neděle 19. července 2009

Sestava pro příští sezonu 09/10 se pomalu začíná formovat

Dosti ořezanou klubovou sestavou se bude muset představit nyní už druhotřídový celek Carpe Diem v nadcházející sezoně.
.
Klub minulý týden opustilo hned duo hráčů základní sestavy - Culiš a David (viz. článečky předešlé). Třetí do party je Honza, který kvůli zranění stagnuje a s jeho návrat na hřiště alespoň v průběhu sezony je nyní v mezích teorie..
.
Potvrzení účasti v sezoně 09/10 a tím i příslib k zaplacení startovného se mě dostalo do těchto hráčů: Martin H., Olin, Boris, Ríša, Lob, Michal, Martin M. a Pája.
To jest celkem 8 pevných hráčů základní sestavy.
.
Teď je nasnadě otázka, je li to dostatečný počet. Gološ je jasnej a teď dále.. Berme v úvahu, že v poli hrají 4 hráči, tudíž máme v plné síle 3 hráče na střídání. Postačí to? To je otázka do pranice, ke které se můžete vyjádřit na diskuzi.. Ještě než tak učiníte, připomenu Vám pár faktů..
Luboš - z 20 zápasů sezony 08/09 odehrál pouze 3!!!, což je alarmující zjištění. Doufám, že mu zdraví v příští sezoně povolí mnohem větší porci..
Pája - v poslední době mám téměř po každém větším futsalovém zatížení pravé koleno jako nafouklý balonek k prasknutí. Dosud to však vždy splasklo a já jel dál, doufejme, že bez větších problémů odehraju i tuto sezónu..
Michal - všichni víme, jak Michal trpí na nemoci. Téměř celý podzim strávil pod peřinou doma v posteli, na jaře překvapil a nastoupil ke všem utkáním. Můžeme jen doufat, e v nastoleném trendu bude pokračovat.
.
A teď se vraťme k oné důležité otázce, budou 3 hráči na střídačce stačit? Sejdeme se vždy alespoň v takové sestavě, abychom špíly odehráli? Nezapomínejme, že ve druhé třídě je porce zápasů o mnoho vyšší, než ve třídě třetí. Ve skupině se představí hned 20 celků - vč.nás, z nichž s 19ti změříme síly..
.
Myslím, že nynější sestava je přinejmenším na hraně únosnosti. Jednomu kvalitnímu hráči navíc bych se rozhodně nebránil, ale jak už jsem psal v jednom z minulých článků, nevezmeme každého jen proto, abychom naplnili stavy na úkor kvality.
.
Startovné - na stránkách BAF se nedávno objevili částky, které bude nutno zaplatit jakožto startovné. V naší soutěži o činí 11.000 korun. Z minulého ročníku jsme obdrželi 1.400 vratnou částku!! a proto naše konečné startovné pro příští sezonu činí 9.600 korun.
.
To v rozpočítání na hlavu pro každého dělá 1200 korun, což je pouze 0 200 korun více, než vloni, takže si nemůžeme vůbec na nic stěžovat..
Tuto částku bych od každého požadoval do 15. srpna 2009, a to bezpodmínečně !!!!!
.
Částku 100 korun za registračku + průkazové foto budu potřebovat do konce tohoto týdne !!!!!

Žádné komentáře: