pondělí 30. března 2009

Jitrnice jakou svět neviděl..

Takto by se dal ve stručnosti popsat můj výkon na turnaji Nadějí, který se konal tuto neděli na novolískoveckém Okruhu. Spoluhráči mě však jako věrný lid následoval a tak špatných a nepřesvědčivých výkonů bylo povícero..
.
Sestava na turnaj: Roman, Boris, Lukáš, Olin, Michal, Martin, Ríša a Pája.
.
Naše skupina C byla zahájena v 8:00, v novém letním čase. Všem tento fakt byl několikrát připomenut, přesto se našel taký, který dokázal zaspat. Naštěstí se nás na turnaj přihlásilo dosti, aby tato absence byla zacelena. Tím viníkem byl Michal.
.
První zápas nám přisoudil tradičního turnajového soupeře BB Press. Nevím po kolikati zápasech, ale nemožné se stalo skutkem. Po hrozně dlouhé zápasové šňůře se nám povedlo, že jsme v utkání neprohrávali ale vedli! Míč do sítě posunul po Olinově přihrávce Lukáš. Celý první poločas byl dosti vyrovnaný s šancemi na obou stranách. Výborní brankáři však za svá záda v první půli žádný z pokusů nepustili. Rozjeté jsme to měli opravdu dobře. V týmu panovala pohoda a všichni jsme pevně věřili ve vítězství. Druhý poločas začal. BB Press nás zaskočil velmi aktivním úvodem. Chvílemi jsme nevěděli, kam dřív skočit. Bohužel tento tlak vyústil ve vyrovnávací branku. Celý druhý poločas se dále nesl ve vyrovnaném duchu, kde prim hráli především brankáři. Po konečném hvizdu rozhodčího, který zpečetil konečné skóre na 1:1 oddechl, že máme alespoň bod. BB Press byl velmi slušným soupeřem. Později se však ukázalo, že tento mančaft skončil na dně tabulky, takže pohledem zpět mám za to, že jsme je porazit měli. Teď, když hodnotám celý turnaj, se nakonec tento zápas ukázal jako klíčový. Kdybychom ho vyhráli, postoupili by jsme na lepší vzájemný zápas s pozdějšími soupeři Werderem.
.
Po jedno zápasové pauze nás čekal nevyspitatelný soupeř - Werder, o kterém vím pouze informace z jejich webových stránek. Každopádně jsme je viděl v zápase na turnaji Foremo Cup, kterého jsme se zúčastnili a tam vypadali dosti našláple. V úvodu zápasu nás soupeř opět zatlačil, tlak jsme však ustáli, znovu také díky brankáři Romanovi, který podával v celém turnaji famózní výkony. V první půli se vlastně nestalo nic zajímavého, i proto skončil bez branek 0:0. Zato druhý poločas byl zahájen ve stylu velkoklubu válčícího o trofej nejcennější. Michal, který dorazil až na tento druhý zápas byl tak nabuzen, až se rozhodl, že své umění předvede světu v první dvouminutovce druhé půle. Po krásném slalomu Lukáše, který umyl mýdlem dva soupeře nahrál na Michala a ten zavěsil (se štěstím) do prázdné brány. Myslím, že střelu si tam dokonce srazil vracející se s soupeř sám. Na to se však historie ptát nebude, prostě skóroval Michal a Lukáš nahrával. Po malé chvilce na to, se opět rozjela blesková akce, do které byl zapojen Michal a neszjištnou přihrávkou našel osamoceného zívajícího Ríšu u pravé tyče a Ricardo No. One bezpečně poslal míč za záda nešťastného gološe. 2:0 po pá minutách hry druhého poločasu bylo studenou sprchou pro tým Werder. Co čert nechtěl, do brány soupeře se krásně k tyči trefil po další chvíli i Lukin a skóre 3:0 se zdálo být naprosto dostačující pro klidné dohrání zápasu.. To by jsme však nebyli my, Carpe Diem, abychom nezatoužili po nějakém dobrodružství a zápletce. Psala se snad druhá půle druhé půle a Werder, který se nevzal a zapnul ještě vyšší otáčky, nám odpověděl dvěma slepenými góly. Začali jsme se strachoval o výsledek. Z klidného komorního a ospalého koncertu se náhle strhlo poutavé divadlo. Na mé tváři se náhle objevil strach a skleslý pohled, stejný jako jsme mohli vidět na věčně utrápené Gitě v Ordinaci v růžové zahradě. Tipoval jsem, že jsme poserové a že se nám nepodaří udržet výsledek, jak rád jsme však byl, když se z úst rozhodčího rozechvěl drnčivý pískot. Utkání jsme se štěstím tedy nakonec vyhráli 3:2, musím však uznat, že soupeř byl v tomto utkání lepším týmem. Pomohlo nám výrazně Michalovo pár minutové ztopoření výkonu a Lukášova rozhodující branka.
.
I pře né příliš dobrý výkon jsme měli turnaj rozehrán báječně. Dva zápasy 4 body. Postupový klíč tří postupujících ze skupiny a jeho vyplnění se zdálo být tak blízko.
.
Třetí zápas nás čekal favorit skupiny, tým SK Líšeň B, který měl v kádru pozvané hráče z Áčka. Zápas nebudu dlouze popisovat, protože si ho moc nepamatuju. Jen vím, že soupeř byl opět lepším mančaftem. Hráčem utkání bych bezesporu označil opět Romana v bráně. protože nebýt jeho, odnášeli by jsme si ranec nejméně 5ti gólový. Za konečné skóre 0:2 vděčíme právě jemu. V zápase jsme udělali mnoho chyb. Nejsme schopni si přesně nahrát, chybí střelba na bránu, pohyb hráče do volného prostoru. Někdy jsem si myslel, že někteří hráči snad ani nepřišli hrát futsal, v jejich hře byl vidět nezájem a nechuť tým jakkoliv podpořit. Je to škoda..
.
Posledním soupeřem ve skupině se nám stal Olymp. Pro nás v tu chvíli rozhodující zápas jsme opět nezvládli. Opakovali se chyby z předchozího utkání. V tomto zápase jsme si vytvořili pár slibných šancí, ale neproměnili jsme je. Naopak soupeř v nabídnutých šancích nezaváhal a stejně jako v minulém špíle dvakrát skóroval. V tomto zápase já sám musím na obhajobu říci, že jsme se o střely pokoušel, snad třikrát, či čtyřikrát. Bohužel míč v síti neskončil. Teď si vzpomínám na první gól, co jsme v tomto zápase dostali. Opět to bylo po naší chybě, nyní gól zapříčiněn naprostým nedůrazem před bránou. Ke vstřelení gólu nyní stačila malá teč patou soupeře a bylo vymalováno. Přitom toho soupeře kdosi hlídal, ale svým nedůrazem dovolil útočníkovi skórovat. No nebudu zde dále rozebírat jednu věc. Každopádně toto utkání jsme si opět prohráli sami a výsledek 0:2 nás předurčoval ke konci v turnaji.
.
Po nahlédnutí do dosavadních výsledků turnaje nakonec ještě postup ztracen nebyl. Ukázalo se, že by nám musel dvakrát nahrát soupeř svojí prohrou, popř. remízou. Prbní zápas jsme potřebovali, aby Líšen porazila BB Press, tak se i stalo (4:1) a my byli k postupu blíže. Druhý zápas Werder vs Olymp měl skončit jakkoliv, jen ne výhrou Werder. Olymp se v první půli dostal do vedení a vše se zdál býti na dobré cestě. V druhé půli se však karta obrátila a Werder vyrovnal. Spolu s Michalem jsme upřeně sledovali tento zápase ze střídačky a nakonec jsme nevěřili vlastním očím. V poslední minutě zápasu př hře bez brankáře Werder střelou snad z půli hřiště strhl vedení na svoji stranu. Konec!
.
Nepostoupili jsme..
.
Příčiny:
Jednu z hlavních příčin bych viděl velmi, ale velmi slabou docházku na tréninky. Kde se máme sehrát? Nebo něco nacvičit? Někteří při zápasech vůbec nevěděli, co mají hrát a kde mají hrát. Občas mě i Oldovi připadlo, že s náma v týmu hrají úplně poprvé. Tímto vás chci poprosit, o zlepšení docházky na tréninky. Třeba zítra máme trénink v 19:30 se Slovanem na Okruhu. Jsem zvědav, kolik se nás tam sejde..
.
Dalším faktorem špatné hry je gólová impotence střelců Carpe Diem. Martinova a moje neschopnost vstřelit branku je opravdu strašná. Oba cítíme tlak týmu - všech jeho členů.. jako by každý říkal.. kdy už se ty vemena trefí.. ale musím Vám říci, že tento nepřiměřený tlak od Vás je nefér a je zdrcující pro nás oba :-) Raději nás podpořte a před zápasem nás motivujte nějak..
.
Věcí další je vlastně to, co silně souvisí s prvním bodem obžaloby. Nesouhra na hřišti. Kazení lehkých přihrávek. Nesoustředěnost. To je jen ochutnávka z jedovaté kuchyně Carpe..
.
Můj osobní tip.. Myslím, že pokud nejsem tolik silní v poli, což nacvičení a sehrání je na delší dobu (při Vaší docházce na roky), doporučil bych secvičení alespoň standartních situací. Myslím, že pokud bychom měli vybroušené rohové kopy, přímáky, nebo rozehrání autů, dosti branek bychom dali takto.. Především rohy bych nejradši piloval furt. Vše je však opět podmíněno docházkou na tréninky.
.
Takže závěrem..
Zítra v 19:30 je na Okruhu trénink se Slovanem. Zván je každá CarpeDiemák, který má ruce a nohy.
Další plánovanou akcí - futsalovou - se zdá býti až zahájení sezóny 18.4. Do té doby se doufám s mnohými Vámi uvidím ještě v prolínacích se tréninkách.
Akcí - nefutsalovou - kterou ještě musíme dobrousit je chalstpárty plánovaná k úvodu sezóny..
.
Konečná tabulka naší základní skupiny se všemi zápasy:

8:00 SK Líšeň B - Werder 5:0 (3:0)
8:25 Carpe Diem - BB Press 1:1 (1:0)
8:50 Olymp - SK Líšeň B 0:0
9:15 Werder - Carpe Diem 2:3 (0:0)
9:40 BB Press - Olymp 0:1 (0:0)
10:05 SK Líšeň B - Carpe Diem 2:0 (2:0)
10:30 Werder - BB Press 1:0 (1:0)
10:55 Olymp - Carpe Diem 2:0 (2:0)
11:20 SK Líšeň B - BB Press 4:1 (1:0)
11:45 Werder - Olymp 2:1 (0:1)
.
Tabulka skupiny C:
1. SK Líšeň B 4 3 1 0 11:1 10
2. Olymp 4 2 1 1 4:2 7
3. Werder 4 2 0 2 5:9 6
4. Carpe Diem 4 1 1 2 4:7 4
5. BB Press 4 0 1 3 2:7 1

středa 25. března 2009

Posezení s přátely

Jak už bylo nadhozeno mnou, Olinem, nebo Borisem v článku, či na diskuzi, blíží se čas, kdy by bylo vhodné opět provětrat klubová játýrka. Jinak řečeno - měli bychom se domluvit na nějaké klubové akci, kde se opět stmelíme jak zákon káže.
Jsou tu dva návrhy..
  1. Akce se uskuteční v pátek 17.4. v nějakém restauračním zařízení, asi ve Varně. Dojde ke koštu Vilmoše a jiných kapalných pochutin a ke sdělení všech výhrad a věcí točících se kolem klubu. Co je špatné je to, že hned druhý den hrajeme nejdůležitější zápas sezony a to proti prvním Storks. To by ovšem nemuselo vůbc vadit, protože míněný zápas hrajeme až jako poslední z řady sobotních zápasů a to až v 15:30. Do té doby bude každý už free a happy..

  2. Akce se uskuteční v sobotu 18.4. po zápase se Storks. Jednalo by se o pitkovou akci zvanou Košt Slivovice. Ovšem nevím, kde se tato akce bude letos konat, když restaurace Okruh je uzavžena a nevím jak je na tom tělocvična - tam to vždy bylo.. Každopádně se mě osobně nelíbí fakt, že celou neděli promarodím a pak jdu hned do práce..
Máme na výber ze dvou variant, vyjádřete se prosím na diskuzi, která je pro vás schůdnější a lépe by Vám vyhovovala. Olmuvenky neexistují !! Akce povinná !!

Lukin Out, Culiš In

Až nezvykle bouřlivé přestupní období zažilo v posledních dnech slavné Carpe diem. Pár dní do konce uzávěrky přestupů se rozlouskly rovnou dva dlouhodobé oříšky na přestupovém poli.
.
ODCHOD:
Vyplnil se bohužel dlouho avizovaný odchod Lukáše. To znamená, že na jaře za nás už nenastoupí a tím ztrácíme jednu z nejvýraznějších postav týmu a nejlepšího střelce v jedné osobě. Tuto nemilou zprávu jsem se dozvěděl včera se slovy, že Lukáš půjde pomoci Slovanu. Docela mě překvapilo, že už né Nasanu, ale Slovanu, každopádně je to jeho věc a já mu za jeho dosavadní služby klubu děkuji.
.
PŘÍCHOD:
Druhou velkou novinkou je, že se nakonec vyklubal na svět opět dlouho avizovaný přestup a to Culiše k nám do Carpe Diem. Tento přestup původně v plánech vedení figuroval až jako varianta pro příští sezonu. Ale jednání se dosti urychlili, což je jen ku prospěchu věci a já Vám můžu s potěšením sdělit, že Culiš naše oranžovo černé barvy oblékne již nyní v jarní části soutěže. Tím získáváme výborného obránce s tvrdou střelou a nevídaným přehledem ve hře.
Culiše jsem lámal i na tento nedělní turnaj nadějí, ale bohužel marně, jde do práce.
.
Další věcí, která je na pořadu dne je moje zítřejší návštěva u předsedy BAF. Na soupisku tedy pro shrnutí budou připsány tři jména - Martin M., Ríša a Culiš, naopak bude vyškrtnut Lukin. Při zapsání na soupisku je nutno uhradit 100 korunový poplatek, který zaplatil Ríša a Martin, Culiš z důvodu čerstvého přestupu částku zatím vysí (zalepím to já).. Doufám, že vše klapne tak, jak má. Dle slov od všech protagonistů přestupu (všichni Slovan) by měl být tento transfer hráčů domluven s Jarou - vedoucím Slovanu - a nemělo by tedy dojít k žádným komplikacím v zapsání na naši soupisku a s vyškrtnutím ze soupisky Slovanu.
.
Když jsem u placení, tak tuším, že Lukin zaplatil celosezonní startovné, takže by mu jeho část 500Kč měla být vrácena. Naopak 500 korun budu požadovat od Culiše. Na dresu se domluvíme následně.. Připomínám Ríšovi a Martinovi M. jejich zaplacení startovného a dresu.. :-)
.
Předposlední věcí, kterou chci v tomto článku probrat je fakt, že Michal, který se na turnaj přihlásil a zaplatil ho, se potýká s nemocí. Z čehož plyne, že turnaje se možná nezúčastní. Ještě to není jisté, aby u Vás v domácnostech nezavládla neřízená panika, ale je to asi pravděpodobné, že Michal nebude.
.
Poslední věcí je to, že s blížícím se datem turnaje roste i moje chuť hrát a zúčastnit se ho aktivně.. Koleno mě však stále zlobí. Pár dnů o něm nevím a dalších pár je v hajzlu. Každopádně pokud nenastoupím, turnaj rozhodně s Luckou poctíme svojí návštěvou a vyjádříme tak podporu klubu v dobrý výsledek. Jestliže nastoupím, předvedu dlouho očekávanou kanonádu, jakou svět neviděl..
.
Poposlední věc - Roman Štrof mě v pondělí potvrdil účast na Turnaji Nadějí. Postaví se do brány a stane se tak historicky druhým brankářem, který za nás kdy chytal.

úterý 24. března 2009

Valná hromada B.A.F.

Zkopírováno z BAF stránek..

VE STŘEDU 1.4. se v sále na Rybnické 75 (Okruh) uskuteční VALNÁ HROMADA B.A.F., na které bude zveřejněna výroční zpráva, rozpočet a rozdány rozpisy na jarní část soutěže. Začátek v 16:00. Účast zástupce klubu povinná!

Program:
  • Úvod a prezentace
  • Výroční zpráva – shrnutí brněnské soutěže futsalu za rok 2008
  • Příprava na jarní části soutěže + postupy mužstev
  • Struktura brněnské a krajské soutěže futsalu v sezoně 2009/2010
  • Vystoupení hostů ( kapely Tři sestry, Kabát a Alkehol) :-)
  • Problematika pravidel futsalu, rozhodčích a jejich školení
  • Publicita futsalu – tv, tisk, rozhlas aj.
  • Diskuse
  • Závěr

Kdo by měl zájem na tuto akci se mnou jít a poslechnout si novinky ze světa brněnského futsalu a další zajímavosti, je zván.

pondělí 23. března 2009

Rozlosování zápasů naší skupiny

Hrajeme v neděli 29.3.2009 (už v novém letním čase !!!)

8:00 SK Líšeň B - Werder
8:25 Carpe Diem - BB Press
8:50 Olymp - SK Líšeň B
9:15 Werder - Carpe Diem
9:40 BB Press - Olymp
10:05 SK Líšeň B - Carpe Diem
10:30 Werder - BB Press
10:55 Olymp - Carpe Diem
11:20 SK Líšeň B - BB Press
11:45 Werder - Olymp

Sraz v 8:00 na OKRUHU!

neděle 22. března 2009

Nabídka hřiště pro trénování

Nedávno jsem dostal emailem nabídku od klubu BB Press na využití tréninkového zařízení.. Dopis Vám budu tlumočit:
.
Dobrý den,
Nabízíme Vám možnost pronájmu nově vybudovaného multifunkčního hřiště s umělou trávou, v areálu VŠ kolejí, ulice Purkyňova, Královo Pole.
Hřiště je možno využívat na futsal, malou kopanou, volejbal, basketbal, tenis a případně i házenou. K dispozici jsou šatny,umělé osvětlení a parkovaní přímo u hřiště
Fotografie hřiště je v příloze. Cena za hodinu 250 kč. V případě platby za více jak pět hodin předem je sleva na kolektivní sporty 50 kč/hod.
Pokud budete mít jakýkoliv dotaz tak mě kontaktujte na tel. čísle 602 500 825
S pozdravem, Petr Kudýn – BB Press Brno
.
Co na to říkáte? Já osobně nevím, protže se často neslezem ani na trenál, každopádně cena je to zajímavá a nabídky taky.. Tak zvažujte.

Zemřel mi kamarád..

Tento malý skomný článek doplňuje i výstavní hudební kus, který k celému článku neodmyslitelně patří. Proto, kdo nemáte puštěné reproduktory, učiňte tak. Děkuji. Na veškeré případné dotazy kolem výše zmíněného smutečního parte milerád zodpovím..

sobota 21. března 2009

Podoba je jasná.. :-)

Kdo se komu podobá? Kdo má stejné rysy obličeje jako světové hvězdy všech žánrů a odvětví? To se dozvíte v následujících řádcích.. Věřím, že se nebudete nudit..
Existuje prográmek, který dokáže srovnat rysy obličeje nás, obyčejných smrtelníků s obličejem známé osobnosti ať na poli hereckém, sportovním, nebo hudebním. Každý z našeho týmu, vyjma Lukášče a Ríši, kreré nemám po důkladném prohledání vlastního análu fotek ani jednou vyfoceného požadovaně zepředu, se zde najdou všichni..

Na konci ukázek si o každé osobnosti , která je někomu z Vás podobné přečíst krátké info..

Takže první na řadu přichází Boris.. Komu že je podobný? Stačí zmáčknout "play"..

MyHeritage: Rodokmeny - Genealogie - Osobnosti

Poznali jste? Jakpak by né, Davida Beckhama přece musí znát opravdu každý..

David - podobnost Davida s tímto velikánem světové scény je zřejmá už v předváděných sportovních schopnostech davida. Je to vůdce se vším všudy, stejně jako osoba, ve kterou se změní David "Ace" Plch..

MyHeritage: Rodokmen - Genealogie - Osobnost

Ano, Steven je z mého pohledu stejně kvalitní hráč, jako David..

Michal - za chvíli se Vám zobrazí stejný tahoun, jako je Michal. Tento player už bohužel není mezi námi aktivními fotbalisty.. Sledujte Michalův nos, má ho úplně stejnej jako Zizu.

MyHeritage: Rodokmeny - Genealogie - Osobnosti

Martin H. - poprvé se koukneme i do sféry herecké. Nejedná se ro nás o nijak zvláště známého herce, ale pro mnoho pravidelných televizních diváků si jistě našel v srdci. Jinde ve světe se jedná o velmi populárního skotského herce, který se proslavil jak v seriálech, tak i v známým filmech například o Harry Potterovi.. Jedná se o Robbieho Coltrane.

MyHeritage: Rodokmeny - Genealogie - Osobnosti

Pája - no comment. Není mutno představovat osobnost, ve kterou se mění Pája. Stejně jako El...., tak i Pája dostal do vínku stejnoý talent, ovšem na fotbalové úrovni..

MyHeritage: Rodokmeny - Genealogie - Osobnosti

Luboš - opět se jedná o velmi známou tvář, nyní ve světe motoristickém.. Donedávna hájil spolu s Michalelem Schumacherem barvy Ferrari v monopostech Formulí 1. Poznáváte komu je Luboš podobný? Ano, je to Rubens.

MyHeritage: Celebrity Morph - Pedigree - Blank family tree

Olin - podoba s následující postavou je naprosto zřejmá. Myslím, že i lidé na ulici ho občas zastavují a chtějí podpis. Ne,že by ho nyní nezastavovali..

MyHeritage: Celebrity Morph - Family history - Old pics

Kobe Bryant, Olinovo dvojče.

Martin M. - komu se podobá Martin? Je pravdou, že Martin má takový spíše ženský krasavecý obličej. Proto když jsem zadal jeho fotku, vyplivlo mě to 90 procent žen a zbylích 10procent mužů byli orangutáni.. Proto jsem vybral nejschůdnější cestu a posuďte sami, jak moc si je Martin podobný s ....

MyHeritage: Celebrity Morph - Family search - Geneology

Melounek Kelly Bundová.. :-)

Je mi líto, že Ríšu a Lukáše jsem zde nijak nemohl zveřejnit. No holt je budu muset brzo vyfotit, ať si taky užijí slávu a legraci jako ostatní členové kádru..

A nyní už k odtajnění jmen a malému popisku ke každému..

  • David Robert Joseph Beckham (Boris) - je anglický fotbalista hrající v současnosti za italský velkoklub AC Milán, kde hostuje z amerického týmu LA Galaxy. Je anglickým reprezentantem. Svoji kariéru spjal především v klubem Manchcester United, kde strávil převážnou část svojí kariéry. Čtyři roky také strávil ve španělském Realu Madrid. Svoji osobu v mnoha případě propůjčil reklamě a stala se z něj nejen fotbalová hvězda. Je znám svojí vytříbenou kopací technikou, skoro stejně vytříbenou, jako má Boris.
  • Steven George Gerrard (David) - je anglický fotbalový záložník působící v týmu FC Liverpool, kde je ikonou klubu a samozřejmě i jeho kapitánem. Tuto funkci začal používat i od roku 2006 v národním týmu Anglie. Nedávno byl označen Zinedinem Zidanem za mnohem lepšího hráče, než je samotný portugalec Ronaldo, což je opravdu velká poklona.
  • Zinedine Zidane (Michal) - je jeden z nejlepších fotbalových hráčů posledního desetiletí. Jeho technika je obdivuhodná, rád si vymýšlí své kličky, stejně jako Michal, které všichni obdivují. Do Realu Madrid přišel v roce 2001 z Juventusu Turín. „Zizu“ stál Real Madrid 66 miliónů dolarů a stal se nejdražším hráčem na světě. Po sezoně 2005/06 skončil Zidane s fotbalem, vrcholem jeho kariéry bylo mistrovství světa 2006 v Německu, kde se Francie probojovala do finále, ale prohrála tam s Itálií na penalty. Zidane se ve finále postaral o jeden z nejslavnějších momentů své kariéry. Nejednalo se ale příliš o fotbal, jako o nesportovní chování, kdy v nastaveném čase udeřil Itala Marca Materazziho hlavou do hrudi, za což byl vyloučen.
  • Robbie Coltranne (Martin H.) - Skotský herec a bavič Robbie Coltrane (pův. jménem Anthony Robert McMillan) se narodil 30. března 1950 ve městě Rutherglen v Jižním Lanarkshiru. Nejznámější role si zahrál v bondovských filmech Zlaté Oko, Jeden svět nestačí a dále v známém filmu Dannyho parťáci 2. Stvárnil i jednu z hlavních postav ve filmech o čarodějovi Potterovi. Největšího věhlasu však získal jako hlavní postava telůevizního seriálu "Bedna".
  • Elvis Presley (Pája) - známý také jako „Král Rock 'n' Rollu“ nebo zkráceně jako „Král (The King)“ - stejně jako já. Elvis byl americký zpěvák a herec. Dokázal nenásilně skloubit inspiraci z černošského spirituálu, blues a country a stal se nejvýznamnější postavou amerického rock and rollu. Během své více než dvacet let trvající kariéry překonal mnoho rekordů prodeje desek a návštěvnosti koncertů. Víc než 100 jeho singlů se dostalo do TOP 40 ve Spojených státech a 17 se dostalo na 1. místo. Dodnes bylo prodáno přes jednu miliardu kopií jeho nahrávek.
  • Rubens Gonçalves Barrichello (Luboš) - je brazilský jezdec Formule 1 s italskými kořeny.V současné době jezdí za stáj Honda. Barrichello je známý jako stájový kolega Michaela Schumachera v letech 2000-2005. Po ukončení Schumacherovy kariéry na konci roku 2006, se stal Rubens nejzkušenějším jezdcem ve F1. Barrichello obdivoval Ayrtona Sennu, který ho považoval za jakéhosi svého žáka. V sezóně 2007 je Rubens jediným jezdcem, který se se Sennou setkal na trati, a je tak jakousi poslední vzpomínkou na něj na trati. S Rubensem si Luboš nezavdá nejen v podobě, ale i v řízení Lob je totiž pilot jak prase, který už párkáz přišel o papíry..
  • Kobe Bean Bryant (Olin) - je talentovaným hráčem basketbalu v zámořské soutěži NBA; hraje za klub Los Angeles Lakers, kde plní funkci kapitána a největší hvězdy týmu. Měří 198 cm a váží 100 kg. V současnosti se jedná o jednu největších hvězd vůbec v basketbalu na světě. Je americkým reprezentantem.
  • Christina Applegate (Martin M.) - je cenou Emmy oceněná americká herečka, známá především díky roli Kelly Bundové ze sitcomu Ženatý se závazky od společnosti FOX. Po té si začala utvářet kariéru v mnoha filmech, jako například v Farce of the Penguins (video film), Máš padáka!, Zprávař: Příběh Rona Burgundyho, Návštěvníci: Cesta do ameriky či v Prostě sexy (kde hrála spolu s Cameron Diaz). Applegatová také hrála v několika divadelních produkcích, například v Broadwayském revivalovém muzikálu Sweet Charity. V současnosti hraje hlavní postavu jménem Samantha Newly, v americkém sitcomu Samantha Who? z produkce společnosti ABC.

pátek 20. března 2009

POZOR – změna času v době turnaje

Rád bych zde připomněl jednu hodně, ale hodně zajímavou věc. Jak už snad všichni ví, tak hrajeme základní skupinu Turnaje nadějí v neděli 29.března. Ne každý ale ví to, že se právě 29. mění zimní čas na letní. Ve 2:00 se čas posouvá na 3:00.
Proč Vám to píšu? Bystřejší už jistě napadlo, že kdo by si zapomněl přetočit čas, na turnaj by přišel o hodinu později.. A už by byl malér..

Takže nezapomeňte.. Hrajeme v neděli 29.3. dopoledne 8:00-13:00 (přesné časy dodám záhy – ještě nejsou napsány na stránkách BAF) už v novém letním čase…

čtvrtek 19. března 2009

Chorál Carpe Diem - nabídněte své umění..

Jako každý správný velkoklub by i Carpe Diem měl mís svůj vlastní chorál, nebo píseň. Něco silného, co se jednou ponese po tribunách a z čeho všem naskáče husí kůžička..

Už je to delší dobu, co jsem byl kýmsi osloven, abych něco vymyslel, ale mě zatím nic nenapadá, proto chci apelovat na tvůrčí typy v našem týmu, jestli je něco dobrého nenapadne.. Něco hrozivého a útočného, přesto procítěného a malebného současně..

Až chorál bude hotov, vezmu kameru a po stylu teď velkého hitu "Ty jsi jako já..", který zpívají naše přední hudební hvězdy natočíme video, a každý z Carpe bude mít v klipu svoji sloku, kterou beze studu zazpívá (třeba i po 10 pivsonech).. Pěknej nápad, ne? :-)

Pro insipaci zde dávám jednu krásnou věc.. Je to přesně to, co bych chtěl cítit z naší písně.. Prosím doposlouchat až do konce.. Je to oslavný chorál HC Slovanu Bratislava..

pondělí 16. března 2009

CARPE DIEM DNES SLAVÍ 1.NAROZENINY !

Nevím, jestli to všichni ví, možná ne, ale je mojí milou povinností Vám sdělit, že dnešním dnem jsme dovršili první - dosti úspěšný - rok existence Carpe Diem Brno 08. Ano, dnes je tomu přesně rok, kdy jsme s Olinem tento klub založili...

Od počátku klubu jsme prošli různými fázemi týkajících se herního projevu, obměny sestavy, příchodu hráčů a různými ostatními nezbytnostmi..
V pár bodech bych tu rád shrnul dění v klubu, za onen jeden rok působení na futsalových kolbištích..
  1. 16.března 2008 - se Olin s Pájou rozhodli, že už nemá cenu dále otálet a tajit světu svoje futsalové umění. Proto v hlavách těchto nenapodobitelných vůdců a stratégů vznikl plán na utvoření souboru, který bude bezostyšně brázdit futsalová kolbistě a sbírat jednu trofej za druhou.. Volí se do rolí prezidentů klubu.
  2. Po takzvaném "slovním" založení klubu nás dvou s Oldou, muselo zákonitě dojít i na to fyzické a tím pádem na pozvolné shánění vhodných kandidátů na různé herní posty.
  3. Mezi prvními nově příchozími figurují dnes už stálice našeho klubu. Patří mezi ně Michal Koláček a Luboš Böhm. O chvíli na to byl osloven i Lukáš Čejka, který na nabídku kývl, ale jak ho všichni známe, u něj nebylo nikdy nic jistého..
  4. Dalšími se posléze stali Martin Haluza, kterého mi na post brankáře vřele doporučil Michal a dále se koketovalo s dalšími Michalovými objevy - Tomášem T. a Ericem Cartmanem.
  5. Posledním mohykánem klubu se v první fázi shánění hráčů stal Boris - Martin Dočkal, dnes opora zadních řad.
  6. 24. dubna 2008 - vznik Roztleskávaček Carpe Diem Brno, z původního dámského sedmičlenného souboru dnes zústalo pouze torzo. Část, lépe řečeno třetina z nich neustála partnerovu slávu a skončila v psichyatrické léčebně. Druhá třetina také neustála partnerovu slávu a propadla alkoholu, taktéž tedy skončila v léčebně, ale protialkoholické a poslední třetí třetina vážených dam slávu partnerů unesla dál táhnou břemeno spolu se svými vyvolenými bojovníky. Děkujeme za podporu..
  7. 17.května 2008 - památná kalba ve Varně, kde vrhali téměř všichni atleti. Krvavý záda tekly proudem a následně i zvratky.. Podbodem tohoto setkání bylo i končné rozohdnutí o dresech. Tento den se tedy také rozhodlo o barváh dresu a jejich zaplacení..
  8. Za nedoho na to došlo na placení dresů a všech věcí okolo, z klubu se trhli Tomáš a Erik.
  9. 21.června 2008 - jsme odehráli náš první turnaj. REMOS CUP se konal v Oslavanech a Ivančicích.. Naše skupina v Oslavanech. Bylo to naše první veřejné vystoupení od vzniku klubu. Turnaj, i přes pomoc tří hráčů, kteří do klubu v tu chvíli nepatřili, jmenovitě Martin M., Gamba a Vláďa M., se nám nepodařilo překročit vlastní stín a skončili jsme v základní skupině.
  10. 5. - 6.. července 2008 - se účastníme našeho druhého turnaje - oleksovického KOZINA CUPU. I přes nepřízeň tamních rozhodčích a neuspokojivému míči č.5 jsme odehráli kvalitní hru a tudíž i kvalitní turnaj. Smolně nám postup ze skupiny utekl o jediný bodík. S výkonem jsme však byli spokojeni. Na výpomoc nám tentokrát došel kapitám Antabusu Ondra. K večeru se ve vesnici konala místní zábava duchovně spjata s odpoledním turnajem. Akce se povedla a tentokrát tekla prodem zelená. Pěknej mentolovej mejdan. Na turnaj nás ve většině případů doprovodili i naše ženy, které se stali platnými členkami oddílu a jejich fandění se jistě zapíše do deníčku nejednoho oleksovického fanouška futsalu.
  11. Do klubu vstupuje vycházející hvězda futsavého nebe - David Benzema Plch.
  12. 20.srpna 2008 - zaplacení startovného 3.brněnské soutěže a tím stvrzena naše účast v soutěžních bojích..
  13. 8.září 2008 - začátek sezony 3.A brněnské třídy, všichni jsou natěšeni..
  14. 22. října 2008 - v průběhu sezony se do klubu podařilo vlákat dvě velká zvučná jména. Novými členy klubu se stali Ríša Stejskal a Martin Mrázek, který si za nás vyzkoušel hrát už na zmiňovaném REMOS Cupu. Oba si svoje premiéry však odbudou až v následné zimní lize, do podzimní části soutěže už nezasáhnou.
  15. 1. listopadu 2008 - se dozvídám, že Lukáš Čejka si našel před koncem naší podzimní části angažmá v druhé nejvyšší futsalové lize, v klubu Nasan. Poslední dvě utkání podzimu již za nás neodehraje.
  16. 11. listopadu 2008 - konec podzimní části, končíme na pěkném druhém místě tabulky. 8 výher / 1 remíza / 1 prohra. Kálem střelců 3.A brněnské třídy se stává Lukáš Čejka s 16ti brankami. Martin Haluza končí podzim jako nejlepší brankář 3.A třídy.
  17. 3. a 4. ledna 2009 - se účastníme novoročního turnaje FOREMO Cup, kde zaznamenáváme první výraznější úspěch proti mnohem silnějším mužstvům. Postupujeme ze základní skupiny. Následná čtvrtfinálová skupina nám vystavila stopku.
  18. 11. ledna 2009 - zahajujeme zimní turnaj BRNO OPEN 09. Máme hodně těžkou a kvalitní skupinu, přesto se nám podaří ze skupiny postoupit a stáváme se velkým překvapením turnaje. Naše pouť končí ve osmifinálové skupině dne 15. února 2009.
  19. Během Brno Open začal Carpe koketovat a předběžně sondovat závažnost a možnost přestupu Culiše ze Slovanu. Dosud je vše v jednání..
  20. 16. března 2009 - dnes je tomu přesně rok, co byl klub založen prezidenty Pájou a Oldou. Dochází ke změně vládního systému klubu a z prezidenta Páji se stává Král Pája, z prezidenta Oldy se stává Královna Olin. Čeká nás Turnaj Nadějí Futsalu 2009 konaný 29. a 5. dubna 2009, poté dne 18. dubna 2009 zahájíme výborně ozjetou jarní část soutěže..

Jak již bylo nastíněno v bodě 19., dnešním dnem rezignuji na funkci prezident klubu a volím se neomezeným Králem Carpe Diem. Mojí pravou rukou bude i nadále čtyřprdelní opice Olin, kterého tímto jmenuji Královnou Carpe Diem.

Doufám, že se Vám výcuc z dění v Carpe za uplynulý rok líbil. Co popřát do budoucna. Přeji Carpe Diemu, aby ve zdraví přečkal jarní část soutěže a bez problémů postoupil do druhé brněnské třídy. Toto byl i jasně kladený cíl před sezonou. Pokud se nám toto podaří, můžeme kostatovat, že sezona byla opravdu úspěšná. Dále přeji hráčům především pevné zdraví , pevné nervy a mnoho branek na svých kontech..kromě Martina H. :-)

!!! CARPE DIEM FOREVER !!!

Konečné výsledky BRNO OPEN

Naposledy Brno Open.. Letošní ročník BRNO OPEN, kterého jsme teké měli čest se účastnit vyhrál překvapivě nefavorizovaný celek Gladiators, který ve finále porazil štíhlým výsledkem 1:0 favorizovaný tým Kobyláč.
Ani naši soupeři ze základní skupiny o sobě výrazně dali vědět. O třetí místo svedli boj tými Toka s Mitrou. Prvně jmenovaný se radoval z třetího místa po vydařeném utkání a výhře 3:1.
Zklamáním je prohra Slovanu již v prvním rozřazovacím boji, na penalty podlehli Toce, kterou si přáli dostat. Čtvrtfinále se tedy slala jejich konečnou stanicí. Ne nadarmo se říká.. "tak dlouho se vybírá, až se přebere" a tady to platilo dvojnásob.. Říká se to vůbec?

Zde Vám tedy přináším kompletní výsledky závěrečných bojů..

Čtvrtfinále:
Kalábek - Gladiators 2:2 (2:2) pk 3:4
Žabinští Vlci - Mitra 0:4 (0:2)
Toka - Slovan C 1:1 (0:0) pk 3:1
Kobyláč team - Orel Řečkovice 3:0 (1:0)

Semifinále:
Gladiators - Toka 0:0 pk 3:2
Mitra - Kobyláč team 0:1 (0:1)

O 3.místo:
Toka - Mitra 3:1 (1:1)

Finále:
Gladiators - Kobyláč team 1:0 (0:0)

Pokud budete chtít, můžeme se na turnaj opět přihlásit příští rok.. Mám za to, že jakožto nováček, jsem svým vysoupením na turnaji jistě zaujali a dostali se více do povědomí ostatních týmů.. V žádném případě se za výsledek nemusíme stydět.

neděle 15. března 2009

Teď v úterý 17.3. trénink se Slovanem

Dnes večer jsem byl obeznámen s věcí velmi zajímavou. Manager Slovanu Jara napsal Oldovi, jestli bysme - Carpe Diem - došli na úterní trénik.. Takže kdo by měl zájem se přijít zdokonalit ve futsalovém řemesle, má možnost.. Určitě zde najdete známé tváře jako Olin, Lukáš a jim podobné..
.
Začátek trenálu v 19:30 na Okruhu.

čtvrtek 12. března 2009

Odtajnění posledního pátého soupeře ve skupině

Dnes odpoledne jsem byl zaplatit startovné na turnaj nadějí 09. Při té příležitosti jsem se optal, jestli k nám, do skupiny přibude ještě nějaký celek a odpověď byla kladná. Prý před pár okamžiky se přihlásil další účastník turnaje, který změří sílu s celky v naší skupině.
Bohužel se opět jedná o kvalitní celek z 1.A třídy a to o OLYMP. Ve své soutěžní tabulce okupuje 11. místo. Máme smůlu na los..

středa 11. března 2009

Nemilá, leč nutná zpráva pro Ríšu a Martina M.

Je mojí smutnoveselou povinností Vás - Ríšu a Martina - opět požádat o peněžní obnos. Při rozhovoru s budoucí královnou Olinem jsme společnými silami dospěli k názoru, že jste museli v hlouby duše sami vytušit, že tento okamžik nestane.. A je tady!
Z důvodu zachování rovnoprávnosti v rozdělení financí týmu, kdy všichni byli nuceni zaplatit, musím i od Vás za prvé vymoci startovné na druhou polovinu sezony.. Za druhé je na pořadu dne skásnutí Vás za ty naše nádherné holandské dresy, kterými se můžete pyšnit při každém zápase..

Uvedu zde fakta, jak to bylo s dresy a vše kolem jejich placení:

Kupovalo se 10 souprav dresů + prkotiny (balíček DRESY)
_____________
Balíček „DRESY
Dres – 300 Kč
Trenky – 190 Kč
Číslo na dres – 60 Kč
Tři dresy náhradní – 207 Kč
Rozlišovací dresy – 60 Kč
Míč – 100 Kč
Poštovné 15 Kč
a Štulpny - 90 Kč - z dobré vůle Vám však cenu nížím na 68 Kč, protože kdybych nechal 90, tak by to blběš vycházelo v celkovým součtu
Celkem – 1000 korun
_______________

Dres mělo zaplatit 7 lidí – Olin, Boris, Michal, Luboš, Pája, Tomáš a Erik (Michalovi bývalí kámoši). V ceně 1022 korun (pro Ríšu a Martina nyní 1000kč), kterou měl každý dát, byly započteny a rozpočítány i zbývající tři dresy náhradní (viz rozpočet výše)..
Zaplatilo 5 lidí - Olin, Boris, Michal, Luboš, Pája.
Nezaplatili 2 lidé– Tomáš a Erik – za ty jsem to musel zaplatit z vlastní kapsy ( 2x 1022 korun )
David, jakožto nováček vstupující do klubu mě později jeden dres zaplatil (1022 korun), druhý mě tam stále lítá…

Od Martina a Ríši bych prosil zaplatit částku 1000 korun za baliček „dresy“.
Prvních 1000 Kč zůstane mě a tím se konečně dostanu na nulu.
Druhých 1000 Kč zůstane v klubové pokladně..

To samé platí o startovném..
Po Ríšovi a Martinovy bych žádal zaplatit polovinu startovného 500 korun každý. Celková vybraná částka 1000 korun zůstane v klubové pokladně..

Celkové počty..
Martin : 1000 + 500 tj. 1500 korun
Ríša : 1000 + 500 tj. 1500 korun


Klubová pokladna: 2000 korun.
Tyto peníze z klubové pokladny budou použity na zaplacení letních turnajů (třeba Oleksovický Kozina Cup, pokud se na něj přihlásíme, nebo na úplatu Slovanu za hráče Martina a Ríšu, popř. Culiše)
Dále do klubové pokladny náleží částky - 50 korun na dar pro vítěze hráče roku(jenže už nevím, kdo přsně platil, musím to pozjišťovat), peněžité dary od Borise, Martina M. a Olina v hodnotě 15 korun každý, Michalův obnos za hraní v Brno Open (myslím, že klubové pokladně ještě něco dlužíš, ne? - možná se mýlím). Vše uveřejním v rubrice FINANCE, kterou stále slibuju a skutek utek..

Termín zaplacení:
Vím, že se jedná o moc peněz, proto to po Vás nechci ihned. Myslíte, že by bylo možné tuto celkovou částku zapltit do konce měsíce března? Pokud je v tom problém, tak mě to řekněte a domluvíme se jinak.. Pokud se neozvete, budu počítat s tím, že to do konce března zacálujete..
.
Teplá slova závěrem...
Proč jsem po Vás nechtěl onen obnos už teď se startovným na Turnaj Nadějí a s poplatkem 100kč? Jednoduše ze soucitu.. Nechtěl jsem po Vás rázem tolik peněz, radši Vás o ně žádám teď o chvilku později, abych ten nával emocí z placení trochu rozložil a vy se neskáceli jak Olin (tehdy brankář velkého fotbalu) po pokutovém kopu v Jundrově, kdy schytal pumelici do obličeje.. Ale chytl a to je na tom to krásné a směrodatné.. A zde můžeme dospět k pěkné asociaci Olinova příběhu s Vaším placením.. Před Oldou také čekal velký úkol – chytit penaltu, stejně jako Vás nyní čeká placení, a můžete si vzít z Olina přiklad… aby svůj úkol splnil, nastavil vlastní tvář nepřízni osudu a krutě uspěl. Tak doufám, že i Vy uspějete s placením.. Rozhodně se toho nebojte.. a říkejte si u toho třeba, taky musím chytit tu penaltu..a uvidíte, že to půjde z té šrajtofle samo!
… a ještě něco…
Až budete sahat do peněženky pro tak vysoký obnos peněz, neberte si to tak... Nechte promluvit svoje srdce.. Učiníte li tak, jistě se v tu chvíli dostaví hrdost a pýcha, jaké se Vám dostává hraním v tak prestižním celku, jako je Carpe Diem.. Však si to zkuste vyslovit, pánové… Carpe Diem ! Carpe Diem ! CARPE DIEM !!! Neunáší Vás to někam pryč, někam do nebeských výšin? Nestává se z Vás, při vyslovení této magické formule, lepší člověk??? Jestli ne, tak lžete... Lžete sobě i všem okolo..
Tak šup, penízky, šup, šup…

Kosmetická změna na postu brankáře

Dnes mě Olin sdělil, že nakonec do naší branky nemůže v Turnaji nadějí nastoupit delší dobu avizovaný Žoček ze Slovanu. Proto jsem se ihned nabídl, že turnaj odchytám já. Sice bez zkušeností, ale s velkým zápalem a to je někdy více než dost.. Olin touto skutečností nedšen nebyl a proto jsem navrhl společné řešení, které bude vonět oběma stranám...
Pokusím se prostřednictvím Ríši oslovit dalšího gološe Slovanu (dřívě Drulacu) Romana Štrofa. Pokud ani on nebude moct, do brány vkročím já - Michel Preud'Hommeroid.
Naneštěstí pro mne, ale naštěstí pro tým se povedlo Romana vlákat do pasti a turnaj za nás odchytá..
Mě zbyly tedy jen oči pro pláč, ale situaci jsem nakonec shodnotil jako vyhovující z jednoho jediného důvodu a to dnešní cesta z práce domů, kdy se mě asi třikrát povedl nádherný kolenotoč.. Takže asi tak..

úterý 10. března 2009

Turnaj nadějí rozlosován !

Osud tomu asi chce, abychom neustále měřili síly s tím samým soupeřem.. V základní skupině Turnaje Nadějí se opět střetneme s celkem BB Press.. Dalšími soupeři nám budou týmy Werder a SK Líšeň B..
.
Zatím se zdá býti rozlosování neúplné a je možné, že k nám do skupiny přibude ještě jeden soupeř... Ihned Vám podám vysvětlení.
Ve skupině A a B je po pěti celcích a ve skupině C a D zatím po čtyřech. My jsme ve skupině C, hrané 29.3. od 8:00 do 13:00.
Něco málo o soupeřích..
.
BB PRESS - je nutno ještě něco dodávat? Je to již náš tradiční soupeř na posledních turnajích. Máme s nimi vyrovnanou bilanci 1 výhra / 1 prohra se skóre 6:5 pro nás. BB Press hrají 1.A třídu, kde okupují 4. pozici..
WERDER - neznámí soupeř. Mám takové tušení, že jsme tento celek mohli vidět a viděli na turnaji Foremo Cup a zdál se nám dosti dobrý. Hrají 2.A třídu, kde jim patří krásné třetí místo.
SK LÍŠEŇ B - celek 1.B třídy, náleží mu 2. místo s třinácti výhrami a dvěma porážkami. No nemáme my smůlu na los?
.
No co na soupeře říci, myslím, že nám los opět nepřál a jsme zařazeni do dosti těžké skupiny, jsme jediný celek ze 3.třídy a tím pádem opět postaveni do role outsidera skupiny. Já to však vidím jinak.. Mám tušení, že ze tento turnaj prosadíme a staneme se černým koněm turnaje.. Opravdu v to věřím..
.
Něco málo o dalších skupinách..
Zaměřil jsme se na to, o jak silně obsazený turnaj půjde. Jak bylo zřetelné z propozic, turnaj byl postaven pro celky 1.-3 .brněnských tříd + nezaregistrované kluby( tam se však může lehce stát, že se sejdou borci hrající divizi a jdou si jen tak zakopat)..
.
Proto Vám teď představím ostatní účastníky skupin:
.
Skupina A:
ŽVK (nezjištěno)
Parmagianni (1.B - 14.místo)
Madrid (1.A - 13.místo)
Rewin (1.B - 6.místo)
Stones (1.A - 3.místo)
.
Skupina B:
Q.P.Chrlice (1.A - 7.místo)
Taxi (nezjištěno)
Rychlé pípy (2.D - 14.místo)
Lamy (3.E - 5.místo)
Střelice (nezjištěno)
.
Skupina C:
SK Líšeň B (1.B - 2.místo)
Werder (2.A - 3.místo)
Carpe Diem (3.A - 2.místo)
BB Press (1.A - 4.místo)
.
Skupina D:
RLF (3.G - 9.místo)
Sekáči (2.B - 7.místo)
FFT Vinohrady (2.D - 2.místo)
Řečkovice (nevím, jestli se jedná o Orel Řečkovice, pokud ano, tak 1.A - 5.místo)
.
Tak co na to říkáte? Myslím, že A skupina je fuj.. Napište svůj názor na diskuzi..

Startovné vybráno

Dějuji všem za vzorný přístup k placení startovného na Turnaj Nadějí Futsalu 2009, kterého se zúčatníme na konci tohoto měsíce (29.března), a pokud se zadaří, tak i v dalších bojích na počátku dubna (4. nebo 5.).
Nyní ve čtvrtek 12.3. půjdu celé startovné zaplatit do kanceláře předsedy BAF.

Turnaj odehrajeme v této sestavě:

Žoček (Slovan), pokud by z nějakého důvodu nemohl, do brány bych si stoupl já, ba co více, nejen že stoupl, ale lapal bych jak Hašan za svých nejlepších let..
Ríša, Michal, Lukáš, Martin M., Olin a Boris.

Ještě jednou chci poděkovat za takto vstřícný přístup při placení, opravdu jsem to nečekal..

pátek 6. března 2009

Změna vládního systému !

Hlavním důvodem, proč píši tento článek je pocit, že jako prezident klubu se netěším takové úctě, jako jsem očekával.. Proto jsem se s konečnou platností rozhodl, že musí nastat nějaký obrovský zlom, jaký v dějinách na klubové úrovni nemá obdoby a který se jistě nesmazatelně vpíše do historie.
S platností od 16.března 2009 rezignuji na funkci PREZIDENT klubu a bez náhrady ji ruším! Volím se totiž KRÁLEM Carpe Diem.. To ve zkratce znamená, že už nebudu prezidentovat klubu, ani mu předsedat, nýbrž kralovat. Stanu se jeho neomezeným králem. Byl bych rád, kdyby si tuto skutečnost všichni patřičně brzo osvojili a oslovení „pane králi, nebo králi Pájo“ si vštípili do paměti a v této formě ho i používali..
S tímto krokem nastávají samozřejmě i další nutné úpravy a změna funkcí.. Moje pravá ruka nejen ve sprše bude i nadále Olin, kterého tímto jmenuji KRÁLOVNOU Carpe Diem.. Prosím všechny, i v tomto případě, o brzké osvojení si této novinky..

O svém nástupu do role krále Vás budu ještě týž den zde na stránkách informovat…

Zpráva ohledně placení

Jak to zatím vypadá s placením?

Dnes jsem poslal potvrzující email předsedovi BAF se sdělením termínu základní skupiny, který jsme stanovili na pozdější termín 29.března..

Turnaje by se mělo zúčastnit sedm lidí.. a jak je to zatím s placením?
  • Žoček (gološ) – platit nebude (host)
  • Olin – zaplatí 185 o víkendu
  • Martin – zapatí 185 o víkendu Olinovi (* +100 soupiska)
  • Boris – zaplatí 185 o víkendu Olinovi
  • Lukáš – zaplatil 185
  • Ríša – zaplatil přes účet 185 (* +100 soupiska )
  • Michal – zaplatí přes účet 185

Všehovšudy to celkem dělá 1110 korun přesně. Startovné je 1100, zbývajících 10 korun zůstává mě na desetiminutovou jízdenku od hřbitova na kameňák (do kanceláře BAF).. Jak pojedu zpátky, jest ve hvězdách.. Od Olina tedy žádám, aby v neděli večer měl pro mě nachystánu částku 555 korun + 100 navíc od Martina, takže 655 korun…
…vysvětlení…
Martin a Ríša dávají sto korun navíc, jako vstupní nováčkovský poplatek, který jde do mého prasátka...

Brzy už konečně udělám tu sekci, do které se mě vůbec nechce, a to FINANCE.. Mám totiž za to, že v dresech mě ještě pěknejch pár stovek lítá.. Budou zde zveřejňovány veškeré Vaše platby, dluhy a přeplatky…

pondělí 2. března 2009

Startovné na Turnaj nadějí futsalu 2009

Info o turnaji:
Brněnská asociace futsalu pořádá 13.ročník futsalového turnaje TURNAJ NADĚJÍ 2009, který se koná v neděli 22. a 29.března (zákl.skup.) a 5.dubna (osmifinále, play-off a finále) v nafukovací hale s umělou trávou v Novém Lískovci v Brně. Startovné ve výši 1100 korun zasílejte složenkou do 15.3.2008 po nutné předchozí telefonické domluvě na adresu: Brněnská asociace futsalu, Rybnická 75, 634 00 Brno, tel.: 602 502 077 nebo ho lze uhradit také po domluvě v kanceláři B.A.F. na Rybnické 75. Turnaj je určen pro mužstva a hráče nižších soutěží (1.-3.třída) a neregistrované týmy a hráče.

Jak jste si sami mohli přečíst, termín přihlášení do turnaje, který jsme si sami schválili na diskuzi se kvapem blíží.. Dnes je 2.3. a turnaj má být zaplacen 15.3.
Já, jakožto préza klubu, stanovuji uhradit hráčům chtivých akce, svoji poměrnou část startovného do datumu 10.3.
Dne 12.3 (čtvrtek) v úředních hodinách BAF osobně půjdu celou částku zaplatit..
Na diskuzi se prosím co nejrychleji vyjádřete, jak a kde by jste mi byli schopni peníze předat..

Do turnaje se jmenovitě přihlásili tyto osoby:
  • Martin M.
  • Ríša
  • Michal
  • Olin
  • Lukáš

Borisa a Davida se ještě dnes zeptám a na diskuzi uveřejním jejich rozhodnutí..

Z turnaje se omluvil Martin H. a musím, ač nerad, i já Pája. Zdravotní stav mého kolena se v posledních 14ti dnech výrazně zhoršil a proto budu koleno šetřit a rehabilitovat na jarní část, ve které zde na stránkách brzy vyhlásím útok na krále střelců.. :-)

Nastává tedy zde otázka, kdo za nás bude chytat. Jsou zatím dvě možnosti.. Jednou je kolega Víťa z Antabusu - ten však momentálně těžce laboruje s rukou, a druhou možností je Žoček ze Slovanu, kterého se pokusí zlomit Olda, doufejme.. Oline, všichni zde budume čekat na Tvoje prohlášení z jednání o vypůjčení Žočka..

Každopádně t nejdůležitější Vám sdělím nyní - PRACHY!!

Startovné činí 1100 korun na klub. V případě, že se ujme spolupráce s Žočkem a kývnou i zbylí dva, kteří se nedokázali za tak dlouhý čas vyjádřit na diskuzi, jestli půjdou nebo ne, tak čístka na jednoho připadá hodnotě 138 korun..

No zpočítám to jednoduše:

8 lidí - 138 korun / osoba

7 lidí - 158 korun / osoba

6 lidí - 184 korun / osoba

5 lidí - nemá cenu hrát!!!

Předpokládám, že všichni zbylí oslovení kývnou na nabídku a turnaj odstartujem s osmi lidmi na palubě..

Poslední věc je připomenutí, aby jste se co nejdříve vyjádřili na diskuzi, jak mě peníze předáte. Protože pokud peníze nebudu mít do 10., ti nejposlednější opozdici do 12., tak se na to vyseru a na turnaj nejdeme.. Takže je to na Vás..