří už v minulé sezoně hájili naše barvy. Martina M., Olina, Ríši a moji maličkost.
.
Ač se to nezdá, tak na vyřízení všech nutných věcí před sezonou už moc času nezbývá a je dost pravděpodobné, že registrační průkazy do začátku sezony ani nebudou vyhotoveny..
.
Na středeční trénink jsem byl domluven s Ríšou, že donese dres Slovanu, ve kterém hrával, jako výměnu za registračky zmíněných hráčů. Jaké bylo moje překvapení, když se na tréninku objevil spolu se mnou už jen Martin. Proto jsem byl nucen během trenálu Ríšovi zavolat a domluvit se s ním na pevno, kdy si můžu dres vyzvednout. Nakonec jsme se naštěstí domluvili, že se pro něj stavím ihned po tréninku a tak se i stalo. Ríša se nakonec z tréninku při osobním kontaktu dodatečně omluvil s vysvětlením kruté nestíhačky.. No ale hlavní bylo, že jsem měl v ruce dres o který šlo především. Tomuto předání předcházela ještě jedna věc. Ríša si kdysi dres zaplatil a tak nyní neviděl důvod proč by za něj neměl dostat peníze zpět. Vysvětlení mu podal Roman Š. a to takovéto - pokud Ríša nedá dres zadarmo, Slovan bude požadovat blíže neurčenou částku za registračky odchozích hráčů. Docela vyjebávka, ale takovej je život a já za tuto oběť, kterou přinesl Ríša klubu vrácením dresu zadarmo, děkuji!
.
Do hospody Okruh jsem dorazil před 21 hodinou a tam už sedělo představenstvo Slovanu. Jara měl nachystány registračky inkriminovaných hráčů spolu s přestupními lístky. Nakonec i zde došlo k velice zajímavé věci. Carpe Diem se povedlo Martina M. získat nastálo - tzv. věčný trejd, což je obrovská výhra! Při minulém jednání bylo jasně řečeno, že Killer bude u nás pouze na hostování.. A dnes je díkybohu všechno jinak. Ríša a já jsme byli naprosto bez problémů, zde se ani problémy neočekávaly.. To zanemná, že Ríša, já a Martin jsou nadoro hráči Carpe Diem! Poslední hráč je Olin,. který si vydupal pouze hostování a tak se na přestupním lístku objevilo datum 30.11.2009.
.
A takto úspěšně skončila naše schůze se Slovanem. Byl předán Ríšův dres, a já si odnesl 4 registračky s přestupními lístky a se souhlasným podpisem prezidenta Slovanu.
.
... nemohl jsem si to nechat pro sebe.. po pravé straně článku se můžete pokochat fotografiemi, které jsou na registračkách... :-))))

neděle 19. července 2009

Carpe Diem odmítá návrh Slovanu na sloučení..

Dne 8. července jsme, jakožto tým Carpe Diem, dostali oficiálně nabídku na sloučení s naším tréninkovým partnerem - Slovanem Brno. Tento návrh nám byl dán po středečním tréninku..
.
Druhý den jsem na DISKUSI vypsal referendum, kde se každý člen klubu mohl svobodně vyjádřit, jestli JE, či NENÍ pro sloučení se Slovanem. V průvodním článku byly shrnuty veškeré klady a zápary této družby..
.
Dnes Vám můžu říct, že výsledek je jednoznačný. Klub se vyslovil jednohlasně pro nesloučení se a tím definitivně stvrdil svoji účast ve vybojované 2. třídě.
.
Jediným, kdo se nevyjádřil tak, či onak byl Olin. Je to zajímavé sledovat jeho průhledné myšlenkové pochody. Poté, co rozehrál hru o svoje angažmá u dvou klubů - podzim a jaro Carpe, v posezonních přestávkách Slovan, ve stejném duchu jednal i nyní. Nechtěl si poštvat proti sobě ani jeden celek, a tak se takticky zdržel hlasování. Kdo Oldu zná, nediví je jeho netečnému přístupu k volbám. A mě osobně to už vůbec nepřekvapuje, spíš to potvrdilo jeho známé zbabělé chování. Abych tuto nepříjemnost, nebo spíše mírnou trapnost nějak kulantně ukončil, rád to shrnu lidovým pořekadlem, které na Olina sedí jak prdel na kakáč - Olin jednal v duchu.. ..KAM VÍTR, TAM PLÁŠŤ..
.
Proti sloučení se vyslovili: Michal, Martin M., Martin H., Ríša, Boris a Pája. Lob se nevyjádřil, protože na stránky chodí málo a asi vůbec neví, že nějaký hlasování proběhlo.. :-)) Každopádně mám za to, že Lob, který se Slovanem nikdy neměl nic společného by byl proti sloučení. Navíc máme spolu velmi podobné názory, co se týče pohledu na klub. Dáváme oba přednost klidu a přátelství v klubu, nad nějakým bezhlavým hnaním se za zlatým prasetem..
.
Výsledek hlasování ve věci sloučení:
PRO 0 hlasů - PROTI 6 hlasů
Carpe Diem se se Slovanem Brno definitivně neslučuje!

Sestava pro příští sezonu 09/10 se pomalu začíná formovat

Dosti ořezanou klubovou sestavou se bude muset představit nyní už druhotřídový celek Carpe Diem v nadcházející sezoně.
.
Klub minulý týden opustilo hned duo hráčů základní sestavy - Culiš a David (viz. článečky předešlé). Třetí do party je Honza, který kvůli zranění stagnuje a s jeho návrat na hřiště alespoň v průběhu sezony je nyní v mezích teorie..
.
Potvrzení účasti v sezoně 09/10 a tím i příslib k zaplacení startovného se mě dostalo do těchto hráčů: Martin H., Olin, Boris, Ríša, Lob, Michal, Martin M. a Pája.
To jest celkem 8 pevných hráčů základní sestavy.
.
Teď je nasnadě otázka, je li to dostatečný počet. Gološ je jasnej a teď dále.. Berme v úvahu, že v poli hrají 4 hráči, tudíž máme v plné síle 3 hráče na střídání. Postačí to? To je otázka do pranice, ke které se můžete vyjádřit na diskuzi.. Ještě než tak učiníte, připomenu Vám pár faktů..
Luboš - z 20 zápasů sezony 08/09 odehrál pouze 3!!!, což je alarmující zjištění. Doufám, že mu zdraví v příští sezoně povolí mnohem větší porci..
Pája - v poslední době mám téměř po každém větším futsalovém zatížení pravé koleno jako nafouklý balonek k prasknutí. Dosud to však vždy splasklo a já jel dál, doufejme, že bez větších problémů odehraju i tuto sezónu..
Michal - všichni víme, jak Michal trpí na nemoci. Téměř celý podzim strávil pod peřinou doma v posteli, na jaře překvapil a nastoupil ke všem utkáním. Můžeme jen doufat, e v nastoleném trendu bude pokračovat.
.
A teď se vraťme k oné důležité otázce, budou 3 hráči na střídačce stačit? Sejdeme se vždy alespoň v takové sestavě, abychom špíly odehráli? Nezapomínejme, že ve druhé třídě je porce zápasů o mnoho vyšší, než ve třídě třetí. Ve skupině se představí hned 20 celků - vč.nás, z nichž s 19ti změříme síly..
.
Myslím, že nynější sestava je přinejmenším na hraně únosnosti. Jednomu kvalitnímu hráči navíc bych se rozhodně nebránil, ale jak už jsem psal v jednom z minulých článků, nevezmeme každého jen proto, abychom naplnili stavy na úkor kvality.
.
Startovné - na stránkách BAF se nedávno objevili částky, které bude nutno zaplatit jakožto startovné. V naší soutěži o činí 11.000 korun. Z minulého ročníku jsme obdrželi 1.400 vratnou částku!! a proto naše konečné startovné pro příští sezonu činí 9.600 korun.
.
To v rozpočítání na hlavu pro každého dělá 1200 korun, což je pouze 0 200 korun více, než vloni, takže si nemůžeme vůbec na nic stěžovat..
Tuto částku bych od každého požadoval do 15. srpna 2009, a to bezpodmínečně !!!!!
.
Částku 100 korun za registračku + průkazové foto budu potřebovat do konce tohoto týdne !!!!!

David ukončil aktivní kariéru, Honza ji pozastavil

Dlouho trvající "spor" klubu Carpe Diem a uznávanou hvězdou futsalových pažitů vyvrcholil dnes krátce před 17 hodinou odpolední. Vedení Carpe Diem se nedohodlo se stávkujícím Davidem "Benzemou" Plchem na prodloužení kontraktu a na žádost Davida byl z klubu uvolněn.
.
Do zákulisí celé nepříjemné kauzy nikdo z představenstva klubu bohužel nepronikl. Proč se Carpe Diem stalo nakonec Davidovi trnem v oku se rovněž neví. Žádné prohlášení bohužel "Benzema" nevydal, i když by se to od hráče jeho kalibru dlouhou dobu očekávalo..
.
V podzimní části loňské soutěže odehrál v dresu Carpe všech 10 utkání, ve kterých nastřílel 6 branek. Dále jsme ho mohli zahlédnout v zimní lize Brno Open 09, kde odehrál dalších 7 utkání, zde však bez gólového efektu. Poslední duel zimní ligy dne 15.2.09 proti BB Pressu se stal tedy i jeho netušenou derniérou v týmu. Do jarní části již nezasáhl a s klubem přestal komunikovat..
.
Pro Carpe Diem je odchod AcePlcha velká ztráta, ovšem držet hráče proti jeho vůli, který nemá zájem za klub hrát, by byla zhovadilost. Tímto Davidovi velice děkuji za jeho služby klubu a přeji mu mnoho zdaru v dalším futsalovém i osobním životě.
.
Davidova kariéra v Carpe Diem:
příchod do klubu CDB: 30. června 2008
počet odehraných utkání: 17
počet nastřílených branek: 6
počet karet: 0
odchod klubu CDB: 19. července 2009
zajímavosti: David je střelcem vůbec první soutěžní branky v historii klubu, i v tomto ohledu bude vždy zapsán zlatým písmem do srdcí fanoušků a členů klubu
........
Druhou smutnou zprávou je předpokládaný fakt, že v následující sezoně nás neposílí ani dlouhodobě zraněný Honza Fiala. Svoji účast v sezoně popřel s vysvětlením špatného zdravotního stavu.
.
Kariéru Honzy v Carpe Diem není nutno popisovat. Prozatím nezasáhl do žádného z utkání klubu a nadále tedy zůstává zálohou A týmů jako doposud.

Avízovaná posila se nekoná..

Jsem zpět z dovolené. Sláva. Olin s Borisem odjeli kamsi do Chorvatska a tak jsem si dal za úkol v tomto následujícím týdnu, kdy mám ještě volno, zařídit maximum okolo klubu, co je nezbytně nutné pro plynulý strat v další sezoně.
Budu všechny členy kontaktovat a ptát se, jak to s Vámi vypadá na příští sezonu. Také bych od Vás potřeboval průkazové fotografie a poplatek 100 korun na novou registračku.. Ale o Vám sdělím až při našem kontaktu..
Jinak samotný název článku odhalil, že posila - Jiří "Dub" Dubovov, o které jsem se zmínil asi před týdnem se do našeho klubu z Prisonu nepřesune. Jako důvod Olinovi uvedla "že nebude jezdit přece kvůli zápasům přes celé Brno". Sice nevím, kde dotyčný bydlí, ale už podle jeho (pro mně naprosto trapnému a nepochopitelnému) důvodu se dá snadno odezřít, že o zrovna spolehlivého člověka by se zřejmě nejednalo. Proto za touto kapitolou dělám klustou čárku.
S Oldou jsme měli rozhovor, kde samotná královna vyjádřila obavy z nedostatku hráčů v příští sezoně. Z přispění Martinova M. názoru a mého jsme se však dohodli, že nemá cenu stále něco lámat přes koleno a lepší než sehnat průměrného, či podprůměrného hráče, který bude chodit jak se mu zlíbí, lepší odehrát sezonu s méně hráči, ale naopak spolehlivými..

neděle 12. července 2009

Culiš opouští loď Carpe Diem

Dnes jsem byl vyrozuměn naší velkou jarní posilou Culišem, že po zvážení všech PRO a PROTI, převládla touha hrát v příští sezoně opět za Slovan. Ve druhé třídě ho tedy už v barvách Carpe Diem neuvidíme. Je to velká škoda a stejně tak velká ztráta..
.
Za služby klubu mu velice děkuji.
.
Na druhou stranu se pomalu rýsuje příchod jedné posily, která hrála vloni za druhotřídový (sestupující) Prison. Je to Olinův a Borisův kámoš.. Jirka Dubovov, zvaný Dub. (viz foto ala Elvis)

Více informací o možné posile uvedu po příjezdu z dovolené..

sobota 11. července 2009

Rozhovor s Vláďou

Dnes Vám přináším čerstvý rozhovor s opravdovou futsalovou hvězdou. Bavili jsme se spolu nejen o fotbalových věcech, ale Vláďa se rozpovídal i o svém soukromém životě. Za jeho ochotné odpovědi mu dodatečně děkuji. Je to opravdový profesionál.
.
Carpe Diem letos vyhrálo 3.A brněnskou třídu s velkým přehledem. Překvapilo Tě to, nebo se to dalo očekávat?
Tak dalo se to očekávat.Spíš by mě překvapilo kdyby tomu tak nebylo.
.
Jak myslíš, že Carpe obstojí v konkurenci silných týmů 2.tříd?
2.třída bude určitě kvalitnější.Předpokládám že Carpe nebude bojovat o záchranu ale bude hrát v horní půlce tabulky.Na postup to asi nebude.
.
Za jaký mančaft budeš v nadcházející sezoně hrát? Z kuloárů prosakují informace, že o Tvé služby by mohly mít zájem snad až čtyři brněnské celky.. Slovan, Hellas, Senior a Carpe Diem.. Co je na tom pravdy a které angažmá se Ti zdá nejpravděpodobnější?
:-D.Krom zájmu Carpe vím o těch třech.Z Carpe mě ještě nikdo nekontaktoval.Zatím zvažuju co by pro mě bylo nejvýhodnější.Rozhodnutej ještě nejsem a nijak na to nespěchám.
.
se o Tobě, že jsi výborný hráč, na druhou stranu se objevilo podezření, že holduješ alkoholu více, než by bylo zdrávo. Jak to tedy doopravdy je?
Taky sem se doslechl že se o mě šíří taková fáma. Kdo mě zná ví že to není tak úplně pravda. Radši si přečtu knížku než si vypiju. Ale na prvním místě u mě stojí vždycky sport.
.
Také je známo, že dosti často se potýkáš s různými zraněními. Jak jsi na tom teď?
Teď si doléčuji zranění břišního svalu s kterým mám problémy už delší dobu. Jinak z posledních 5 sezón sem z důvodu zranění ani jednou neodehrál plný počet utkání.
.
Když vezmeme v potaz to, že zranění Tě tedy pronásleduje na každém kroku a vlastně třicítka je také téměř na krku.. Čeho by jsi chtěl ještě dosáhnout ve fotbalovém, potažmo futsalovém světě? Tím myslím aktivním světě..
Jestli mi to zdraví dovolí tak ve futsalu plánuju že bych ještě pár let hrál divizi a pak se uvidí. Ve fotbale je pro tuhle sezónu cíl jasnej a to postup se Zastávkou do 1.A třídy.
.
Dobře, vraťme se ale ještě na pár chvil ke Carpe Diem. Tvůj brácha Martin před půl rokem udělal velké rozhodnutí ve své kariéře. Odhodlal se opustit Slovan a přestoupil do Carpe Diem. Jak se na tento transfer díváš Ty? Prospěla mu změna? Nebo to byl krok zpět?
Vzhledem k situaci která byla ve Slovanu to byl asi správnej krok. Nedostával dostatek příležitostí a nebylo jasný jak by to bylo dál.Takže dobrá volba.
.
Co si myslíš, že Carpe ztratilo odchodem Lukáše a co naopak získalo příchodem Martina, Ríši a Culiše? Tým více získal, nebo ztratil?
:-) Lukáš je určitě kvalitní hráč.Je tvořivej a směrem dopředu byl pro Carpe hodně platnej. Myslím ale že příchod Martina, Ríši a Culiša je pro tým důležitější než odchod Lukáše. Síla týmu se zvýšila a navíc je rozložená mezi víc hráčů. Kdyby byl i Lukáš bylo by to ještě lepší ale i tak je to slušná sestava.
.
Vím, že jsi se už vyjádřil k tomu, že by jsi chtěl ještě pár sezon hrát futsal na divizní úrovni. Přesto mi to nedá a otázku Ti položím.. Už dříve se spekulovalo, že snad i Ty bys mohl obléknout barvy Carpe Diem. Proč se tak nestalo? Nabídka Ti určitě přišla. Nebyla dost dobrá? Přemýšlel jsi o ní, nebo ji rovnou smetl ze stolu?
Nabídku sem dostal a vůbec nebyla špatná. V Carpe bych si rád zahrál protože je tam skoro celá Lískovecká parta ale na druhou stranu chci hrát nějakou vyšší soutěž a to zatím převažuje.
.
Takže nevylučuješ, že by se někdy mohly cesty Carpe Diem a Tebe spojit? Třeba, že by jsi v Carpe ukončil svoji úspěšnou kariéru..
Tak nějak s tím počítám. Snad v té době bude můj příchod ještě přínosem:-)
.
Děkuji Ti za rozhovor. Přeji Ti především hodně zdraví do dalších let naplněných sportem. A dále samozřejmě potřebné štěstí, nejen na ve sportu, ale i v osobním životě.
Chtěl by jsi něco popřát i Ty Carpe Diem?
Carpe bych popřál úspěšný tažení 2.třídou a třeba i postup do třídy vyšší.

čtvrtek 9. července 2009

Jednání se Slovanem u kulatého stolu (2.část)

Druhá část jednání se Slovanem se točila kolem už dříve avizované nabídky hrát místo Slovanu 1.třídu. Slovan C ve složení, jaké mělo právě skončenou sezonu, již hrát nebude. Což o to, nabídka je to pěkná.. Zvažme však veškeré okolnosti..
.
NABÍDKA:
Za včerejší přítomnosti Michala a mě nám bylo nabídnuto, aby Carpe Diem hrálo pod hlavičkou Slovanu 1.brněnskou soutěž. Podmínky vlastně žádné nejsou. Šlo by o to, že bychom dělali Slovanu "C" tým s tím, že by nám kdykoliv mohl přijít někdo pomoct z "B" týmu, pokud bychom to potřebovali. Třeba Lukáš, nebo jiní hráči béčka. Dále by samozřejmě muselo dojít ke změně názvu mužstva z Carpe Diem Brno na Slovan "C". Dále pohlaváři Slovanu pronesli, že na celek "C" jim zbývají momentálně asi 4 hráči, z nichž nejzvučnější jméno má náš známý brankář Miloš. Co to znamená jsem se už nedozvěděl..ale každého asi napadne, že by asi hráli normálně s náma za céčko.. Dobrou zprávou by bylo to, že Slovan byl minulý ročník pořadatel a tuto sezonu tedy bude platit minimální startovné. Dalším pozitivem je, že by nebyl vůbec žádný problém s registračkami hráčů, kteří jsou u Slovanu vedeni. To jest k nabídce Slovanu.
.
SLOVO KRÁLE:
Zakládal jsem klub Carpe Diem Brno 08 s jasnou vizí, kterou zde opět zopakuji. Na prvním místě je suverenita klubu. Myslím, že spojením se Slovanem Carpe naprosto ztratí svoji tvář a vážnost. Vždy jsem spíše zastával názor se od Slovanu více distancovat, hrát si na vlastním písečku a třeba jednou staneme tváří v tvář proti Slovanu jako rovnocenný soupeř. Bohužel s lidmi, kteří nemají jasno ve své budoucnosti a stále pendlují mezi Slovanem a Carpe tento ideál podrývají a především mnohonásobně prodlužují dobu k uskutečnění tohoto "snu". Chtěl bych mít pocit, že jsme my, nezávislí Carpe Diem, něco dokázali. Takový pocit, jako když jsme v půli června postoupili z 3.a brněnské třídy. Tehdy jsme si mohli říct - "něco jsme dokázali" - a dokázali jsme to my, bez cizí pomoci!! Mám za to, že hrát za Carpe je o hrdosti a o nějakých hodnotách, u někoho i citových, které by sloučením se Slovanem shořely jak papír.. Dalo by se říci, že cítím i jistou zodpovědnost za hráče, které jsem do týmu dovedl a vyslovením se pro sloučení, bych vlastně popřel vše, co jsme doteď dělal.. Veškeré úsilí, které jsme dosud vynaložil by bylo v nenávratnu. Zklamal bych tím nejen hráče, ale také sebe.
.
Otevírám volnou diskuzi na toto téma na fóru Carpe Diem..
Každý z klubu zde prosím napište svůj jasný názor a vyjádření k případnému sloučení klubů Slovan a Carpe Diem a na konci prosím jasnou odpověď ( ANO - jsem pro sloučení, NE - nejsem pro sloučení ).
Díky

Jednání se Slovanem u kulatého stolu (1.část)

Včera po půl deváté místního času proběhlo jednání u kulatého stolu restaurace Okruh, které mělo mít zásadní vliv na novosezonní složení sestavy. Jak už všichni víme, tak 5 hráčů naší sestavy jsou svými kořeny Slovanisti a odchod některých z nich by se nemusel představenstvu Slovanu příliš zamlouvat. Na Okruhu se sešly špičky obou mužstev, na straně naší jsem to byl já s Michalem, na straně Slovanu Jara a Roman Štrof..
.
Už předem musím říci, že se jednalo o fér schůzi, na které si obě strany přišli na své a dospěli k jasnému resumé. Navíc nebyla nouze ani o pořádné překvapení. Ve věci " odchod Slovanistů do Carpe " se nakonec rozhodlo takto..
.
.
Pája - já můžu úplně s klidem odejít. Registračku mi dají bez problémů. To se dalo i čekat a nepředpokládalo se, že by se mnou měli být nějaké problémy. Takže první věc z krku.
.
Ríša - stejně jako já, i Ríša může bez obav odejít z klubu. Nebudou žádné problémy, až na jednu podmínku, kterou zveřejním ihned po dokončení všech pěti hráčů.
.
Martin M. - už už to vypadalo, že Martina pustí na trvalo k nám. Nakonec se ale ozval Křivoš (hráč Slovanu), který do jednání vnesl zatuchlý vzduch. Výrazně se zasadil o to, aby Martin šel do Carpe Diem pouze na hostování, nikoliv na přestup. Se slovy, že bude záležet na Martinovi, jak se rozhodne až mu skončí hostování, že prodlužovat se dá stále, byly ukončeny hovory o Martinovi. Takže Martin k nám půjde na hostování.
.
Olin - to samé platí i pro Olina. Ze Slovanu k nám půjde na hostování, ale s tím rozdílem, že o to, aby zůstal dále Slovanistou se zasadil on sám svým škemráním. Prostě si nechává otevřená zadní vrátka a Carpe zřejmě bere jen jako takovou výplň dnů, kdy nehraje Slovan. Je to ošklivé, ale kdo Olina zná, nepřijde mu to vůbec divné. Dalo se to očekávat.. Každopádně na podzim by měl nastoupit za nás.. Kam ho povedou další kroky je ve hvězdách, protože u Olina si jisti být rozhodně nemůžeme.
.
Culiš - tento hráč je ono velké překvapení, o kterém jsem psal v úvodů. Culiš zřejmě rozehrál partii pokeru na obě strany. Asi před týdnem mě i Olinovi (nezávisle na sobě) řekl, že v příští sezoně bude hrát za Carpe Diem. Jaké bylo moje překvapení, když jsme se na jednání dozvěděl, že Culiš na druhém břehu potoka prohlásil, že bude hrát za Slovan. Prý to říkal Michalovi Polákovi (obl.). Co je na tom pravdy? Není potřeba tady nad tím spekulovat. Necháme se vyslovit samotného Culiše k celé záležitosti a poté uvidíme. O průběhu a rozuzlení celé věci vás brzy vyrozumím..
.
To znamená, že na naší straně barikády by měli v příští sezoně státi jistě čtyři z pěti lidí, o kterých se jednalo. O pátém se rozhodne neprodleně po mém rozhovoru s ním.
.
Jak jsme se již zmínil v úvodních řádcích, celý přestup má ještě jeden háček.. Transfer celého kvinteta hráčů je podmíněn vrácením Ríšova původního modrého dresu Slovanu. Bez něj se nehneme z místa.

Takže se teď vše bude odvíjet od toho, jestli ho Ríša vrátí nebo ne..
.
Postup:
1. Ríša musí vrátit dres.
2. Odevzdání registraček hráčů představenstvem Slovanu do našich rukou.
3. Vybrání poplatků od hráčů. Za registračku je to tuším 100kč + fotka.
4. Vyplnění nezbytných listin, porada u předsedy BAF
5. Odeslání registraček na ČMFS do Prahy.
6. Příchod registraček z Prahy.
7. Vyplnění nové soupisky, zaplacení startovného.
8. Vítězství ve 2.brněnské třídě.
.
Svůj názor na věc můžete sdělit na DISKUZI.
Tak to je z první části schůze vše. Ve druhé části se probírala zajímavá nabídka Slovanu.. Jaká? O tom si budete moct přečíst a vyjádřit se k ní v následujícím článku, který se objeví hned, jak budu mít chvilku volného času.

středa 8. července 2009

KOZINA Cup - osmifinále

Minulý víkend jsme se zčastnili už podruhé letního fotbalového turnaje v Oleksovicích - Kozina Cupu. Počasí nám přálo a tak to byl pěkný víkend se vším všudy.. I se spáleným obličejem..
.
V sobotu ráno z Brna odjížděli tři auta. Moje s Luckou, Lobem a Mončou. Ríšovo s Michalem, Olinem, Lukášem a Martinem H. a nakonec i Borisovo, který den předem si vyslověně přál, že chce být prostě v autě sám.. A tak se u Ríši tísnilo 5 lidí.. Odjezd byl naplánován na 8 hodinu ranní a tak se i stalo..
.
Do dějiště turanje jsme dorazili něco kolem třičtvrtě na 9. přičemž náš první zápas se měl odehrát v 9:20. Takže sme všecko v pohodě stíhali, ne jako minule, kdy bezstarostný Olin dorazil 5 minut před zápasem. Nechápu, kde se v tom člověku bere taková suverenita.. Po příjezdu jsme obdrželi láhev bílého vína a balík vod, které během turnaje přišly opravdu vhod.
.
První zápas nás čekal celek Nová Ves u Pohořelic. Nováček na turnaji. Nevěděli jsme, co od něj čekat.. Od začátku turnaje byla jasně daná taktika.. Hrát zanďoura.. Protože při naší žalostné fyzičce a neschopnosti hrát s míčem, co sáče jak hopskulka, se nic jiného hrát nedalo.. Utkání začalo a my poznali, že o jednoduchého soupeře se jednat nebude. Štěstí však stálo na naší straně. Po nenápadné akci se míče zmocnil Olin, potáhl ho a přesnou kolmou přihrávkou nachzí mě běžícího k bráně. Já z první levou nohou zametám míč za brankáře. Asi po 2 minutách hry jsme nečekaně vedli.. Moje slova o tom, že se neb¨bude jedna o slabocha potvrdilo zbylých 18 minut utkání, kdy byl míč povětšinou na kopačkách soupeře. Do větších akcí, natož gólových příležitostí jsme se nedostávali.. Nakonec kvalitně takticky odehrané utkání skončilo výsledkem 1:0 a my mohli slavit první tři body v turnaji. Bohužel byli i poslední.. To však nikterak nesnižuje kvalitu utkání nadcházejících, která gradovala. Po tomto střetnutí se dost špatně cítil Luboš a začal rozmýšlet, jestli bude hrát dále, nebo ne..
Carpe Diem vs. Nová Ves u Pohořelic 1:0, branka: Pája
.
Druhý zápas nás čekal celek z Přímětic. Už minulý rok jsme měli ve skupině Přimětický klub, ale ten letošní se jmenoval Tango.. Nakonec jsem od pořadatele stejně zjistil, že se jedná a tentýž celek, jako vloni. Naše vzájemné střetnutí tehdy skončilo 0:0. Letos jsme chtěli soupeře pokořit. Bohužel nepodařilo se. Mladí naběhaní borci byli nad naše síly.. Sice jsme dost dlouho drželi zanďourovej stav 0:0, ale ke konci jsme dvakrát kapitulovali a odnesli si tak prohru 0:2. V týmu zavládla malá nespokojenost s týmovou řeckou taktikou, která naplno vypukla až po zápase s Dřevotvarem. Toto utkání bylo bohužel konečnou pro Luboše, který celý zelenomodrý a s přepadlýma očima ukončil aktivní působení na turnaji. Škoda.
Carpe Diem vs Tango Přímětice 0:2
.
Mezitím se odehrály i další utkání ve skupině, kdy Dřevotvar porazil Novou Ves a také Příměticve. Tím se pasoval do role favorita skupiny, tak jak se dalo předpokládat.. Nás však zajímal další duel a to Přímetic s Novou Vsí. Pokud by totiř Přímětice vyhráli, stalo by se něco, co se jen tak nevidí.. Měli bychom postup v kapse velice brzo.. STALO SE TAK! Nová Ves prohrála i svoje třetí střetnutí 0:1 a bylo vymalováno. Nestává se tak často, aby celek - my, který má ve skupině odehrát 4 utkání postupoval už po odehraných dvou, tak jak se to podařilo nám. Navíc s jednou prohrou a jednou výhrou..
.
Další zápas nás čekal těžký Dřevotvar Znojmo. Předpokládalo se, že vyhoříme, ale kupodivu se tak nestalo. Zahráli jsme dobré utkání, které nakonec skončilo naší prohrou, ale o ostudu se nejednalo ani v nejmenším.. Lukáš zazanamenal v utkání branku, po dorážce přímáku a korigoval tak stav utkání na končných 1:2. V tomto střetnutí jsme už mohli hrát s klidem, protože postup byl jistý a vyšší mety, nežli osmifinále jsme si pokládali pouze ve svých snech. Co se týče předvedené hry v utkání, tak ta také nebyla na špatné úrovni, zápas od zápasu jsme se lepšili.. Moji psychiku dosti poznamenala pozápasová hádka Michala s Olinem, která mě uvrhla po zbytek dne pod tíživou deku.. Slova z úvodu utkání o gradování naší turnajové formy vyvrchilil s následujícím soupeřem..
Carpe Diem vs Dřevotvar Znojmo 1:2, branka: Lukáš
.
Dle pravidel o odehraných utkáních jsme se ještě v rámci rovnosti odehraných utkání ve skupině střetli se soupeřem z vedlejší skupiny, tzv. oproti nám do kříže. My byli na 3.mistě, soupeř na 2. místě. Protivníkem se nám stala Benfica Mikulov, kterou jsme měli i před rokem ve skupině a kterou jsme porazili 2:1!! Zlepšený výkon a především pohyb znamenal, že jsme i letos Benfice byli více než vyrovnaným soupeřem.. Šance na vstřelení branky byly tentokrát na obou stranách a troufám si říct nejlepším výkonu dne jsme si odesli nakonec zaslouženou remízu 1:1. Branku vstřelil Michal, po pěkné akci Lukáše. Ani v tomto utkání už prakticky o nic nešlo, nikdo však netušil, že se jedná o budoucího vítěze turnaje. Pořadí ve skupině se pro nás i po tomto zápase nemohlo změnit, třetí místo bylo dáno, stejně tak soupeř pro osmifinále. Byl to vítěz skupiny B.
Carpe Diem vs Benfica Mikulov 1:1, branka: Michal
.
Ve skupině B svedli o první flek velký souboj druhý brněnský celek Sanit Diana a domácí Kozina Oleksovice. Nakonec se podle předpokladů lépe prosadila Kozina a tím se stal naším sokem v dalším boji. Tohoto soupeře jsme si moc přál.. Říkal jsme si, jaké by bylo terno vyřadit domácí už v osmifinále. A musím říct, že jsme od toho měli opravdu strašně blizoučko. Mě osobně přišlo, že hra Koziny nebyla taková, jako ostatních celků, se kterými jsme se střetli. Přili mě hratelní, nebyli to takový běháči, spíše rozvážný tým, který bezhlavě neútočil. A to nám vyhovovalo.. Nečekaně jsme jako první udeřili my, po nahrávce Lukáše Olin prudkou střelou levou nohou prostřelil brankáře. Velká radost!! Stav 1:0 byl úžasný a kdo by před zápasem řekl, že budem vést proti Kozině, řekl bych mu ať jde do prdele.. Z vedení jsme se bohužel neradovali dlouho a tento okamžik se zdá stal osudným pro celé osmifinále. Po rozehrání rohového kopu mě utekl borec a přesným kladivem přibližně z 8mi metrů uskladil míč do regálu u levé tyče. Bohužel, stalo se. Hráče jsme měl stále na dohled a najdnou byl přede mnou.. Každopádně to trefil pěkně.. Stav 1:1 posadil do sedla opět Koziňáky a ti začaly tlačit jako o dvě čísla menší bota. Do jedné šance jsme se ještě dostal já, ale po těžkém zpracování jsem míč nedokázal usměrnit do sítě. Nakonec se stalo to, co by si nepříl žádný celek na světě. Dostat branku dvě minutky před koncem. Po skrumáži před bránou, kdy jeden z jejich útočníků umě kouzil s míčem zádama k bráně, vyšla rána po jeho otočení do levé tyče. Míč se odrazil k volnému dobíhajícímu borcovi a ten do prázdné sítě skoroval na 2:1. I přes veškerou snahu se gólu nepodařilo zabránit.. Před bránou ležel na zemi Boris, Olin, Martina Michal. Všichni nevěřícně kroutili hlavou.. Byl to smolý okmažik.. Utkání skončilo 1:2 v náš neprospěch..
osmifinále: Carpe Diem vs. Kozina Oleksovice 1:2, branka: Olin
.
Po turnaji jsme se osprchovali a odjeli do Znojma na večeři. Tedy krom Ríši a Martina, kteří nás bohužel opustili a tím se připravili o úspěšnou večerní zábavu.. Už minulý rok jsme ve Znojmě našli pěknou hospůdku, kde dobře vařili a tak jsme ji opět poctili svoji návštěvou. Příjemné posezení…
Na cestě zpět jsme se stavili v Albertovi, kde jsme nakoupili plno vody, jelikož opilcovi rána bývají krušné.. Na pozábavovou opici jsme se tedy poctivě připravili..
.
Na zábavu jsme dorazili něco kolem půl 9. Hudba už hrála jak divá a my jsme pomalu začli rozjíždět mašinérii alkoholu.. Co je nutno říct je to, že točené pivo stálo opravdu za hovno, Hostan je humus a tak jsme byli odkázaní na lahváče Starobrna a samozřejmě na naši oblíbenou zelenou.. Kdo nepil pivko, pil vínečko.. Byl to pěkný večer, u kterého se snad každý bavil. Panáků padlo nepočítaně.. Na parketu jsme roztáčeli break-dance okořeněný lesknoucími se svaly do půl těla svlečených CarpeDiemáků. Prostě zábava. Hudba hrála parádně až na jeden zásadní nedostatek. V repertoáru kapely chyběla projekce skupiny Tři Sestry! Což by měl být základní kámen všech zábavových skupin. Jinak ale hráli pěkně.. Během celého večera byly slyšet různé chorály domácích Koziňáků a také píseckých Wanasto. Nemohli jsme tedy zůstat pozadu a i my jsme přišli s pěkným pokřikem.. O půl 3 v noci jsme to zabalili a šli spát na hřiště, kde se konal turnaj..
.
Ráno už se nic zásadního nedělo až na fórky kolem zázračného Borisova stanu.. Něco kole 10 dopolední jsme odjeli do svých domovů..
.
Celý turnaj vyhrál náš soupeř nesoupeř ze základní skupiny Benfica Mikulov (viz.foto), druhý se umístil tým Rebels Okříšky a třetí skončili domácí Kozina Oleksovice. ctvrté místo zbylo na Dřevotvar Znojmo.
.
K výkonu: Na turnaji jsme podali solidní výkon. Osmifinále je krásné a možná i nečekané. Podařilo se nám remizovat s následným vítězem - Benficou 1:1 a našimi soupeři byli také další dva semifinalisté, takže jsme sehrály tři vyrovananá utkání s celkem třemi ze čtyř semifinalistů.. Nemáme se za co stydět..
.
Slovo závěrem: Byl to pěkný turnaj, dobrá organizace, hezká večerní zábava. Dokonce ani k rozhodčím jsme neměli větších výhrad, jako minulej rok. Sice nám pískal stejněj rozhodčí jako vloni, ale letos se mu to docela povedlo. Nejen na zábavě, ale i během turnaje jsme si myslím mírně nakolonili na svoji stranu domácí Koziňáky. Říkal jsem si, že po článku z minulého roku :-) to nebude možné, ale poznali jsme, že vše brali stejně jako my, s nadsázkou a především s hůmorem.. Jo, a abych nezapomněl, turnaj okořenila i událost, která se jen tak nevidí.. Někdo vystřelil míč a ten letěl a letěl až doletěl.. Rána měla za následek rozbité přední okno auta stojícího přímo vedle toho mého.. :-)

Gratulujeme vítězům, domácím i všem poraženým..
(foto Benfiky jsem si vypůjčil od Koziňáků - děkuji, naše fotky dodám až mě je dá Monča)

Peníze na příští sezonu..

Brzy Vás všechny, kteří měli co do činění s klubem Carpe Diem minulou sezonu budu obcházet, nebo obtelefonovávat s jasným dotazem..
.
Chcete hrát příští sezonu 2. brněnskou třídu za Carpe Diem? V případě záporné odpovědi se není dále o čem bavit. V případě, že uslyším ANO, bude následovat druhá otázka.. Zaplatíš příslušnou částku za STARTOVNÉ a jiné důležité věci kolem? V případě záporné odpovědi si nechám člověka v zásobě a pokud nás bude málo, budu mu ležet u nohou a prosit ho, aby za nás hrál a zaplatil.. V případě druhého ANO, jsme doma! A vítej v 2.brněnské soutěži..
.
Startovné je samozřejmě vyšší, než minulou sezonu, jelikož jsme postoupili. A za druhé se částky za startovné zvyšovaly.. V našem případě to pro tuto sezonu činí 11.000 Kč za celý klub..
Teď je otázkou, kdo teda bude hrát.. Tomu bude i odpovídat rovnoměrně rozpočítaná částka mezi všechny..
Druhou nutnou částkou je 100 korun pro vytvoření REGISTRAČKY. Takže tuto částku si přičteme později ke startovnému..
Nutností je i průkazová fotografie, kterou mi předáte společně s penězi..
A zatím poslední věcí je ztracený míč. Ten stojí kolem 800korun. Vím, že jsme ho ztratil já, ale mám toho tolik na starosti, že byste mohli být shovívavější a o čístku za něj se rozdělit. Díky! Po zakoupení mičudy bude někomu pevně přidělen..
.
Registračky - všichni víme, že jak to je. Hráči, kteří ještě nikde nikde nehráli futsal jsou bez problémů. Donesou fotku a stovku na registračku a jsou vysmátí.. Horší to je s lidmi, kteří mají už registračku vedenou u Slovanu.. Jmenovitě Olin, Culiš, Matrin M., Pája a Ríša. Dle Olinových slov, které tlumočily ty Jarovi (předseda Slovanu), by s dvěma posledně jmenovanými neměl být problém.. To jsme já a Ríša. Naše registračky Slovanovské budou po zaslání na ČMFS do Prahy zničeny a nahrazeny Carpe Diem..
Otazník tedy zůstává nad Olinem, Culišema Martinem M.
O osudu registračních průkazů těchto tří lidí budu jedna dnes.. Takže Vás budu informovat, až budou nějaké novinky..
.
Takže prosím myslete na to, že po Vás budu chtít penízky!! Měl bych je rád vybrané do konce července!! Přesné datum zveřejním.. Kdo je chytrej, dokáže si spočítat kolik asi..

pátek 3. července 2009

Míč a pumpička

Jak si ti pozornější a pravidelnější návštěvníci tréninků a zápasů mohli všimnout, ztratil se nám míč. Ano, ten dobrej, vítězenej míč zn. Mimas. V záloze máme ještě jeden míč, kterej našel náš gološ Martin, ale co čert nechtěl, jsou s ním patálie. Když se nafoukne, tak za pár dní je prázdnej jako moje duše v posezonní přestávce.. Ovšem nemáme na výběr, a tak na turnaj bereme tento..

Druhou věcí je pumpička. Na úterním tréninku jsem se do klubové pumpy za 59 korun opřel s takovou vervou, až jsem jehlu zlomil. Na řadu přišla druhá, pumpuju a pumpuju a i druhá jehla nevydržela moji zbíječku, kterou mám místo ruky.. To v součtu znamená, že sem během 2 minut na tréninku zlomil rovnou 2 jehly a míč zůstal nenafouknutej.

Proto na Vás chci apelovat, aby jste se přihlásili ti, kdo mají pumpičku s jehlou! Na turnaj bude nutná!! Kdo ji může vzít, ozvěte se!!

čtvrtek 2. července 2009

Pořadí a čas zápasů..

Tak pánové, na stránkách Koziňáků se objevil rozpis zápasů. A celkem mě potěšil. Nezačínáme s přehledem nejtěžším soupeřem ve skupině Dřevotvarem, ale s velkou neznámou Novou vsí u Pohořelic..

Pro notorické ospalce je domluveno, že se může dojet až na první špíl, takže bych Vás chtěl požádat, aby jste tam v 9:00 - 20 minut před zápasem všichni byli!!! Děkuji!

9:20 Carpe Diem vs. Nová Ves
10:35 Carpe Diem vs. Tango Přímětice
12:15 Carpe Diem vs. Dřevotvar Znojmo
13:05, nebo 13:30, nebo 13:55 Carpe Diem vs. jeden ze soupeřů za dalších čtyřčlenných skupin dle umístění..

V tomto ohledu nám byl los milostivý a dá se dokonce říci, že nakloněn. Rozhodující budou dvě úvodní střetnutí. Ve třetím s Dřevotvarem si nedělám iluze, ale i zde můžeme překvapit. Posledním soupeřem bude celek nám ještě neznámý, budeme ho znát až po odehrání tří zápasů základní skupiny..

Co se týče večera, byla mi pořadatelem potvrzena večerní zábava a následná možnost přespání na hřišti.. Takže stany, spacáky, karimatky a ešusy s sebou..

rozpis zápasů:
http://www.fckozinaoleksovice.estranky.cz/clanky/rozlosovani-skupin-do-turnaje-kozina-cup-2009/rozlosovani-skupin-do-turnaje-kozina-cup-2009

středa 1. července 2009

Těžký soupeř, zapeklitý postupový klíč..

Rozlosování Kozina Cupu je na světě. Vypadá to, že hned v úvodu se střetneme s velkým favoritem celého turnaje - Dřevotvarem Znojmo. Naopak příznivý se zdá býti postupový klíč se skupiny..
Byly jsme nalosování do čtyřčlenné skupiny C a soupeři nám budou - Dřevotvar Znojmo, Tango Přímětice a Nová Ves.
.
Zde Vám nabízím oficiální vysvětlení šalamounských pravidel a klíče postupu:
" Do turnaje se nahlásilo 22 mužstev rozdělených do 5 skupin. 2 skupiny po 5 týmech a 3 skupiny po 4 týmech. Z každé skupiny postoupí první 3 týmy a 1 nejlepší tým ze 4 místa z 5 členných skupin.Aby měla všechna mužstva zaručena stejný počet utkání(min.4),sehrají mužstva ve skupinách po 4 ještě 1 zápas dle umístění do kříže s mužstvama z ostatních skupin po 4 týmech(např. 1C-4D,2C-3D..)a body i skóre se jim bude započítávat do tabulky.
.
Co to znamená? Že odehrajeme svoje tři zápasy ve skupině a následně ještě jeden s celkem z jiné skupiny. Body se však budou i z tohoto utkání započítávat stejně, jako by hrál s námi ve skupině.. Originální řešení..
.
Představení soupeřů:
Dřevotvar Znojmo - Koziňáci tento rok pořádají pátý ročník turnaje. Asi stačí říct, že tento celek nikdy neskončil hůře, než na třetím místě. 2005 - 2.místo, 2006 - 2.místo, 2007 - vítěz, 2008 - 3.místo. To myslím mluví za vše.. Pokud by jste si vzpomněli, je to ten celek, co vyřadil Žabinské Vlky, za které nastoupil i Lukáš.. S tímto soupeřem se střetneme zřejmě hned na úvod turnaje..
Tango Přímětice - minulý roční jsme hráli také s celkem z Přímětic, netuším však, jestli se jedná o stejný celek. Pokud ano, vzájemné střetnutí skončilo 0:0.
Nová Ves - nováček turnaje. Info není..
.
zde je celé rozlosování:
http://www.fckozinaoleksovice.estranky.cz/clanky/rozlosovani-skupin-do-turnaje-kozina-cup-2009
.
To je zatím vše přímo k turnaji..
.
Organizace před turnajem:
Dnes mě účast potvrdil Ríša a také to, že bere auto a že klidně někoho veme, což je super..
Každopádně auto beru já a složení v něm je už jasný: Pája, Lucka, Lob, Monča. Kdo by měl zájem jet se mnou, ať se mě ozve a může, ještě máme jedno místo.. Každopádně ať počítá s tím, že odjíždíme před 7 hodinou ranní..
Zbývá tedy Boris, Olin, Lukáš, Ríša, Martin H. a Michal, který možná veme i svoji přítelkyni.
Auto bere Ríša a dále přichází v úvahu Boris, Lukáš a Olin. Takže to už je na Vás, jak se domluvíte.. Rozhodl jsme se , že to půjde mimo mě a od domlouvání dopravy pro zbytek týmu se distancuju .. Telefonní kontakty jsou na pravé liště stránek vždy u popisku hráče, takže se snažte..
Poslední otázkou je účast Jany a Evy. Olinem mi bylo sděleno, že pokud by dojeli, tak spolu večer.. tak to už je na Oldovi a Borisovo, jak se domluví a jak to vše dopadne..
.
Takže se mějte pěkně a na turnaji v Oleksovicích, neshledanou..