sobota 11. července 2009

Rozhovor s Vláďou

Dnes Vám přináším čerstvý rozhovor s opravdovou futsalovou hvězdou. Bavili jsme se spolu nejen o fotbalových věcech, ale Vláďa se rozpovídal i o svém soukromém životě. Za jeho ochotné odpovědi mu dodatečně děkuji. Je to opravdový profesionál.
.
Carpe Diem letos vyhrálo 3.A brněnskou třídu s velkým přehledem. Překvapilo Tě to, nebo se to dalo očekávat?
Tak dalo se to očekávat.Spíš by mě překvapilo kdyby tomu tak nebylo.
.
Jak myslíš, že Carpe obstojí v konkurenci silných týmů 2.tříd?
2.třída bude určitě kvalitnější.Předpokládám že Carpe nebude bojovat o záchranu ale bude hrát v horní půlce tabulky.Na postup to asi nebude.
.
Za jaký mančaft budeš v nadcházející sezoně hrát? Z kuloárů prosakují informace, že o Tvé služby by mohly mít zájem snad až čtyři brněnské celky.. Slovan, Hellas, Senior a Carpe Diem.. Co je na tom pravdy a které angažmá se Ti zdá nejpravděpodobnější?
:-D.Krom zájmu Carpe vím o těch třech.Z Carpe mě ještě nikdo nekontaktoval.Zatím zvažuju co by pro mě bylo nejvýhodnější.Rozhodnutej ještě nejsem a nijak na to nespěchám.
.
se o Tobě, že jsi výborný hráč, na druhou stranu se objevilo podezření, že holduješ alkoholu více, než by bylo zdrávo. Jak to tedy doopravdy je?
Taky sem se doslechl že se o mě šíří taková fáma. Kdo mě zná ví že to není tak úplně pravda. Radši si přečtu knížku než si vypiju. Ale na prvním místě u mě stojí vždycky sport.
.
Také je známo, že dosti často se potýkáš s různými zraněními. Jak jsi na tom teď?
Teď si doléčuji zranění břišního svalu s kterým mám problémy už delší dobu. Jinak z posledních 5 sezón sem z důvodu zranění ani jednou neodehrál plný počet utkání.
.
Když vezmeme v potaz to, že zranění Tě tedy pronásleduje na každém kroku a vlastně třicítka je také téměř na krku.. Čeho by jsi chtěl ještě dosáhnout ve fotbalovém, potažmo futsalovém světě? Tím myslím aktivním světě..
Jestli mi to zdraví dovolí tak ve futsalu plánuju že bych ještě pár let hrál divizi a pak se uvidí. Ve fotbale je pro tuhle sezónu cíl jasnej a to postup se Zastávkou do 1.A třídy.
.
Dobře, vraťme se ale ještě na pár chvil ke Carpe Diem. Tvůj brácha Martin před půl rokem udělal velké rozhodnutí ve své kariéře. Odhodlal se opustit Slovan a přestoupil do Carpe Diem. Jak se na tento transfer díváš Ty? Prospěla mu změna? Nebo to byl krok zpět?
Vzhledem k situaci která byla ve Slovanu to byl asi správnej krok. Nedostával dostatek příležitostí a nebylo jasný jak by to bylo dál.Takže dobrá volba.
.
Co si myslíš, že Carpe ztratilo odchodem Lukáše a co naopak získalo příchodem Martina, Ríši a Culiše? Tým více získal, nebo ztratil?
:-) Lukáš je určitě kvalitní hráč.Je tvořivej a směrem dopředu byl pro Carpe hodně platnej. Myslím ale že příchod Martina, Ríši a Culiša je pro tým důležitější než odchod Lukáše. Síla týmu se zvýšila a navíc je rozložená mezi víc hráčů. Kdyby byl i Lukáš bylo by to ještě lepší ale i tak je to slušná sestava.
.
Vím, že jsi se už vyjádřil k tomu, že by jsi chtěl ještě pár sezon hrát futsal na divizní úrovni. Přesto mi to nedá a otázku Ti položím.. Už dříve se spekulovalo, že snad i Ty bys mohl obléknout barvy Carpe Diem. Proč se tak nestalo? Nabídka Ti určitě přišla. Nebyla dost dobrá? Přemýšlel jsi o ní, nebo ji rovnou smetl ze stolu?
Nabídku sem dostal a vůbec nebyla špatná. V Carpe bych si rád zahrál protože je tam skoro celá Lískovecká parta ale na druhou stranu chci hrát nějakou vyšší soutěž a to zatím převažuje.
.
Takže nevylučuješ, že by se někdy mohly cesty Carpe Diem a Tebe spojit? Třeba, že by jsi v Carpe ukončil svoji úspěšnou kariéru..
Tak nějak s tím počítám. Snad v té době bude můj příchod ještě přínosem:-)
.
Děkuji Ti za rozhovor. Přeji Ti především hodně zdraví do dalších let naplněných sportem. A dále samozřejmě potřebné štěstí, nejen na ve sportu, ale i v osobním životě.
Chtěl by jsi něco popřát i Ty Carpe Diem?
Carpe bych popřál úspěšný tažení 2.třídou a třeba i postup do třídy vyšší.

Žádné komentáře: