neděle 19. července 2009

David ukončil aktivní kariéru, Honza ji pozastavil

Dlouho trvající "spor" klubu Carpe Diem a uznávanou hvězdou futsalových pažitů vyvrcholil dnes krátce před 17 hodinou odpolední. Vedení Carpe Diem se nedohodlo se stávkujícím Davidem "Benzemou" Plchem na prodloužení kontraktu a na žádost Davida byl z klubu uvolněn.
.
Do zákulisí celé nepříjemné kauzy nikdo z představenstva klubu bohužel nepronikl. Proč se Carpe Diem stalo nakonec Davidovi trnem v oku se rovněž neví. Žádné prohlášení bohužel "Benzema" nevydal, i když by se to od hráče jeho kalibru dlouhou dobu očekávalo..
.
V podzimní části loňské soutěže odehrál v dresu Carpe všech 10 utkání, ve kterých nastřílel 6 branek. Dále jsme ho mohli zahlédnout v zimní lize Brno Open 09, kde odehrál dalších 7 utkání, zde však bez gólového efektu. Poslední duel zimní ligy dne 15.2.09 proti BB Pressu se stal tedy i jeho netušenou derniérou v týmu. Do jarní části již nezasáhl a s klubem přestal komunikovat..
.
Pro Carpe Diem je odchod AcePlcha velká ztráta, ovšem držet hráče proti jeho vůli, který nemá zájem za klub hrát, by byla zhovadilost. Tímto Davidovi velice děkuji za jeho služby klubu a přeji mu mnoho zdaru v dalším futsalovém i osobním životě.
.
Davidova kariéra v Carpe Diem:
příchod do klubu CDB: 30. června 2008
počet odehraných utkání: 17
počet nastřílených branek: 6
počet karet: 0
odchod klubu CDB: 19. července 2009
zajímavosti: David je střelcem vůbec první soutěžní branky v historii klubu, i v tomto ohledu bude vždy zapsán zlatým písmem do srdcí fanoušků a členů klubu
........
Druhou smutnou zprávou je předpokládaný fakt, že v následující sezoně nás neposílí ani dlouhodobě zraněný Honza Fiala. Svoji účast v sezoně popřel s vysvětlením špatného zdravotního stavu.
.
Kariéru Honzy v Carpe Diem není nutno popisovat. Prozatím nezasáhl do žádného z utkání klubu a nadále tedy zůstává zálohou A týmů jako doposud.

Žádné komentáře: