pondělí 2. března 2009

Startovné na Turnaj nadějí futsalu 2009

Info o turnaji:
Brněnská asociace futsalu pořádá 13.ročník futsalového turnaje TURNAJ NADĚJÍ 2009, který se koná v neděli 22. a 29.března (zákl.skup.) a 5.dubna (osmifinále, play-off a finále) v nafukovací hale s umělou trávou v Novém Lískovci v Brně. Startovné ve výši 1100 korun zasílejte složenkou do 15.3.2008 po nutné předchozí telefonické domluvě na adresu: Brněnská asociace futsalu, Rybnická 75, 634 00 Brno, tel.: 602 502 077 nebo ho lze uhradit také po domluvě v kanceláři B.A.F. na Rybnické 75. Turnaj je určen pro mužstva a hráče nižších soutěží (1.-3.třída) a neregistrované týmy a hráče.

Jak jste si sami mohli přečíst, termín přihlášení do turnaje, který jsme si sami schválili na diskuzi se kvapem blíží.. Dnes je 2.3. a turnaj má být zaplacen 15.3.
Já, jakožto préza klubu, stanovuji uhradit hráčům chtivých akce, svoji poměrnou část startovného do datumu 10.3.
Dne 12.3 (čtvrtek) v úředních hodinách BAF osobně půjdu celou částku zaplatit..
Na diskuzi se prosím co nejrychleji vyjádřete, jak a kde by jste mi byli schopni peníze předat..

Do turnaje se jmenovitě přihlásili tyto osoby:
  • Martin M.
  • Ríša
  • Michal
  • Olin
  • Lukáš

Borisa a Davida se ještě dnes zeptám a na diskuzi uveřejním jejich rozhodnutí..

Z turnaje se omluvil Martin H. a musím, ač nerad, i já Pája. Zdravotní stav mého kolena se v posledních 14ti dnech výrazně zhoršil a proto budu koleno šetřit a rehabilitovat na jarní část, ve které zde na stránkách brzy vyhlásím útok na krále střelců.. :-)

Nastává tedy zde otázka, kdo za nás bude chytat. Jsou zatím dvě možnosti.. Jednou je kolega Víťa z Antabusu - ten však momentálně těžce laboruje s rukou, a druhou možností je Žoček ze Slovanu, kterého se pokusí zlomit Olda, doufejme.. Oline, všichni zde budume čekat na Tvoje prohlášení z jednání o vypůjčení Žočka..

Každopádně t nejdůležitější Vám sdělím nyní - PRACHY!!

Startovné činí 1100 korun na klub. V případě, že se ujme spolupráce s Žočkem a kývnou i zbylí dva, kteří se nedokázali za tak dlouhý čas vyjádřit na diskuzi, jestli půjdou nebo ne, tak čístka na jednoho připadá hodnotě 138 korun..

No zpočítám to jednoduše:

8 lidí - 138 korun / osoba

7 lidí - 158 korun / osoba

6 lidí - 184 korun / osoba

5 lidí - nemá cenu hrát!!!

Předpokládám, že všichni zbylí oslovení kývnou na nabídku a turnaj odstartujem s osmi lidmi na palubě..

Poslední věc je připomenutí, aby jste se co nejdříve vyjádřili na diskuzi, jak mě peníze předáte. Protože pokud peníze nebudu mít do 10., ti nejposlednější opozdici do 12., tak se na to vyseru a na turnaj nejdeme.. Takže je to na Vás..

Žádné komentáře: