středa 25. března 2009

Posezení s přátely

Jak už bylo nadhozeno mnou, Olinem, nebo Borisem v článku, či na diskuzi, blíží se čas, kdy by bylo vhodné opět provětrat klubová játýrka. Jinak řečeno - měli bychom se domluvit na nějaké klubové akci, kde se opět stmelíme jak zákon káže.
Jsou tu dva návrhy..
  1. Akce se uskuteční v pátek 17.4. v nějakém restauračním zařízení, asi ve Varně. Dojde ke koštu Vilmoše a jiných kapalných pochutin a ke sdělení všech výhrad a věcí točících se kolem klubu. Co je špatné je to, že hned druhý den hrajeme nejdůležitější zápas sezony a to proti prvním Storks. To by ovšem nemuselo vůbc vadit, protože míněný zápas hrajeme až jako poslední z řady sobotních zápasů a to až v 15:30. Do té doby bude každý už free a happy..

  2. Akce se uskuteční v sobotu 18.4. po zápase se Storks. Jednalo by se o pitkovou akci zvanou Košt Slivovice. Ovšem nevím, kde se tato akce bude letos konat, když restaurace Okruh je uzavžena a nevím jak je na tom tělocvična - tam to vždy bylo.. Každopádně se mě osobně nelíbí fakt, že celou neděli promarodím a pak jdu hned do práce..
Máme na výber ze dvou variant, vyjádřete se prosím na diskuzi, která je pro vás schůdnější a lépe by Vám vyhovovala. Olmuvenky neexistují !! Akce povinná !!

Žádné komentáře: