středa 11. března 2009

Nemilá, leč nutná zpráva pro Ríšu a Martina M.

Je mojí smutnoveselou povinností Vás - Ríšu a Martina - opět požádat o peněžní obnos. Při rozhovoru s budoucí královnou Olinem jsme společnými silami dospěli k názoru, že jste museli v hlouby duše sami vytušit, že tento okamžik nestane.. A je tady!
Z důvodu zachování rovnoprávnosti v rozdělení financí týmu, kdy všichni byli nuceni zaplatit, musím i od Vás za prvé vymoci startovné na druhou polovinu sezony.. Za druhé je na pořadu dne skásnutí Vás za ty naše nádherné holandské dresy, kterými se můžete pyšnit při každém zápase..

Uvedu zde fakta, jak to bylo s dresy a vše kolem jejich placení:

Kupovalo se 10 souprav dresů + prkotiny (balíček DRESY)
_____________
Balíček „DRESY
Dres – 300 Kč
Trenky – 190 Kč
Číslo na dres – 60 Kč
Tři dresy náhradní – 207 Kč
Rozlišovací dresy – 60 Kč
Míč – 100 Kč
Poštovné 15 Kč
a Štulpny - 90 Kč - z dobré vůle Vám však cenu nížím na 68 Kč, protože kdybych nechal 90, tak by to blběš vycházelo v celkovým součtu
Celkem – 1000 korun
_______________

Dres mělo zaplatit 7 lidí – Olin, Boris, Michal, Luboš, Pája, Tomáš a Erik (Michalovi bývalí kámoši). V ceně 1022 korun (pro Ríšu a Martina nyní 1000kč), kterou měl každý dát, byly započteny a rozpočítány i zbývající tři dresy náhradní (viz rozpočet výše)..
Zaplatilo 5 lidí - Olin, Boris, Michal, Luboš, Pája.
Nezaplatili 2 lidé– Tomáš a Erik – za ty jsem to musel zaplatit z vlastní kapsy ( 2x 1022 korun )
David, jakožto nováček vstupující do klubu mě později jeden dres zaplatil (1022 korun), druhý mě tam stále lítá…

Od Martina a Ríši bych prosil zaplatit částku 1000 korun za baliček „dresy“.
Prvních 1000 Kč zůstane mě a tím se konečně dostanu na nulu.
Druhých 1000 Kč zůstane v klubové pokladně..

To samé platí o startovném..
Po Ríšovi a Martinovy bych žádal zaplatit polovinu startovného 500 korun každý. Celková vybraná částka 1000 korun zůstane v klubové pokladně..

Celkové počty..
Martin : 1000 + 500 tj. 1500 korun
Ríša : 1000 + 500 tj. 1500 korun


Klubová pokladna: 2000 korun.
Tyto peníze z klubové pokladny budou použity na zaplacení letních turnajů (třeba Oleksovický Kozina Cup, pokud se na něj přihlásíme, nebo na úplatu Slovanu za hráče Martina a Ríšu, popř. Culiše)
Dále do klubové pokladny náleží částky - 50 korun na dar pro vítěze hráče roku(jenže už nevím, kdo přsně platil, musím to pozjišťovat), peněžité dary od Borise, Martina M. a Olina v hodnotě 15 korun každý, Michalův obnos za hraní v Brno Open (myslím, že klubové pokladně ještě něco dlužíš, ne? - možná se mýlím). Vše uveřejním v rubrice FINANCE, kterou stále slibuju a skutek utek..

Termín zaplacení:
Vím, že se jedná o moc peněz, proto to po Vás nechci ihned. Myslíte, že by bylo možné tuto celkovou částku zapltit do konce měsíce března? Pokud je v tom problém, tak mě to řekněte a domluvíme se jinak.. Pokud se neozvete, budu počítat s tím, že to do konce března zacálujete..
.
Teplá slova závěrem...
Proč jsem po Vás nechtěl onen obnos už teď se startovným na Turnaj Nadějí a s poplatkem 100kč? Jednoduše ze soucitu.. Nechtěl jsem po Vás rázem tolik peněz, radši Vás o ně žádám teď o chvilku později, abych ten nával emocí z placení trochu rozložil a vy se neskáceli jak Olin (tehdy brankář velkého fotbalu) po pokutovém kopu v Jundrově, kdy schytal pumelici do obličeje.. Ale chytl a to je na tom to krásné a směrodatné.. A zde můžeme dospět k pěkné asociaci Olinova příběhu s Vaším placením.. Před Oldou také čekal velký úkol – chytit penaltu, stejně jako Vás nyní čeká placení, a můžete si vzít z Olina přiklad… aby svůj úkol splnil, nastavil vlastní tvář nepřízni osudu a krutě uspěl. Tak doufám, že i Vy uspějete s placením.. Rozhodně se toho nebojte.. a říkejte si u toho třeba, taky musím chytit tu penaltu..a uvidíte, že to půjde z té šrajtofle samo!
… a ještě něco…
Až budete sahat do peněženky pro tak vysoký obnos peněz, neberte si to tak... Nechte promluvit svoje srdce.. Učiníte li tak, jistě se v tu chvíli dostaví hrdost a pýcha, jaké se Vám dostává hraním v tak prestižním celku, jako je Carpe Diem.. Však si to zkuste vyslovit, pánové… Carpe Diem ! Carpe Diem ! CARPE DIEM !!! Neunáší Vás to někam pryč, někam do nebeských výšin? Nestává se z Vás, při vyslovení této magické formule, lepší člověk??? Jestli ne, tak lžete... Lžete sobě i všem okolo..
Tak šup, penízky, šup, šup…

Žádné komentáře: