úterý 10. března 2009

Turnaj nadějí rozlosován !

Osud tomu asi chce, abychom neustále měřili síly s tím samým soupeřem.. V základní skupině Turnaje Nadějí se opět střetneme s celkem BB Press.. Dalšími soupeři nám budou týmy Werder a SK Líšeň B..
.
Zatím se zdá býti rozlosování neúplné a je možné, že k nám do skupiny přibude ještě jeden soupeř... Ihned Vám podám vysvětlení.
Ve skupině A a B je po pěti celcích a ve skupině C a D zatím po čtyřech. My jsme ve skupině C, hrané 29.3. od 8:00 do 13:00.
Něco málo o soupeřích..
.
BB PRESS - je nutno ještě něco dodávat? Je to již náš tradiční soupeř na posledních turnajích. Máme s nimi vyrovnanou bilanci 1 výhra / 1 prohra se skóre 6:5 pro nás. BB Press hrají 1.A třídu, kde okupují 4. pozici..
WERDER - neznámí soupeř. Mám takové tušení, že jsme tento celek mohli vidět a viděli na turnaji Foremo Cup a zdál se nám dosti dobrý. Hrají 2.A třídu, kde jim patří krásné třetí místo.
SK LÍŠEŇ B - celek 1.B třídy, náleží mu 2. místo s třinácti výhrami a dvěma porážkami. No nemáme my smůlu na los?
.
No co na soupeře říci, myslím, že nám los opět nepřál a jsme zařazeni do dosti těžké skupiny, jsme jediný celek ze 3.třídy a tím pádem opět postaveni do role outsidera skupiny. Já to však vidím jinak.. Mám tušení, že ze tento turnaj prosadíme a staneme se černým koněm turnaje.. Opravdu v to věřím..
.
Něco málo o dalších skupinách..
Zaměřil jsme se na to, o jak silně obsazený turnaj půjde. Jak bylo zřetelné z propozic, turnaj byl postaven pro celky 1.-3 .brněnských tříd + nezaregistrované kluby( tam se však může lehce stát, že se sejdou borci hrající divizi a jdou si jen tak zakopat)..
.
Proto Vám teď představím ostatní účastníky skupin:
.
Skupina A:
ŽVK (nezjištěno)
Parmagianni (1.B - 14.místo)
Madrid (1.A - 13.místo)
Rewin (1.B - 6.místo)
Stones (1.A - 3.místo)
.
Skupina B:
Q.P.Chrlice (1.A - 7.místo)
Taxi (nezjištěno)
Rychlé pípy (2.D - 14.místo)
Lamy (3.E - 5.místo)
Střelice (nezjištěno)
.
Skupina C:
SK Líšeň B (1.B - 2.místo)
Werder (2.A - 3.místo)
Carpe Diem (3.A - 2.místo)
BB Press (1.A - 4.místo)
.
Skupina D:
RLF (3.G - 9.místo)
Sekáči (2.B - 7.místo)
FFT Vinohrady (2.D - 2.místo)
Řečkovice (nevím, jestli se jedná o Orel Řečkovice, pokud ano, tak 1.A - 5.místo)
.
Tak co na to říkáte? Myslím, že A skupina je fuj.. Napište svůj názor na diskuzi..

Žádné komentáře: