neděle 19. července 2009

Carpe Diem odmítá návrh Slovanu na sloučení..

Dne 8. července jsme, jakožto tým Carpe Diem, dostali oficiálně nabídku na sloučení s naším tréninkovým partnerem - Slovanem Brno. Tento návrh nám byl dán po středečním tréninku..
.
Druhý den jsem na DISKUSI vypsal referendum, kde se každý člen klubu mohl svobodně vyjádřit, jestli JE, či NENÍ pro sloučení se Slovanem. V průvodním článku byly shrnuty veškeré klady a zápary této družby..
.
Dnes Vám můžu říct, že výsledek je jednoznačný. Klub se vyslovil jednohlasně pro nesloučení se a tím definitivně stvrdil svoji účast ve vybojované 2. třídě.
.
Jediným, kdo se nevyjádřil tak, či onak byl Olin. Je to zajímavé sledovat jeho průhledné myšlenkové pochody. Poté, co rozehrál hru o svoje angažmá u dvou klubů - podzim a jaro Carpe, v posezonních přestávkách Slovan, ve stejném duchu jednal i nyní. Nechtěl si poštvat proti sobě ani jeden celek, a tak se takticky zdržel hlasování. Kdo Oldu zná, nediví je jeho netečnému přístupu k volbám. A mě osobně to už vůbec nepřekvapuje, spíš to potvrdilo jeho známé zbabělé chování. Abych tuto nepříjemnost, nebo spíše mírnou trapnost nějak kulantně ukončil, rád to shrnu lidovým pořekadlem, které na Olina sedí jak prdel na kakáč - Olin jednal v duchu.. ..KAM VÍTR, TAM PLÁŠŤ..
.
Proti sloučení se vyslovili: Michal, Martin M., Martin H., Ríša, Boris a Pája. Lob se nevyjádřil, protože na stránky chodí málo a asi vůbec neví, že nějaký hlasování proběhlo.. :-)) Každopádně mám za to, že Lob, který se Slovanem nikdy neměl nic společného by byl proti sloučení. Navíc máme spolu velmi podobné názory, co se týče pohledu na klub. Dáváme oba přednost klidu a přátelství v klubu, nad nějakým bezhlavým hnaním se za zlatým prasetem..
.
Výsledek hlasování ve věci sloučení:
PRO 0 hlasů - PROTI 6 hlasů
Carpe Diem se se Slovanem Brno definitivně neslučuje!

Žádné komentáře: