středa 8. července 2009

Peníze na příští sezonu..

Brzy Vás všechny, kteří měli co do činění s klubem Carpe Diem minulou sezonu budu obcházet, nebo obtelefonovávat s jasným dotazem..
.
Chcete hrát příští sezonu 2. brněnskou třídu za Carpe Diem? V případě záporné odpovědi se není dále o čem bavit. V případě, že uslyším ANO, bude následovat druhá otázka.. Zaplatíš příslušnou částku za STARTOVNÉ a jiné důležité věci kolem? V případě záporné odpovědi si nechám člověka v zásobě a pokud nás bude málo, budu mu ležet u nohou a prosit ho, aby za nás hrál a zaplatil.. V případě druhého ANO, jsme doma! A vítej v 2.brněnské soutěži..
.
Startovné je samozřejmě vyšší, než minulou sezonu, jelikož jsme postoupili. A za druhé se částky za startovné zvyšovaly.. V našem případě to pro tuto sezonu činí 11.000 Kč za celý klub..
Teď je otázkou, kdo teda bude hrát.. Tomu bude i odpovídat rovnoměrně rozpočítaná částka mezi všechny..
Druhou nutnou částkou je 100 korun pro vytvoření REGISTRAČKY. Takže tuto částku si přičteme později ke startovnému..
Nutností je i průkazová fotografie, kterou mi předáte společně s penězi..
A zatím poslední věcí je ztracený míč. Ten stojí kolem 800korun. Vím, že jsme ho ztratil já, ale mám toho tolik na starosti, že byste mohli být shovívavější a o čístku za něj se rozdělit. Díky! Po zakoupení mičudy bude někomu pevně přidělen..
.
Registračky - všichni víme, že jak to je. Hráči, kteří ještě nikde nikde nehráli futsal jsou bez problémů. Donesou fotku a stovku na registračku a jsou vysmátí.. Horší to je s lidmi, kteří mají už registračku vedenou u Slovanu.. Jmenovitě Olin, Culiš, Matrin M., Pája a Ríša. Dle Olinových slov, které tlumočily ty Jarovi (předseda Slovanu), by s dvěma posledně jmenovanými neměl být problém.. To jsme já a Ríša. Naše registračky Slovanovské budou po zaslání na ČMFS do Prahy zničeny a nahrazeny Carpe Diem..
Otazník tedy zůstává nad Olinem, Culišema Martinem M.
O osudu registračních průkazů těchto tří lidí budu jedna dnes.. Takže Vás budu informovat, až budou nějaké novinky..
.
Takže prosím myslete na to, že po Vás budu chtít penízky!! Měl bych je rád vybrané do konce července!! Přesné datum zveřejním.. Kdo je chytrej, dokáže si spočítat kolik asi..

Žádné komentáře: