pátek 30. září 2011

Antabusem zmítá marodka

Antabus se potýká s velkou marodkou způsobenou společným zánětem zakzvané Bartholiniho žlázy. Je to nemoc ženskéh pohlavního ústrojí, ale pokud je chlap piča, může ho nemoc postihnout rovněž. (to byl nejapný vtip, velká omluva Antabusu, ale zkrátka se mě to hodilo) :-)) Nemyslím si, že jste pí...., no.. jenom když nás faulujete.. :-))


K nákaze zřejmě došlo při společném sprchování po jednom z tréninků. Co z toho plyne pro nás? Rovnou dvě důležité věci!


1. V nabídce pro tipování v tomto týdnu se nachází zápas Antabus vs Bastards. Polda z důvodu již zmíněné silné marodky dokázal oba zápasy přeložit na nové termíny. Antabus tedy nehraje. Proto tento zápas je z nabídky vyškrtnut. Tento víkend je k tipování tedy pouze 5 zápasů.

2. Odložený zápas Antabusu s Bastards je přeložen na středu 19.10. Bystřejší si všimnou, že tento termín máme s Antabusem společný trénink... tímto ho tedy ruším! Už jsem ho vymazal z "přítomností na trénincích".. Ještě Vám tuto skutečnost později připomenu..

čtvrtek 29. září 2011

Preview

V neděli sehrajeme dva veledůležité zápasy podzimní sezony. Po solidním výkonu z minulého kola osobně očekávám, že navážeme obdobně i nyní.. Čekají nás totiž dva celky, kteří jsou v soutěži za námi..

Pokud chceme pomýšlet na horní patra tabulky, je zisk šesti bodů více než povinností. Koho jiného v soutěži porážet, než dva nové týmy, kteří se od začátku podzimu hledají. Jsou to kluby Predators a Kohouti.

Pojďme se společně pokusit odcházet v neděli ze zápasu unavení z odvedení stoprcocentního výkonu a se Sluncem v duši ze zisku důležitých bodů. Dejme do toho všechno! Vím, že na to máme a v neděli to i předevedeme!

Sestava ještě není známá.. zatím se jen ví, že Michaldo je nemocný.. Většina ještě není v "přítomnosti" zapsána.. ale věřím v plnou účast!

Sraz je v neděli na hřišti ve 12:30 přesně!

úterý 27. září 2011

Tipovačka

Letos mě tipovačka baví jaksi víc. Hádejte proč.. Celkem se mi daří a za mnou jsou esa loňského ročníku, což je fajn.. Teď však na jiné téma.. Rozhodl jsem se, že si nenechám od nikoho diktovat a radit, jaké zápasy do nabídky mám dát. Nechápu, proč jsem vůbec diskuzi na toto téma někdy otvíral. Ve víkendové nabídce je vždy několik zápasů a vždy se najde někdo, komu do noty zrovna neápnu. Zavděčit se nelze všem. Basta fidli! Tím navždy končím diskuzi ohledně zápasové nabídky, kterou zveřejňuji.

Dnes mě káplo do noty pár zajímavých zápasů, převážně z futsalu. Nekompenzuji tímto, že jsem minule dal zápasy evropských lig, jen se mi nyní tyto zdály nejluxusnější. Takže s chutí do toho..

JUVENTUS vs AC MILAN

Tuto lahůdku kola italské serie Á jsem si nemohl nechat ujít. Juventus vede soutěž a AC zatím marně tápe a hledá loňskou formu. Po nevydařeném startu si milánští minulý víkend připsali první sezonní výhru 1:0 s Cesenou. Juve válí a se třemi výhrami a jednou remízou je favoritem tohoto utkání a zřejmě i letošního ročníku. Navíc AC čeká vyčerpávající boj uprostřed týdne s nabušenou Plzní.. :-) Tento duel vezme milánským jistě mnoho sil.. :-)

SLOVAN B vs. CELEANO

Náš farmářský celek se utká o víkendu s dalším naším známých. Celeano vloni postoupilo z naší 2D třídy a tak víme, jak asi hrají. Bude jejich výkon, jak ho známe stačit na komando srbských odpadlíků z Carpe Diem - Mrazič, Olič, Lukič a Danič, nyní hrající za Slovan B?

ANTABUS vs BASTARDS

V optimálním případě bych favorita utkání viděl na straně Antabusu. Kdo nevidí však do problému blíže, může být nemile překvapen. Antabus se potýká se silnou marodkou a to na těch nejbolavějších místech. Dlouhodobě je mimo hru brankář Víťa, což je troufnu si říct nejdůležitější hráč týmu a nově se k němu přidal i Polda - minulou sezonu střelecký tahoun týmu. Bez těchto dvou hráčů je Antabus poloviční a i přesto, že je v tabulce nyní Antabus před Bastardami, je jen těžko určit ke komu se štěstí přitočí..

SANTA MORGANA vs. ALL IN

Velice zajímavý a vyrovnaný zápas. All In jsou zatím překvapením soutěže a právem jim patří třetí pozice hned a giganty BF B a ŽV C. Santa Morgana bude těžký oříšek. V jejich řadách se objevuje dokonce i bývalý hráč Žabinských Vlků, takže žádná sranda. Souboj dvou vyrovnaných soupeřů. Zápas bez jasného favorita.

CARPE DIEM vs. PREDATORS

Náš tým do nabídky dávám nerad, z pověrčivosti. Dnes udělám vyjímku. V souboji s Predators jsme mírným favoritem. Tým predátorů zatím vstřelil pouhé 4 branky ze 4 zápasů, což však neznamaná, že se na nás nemůže rozjet.. My taky měli jednu branku ze dvou zápasů a minule jsme explodovali. Přesto přezevšechno bych byl rád, kdybychom roli favorita potvrdili a bodovali naplno.

VSTŘELÍ AMBICIÓZNÍ DEFENDER V DRESU CARPE DIEM - BORIS - V ZÁPASE CD vs KOHOUTI BRANKU?

Jednoduchá otázka, jednoduchá odpověď... 1 - ANO, 2- NE


Těším se na Vaše tipy!

Trénink zrušen!

Zítřejší - středeční trénink na Boby je zrušen! Dohodli jsme se tak s Poldou po oboustranně slabším přihlášení lidí. Antabus se potýká s marodkou a my nejsme příliš pozadu..

Navíc bychom byli jedni z mála, kdo ve svátek trénuje.. Podle Podových inormací mnoho týmů sváteční trénink na Boby zrušilo.. Tolik pro vysětlenou.

Takže v neděli se budu těšit!

pátek 23. září 2011

Frydrich a Frydrich

Na předsezonní schůzi jsem byl slovně upozorněn dvěma členy klubu, současným a bývalým, že se nikdy ještě nedočkali oslavného článku na jejich osoby. Když tam nad tím přemýšlím, je to pravda a pozornost by si zasloužili. Jedná se o Vláďu a Olina. Ač se to může zdát, že oběma polezu mírně řečeno do prdele, chci vás upozornit, že na omylu skutečně nejste.. (vtip) :-) V tomto článku jsem se skutečně řídil rčením, "co na srdci, to na jazyku.."
.
Vláďa přišel do týmu před dvěma sezonami a je nad slunce jasné, že jeho příchod byl pro tým oživením a správným krokem. Po dvou sezonách to dokáži objektivně posoudit.. Jeho lenochodí styl hry sice někomu může přijít divný, ale osobní výsledky a statistiky hovoří naprosto opačně, v kladných hodnotách. V jeho první sezoně 2009/2010 dosáhl jakožto nováček v klubu na pátou metu v kanadském bodování týmu a po odchodu Olina v sezoně následující se stal dokonce druhým nejproduktivnějším hráčem klubu. Tyto kladné výsledky z Vládi tvoří velmi důležitý, ba se nebojím říct nepostradatelný herní článek řetězce Carpe Diem. Vláďa je svůj.. líný, cholerický medvěd stojící na hrušce, vytrvale číhající na svoji kořist. I tak by se dal popsat nezaměnitelný Vláďův herní styl, popsán v dobrám slova smyslu, se kterým sbírá ze stromu úspěchů zasloužené ovoce a současně ovace. Jakožto člověka si Vládi velice vážím i přesto, že na věci mám občas rozdílný názor. Nesdílím sice jeho filosofii, že řevem se člověk nejlépe naučí, či poučí.. ale na jeho slovech je většinou hromada pravdy, jen bych volil trochu jemnější podání.. Občas působí jako velký devítihlavý drak, vypouštějící z nozder páru při neutěšené hře týmu a špatná přihrávka, či zbytečná ztráta míče působí jako píchnutí špendlíkem do prdele draka a neprodleně následuje vypuštění plamene z hrdla prostřednictvím nadávek a povyků způsobené bezmocí. Dokáže plamenem zpražit každého v okolí. Všichni ho takto známe.. Každý je nějaký a proto je nutno Vláďu brát takového, jaký je.. Klub Carpe Diem může být rádo, že takového matadora, zkušeného, leč mírně labilního forvarda ve svých řadách udrželo i pro tuto sezonu. Zájem o jeho osobu byl enormní. V této sezoně už na Vláďu může být tvořen jakýsi tlak.. nebo lépe řečeno je s Vláďou spojeno jisté očekávání.. já to tak tedy vnímám. Po dvou dobrých sezonách se očekává, že výkonnost a výsledky Carpe porostou s výkony právě tohoto hráče, jelikož zrovna on držel mnohdy vlajku klubu nad vodou vloni, či předloni. Těším se na bezvadnou spolupráci v dalších měsících a přeji mnoho štěstí v sezoně 2011 - 2012..

Co říci k Olinovi? Mimo to, že se Olin stal spoluvlastníkem týmu ve třetí třídě All In (čti Olin) je to stále starý známý utržený nerv, jak ho všichni známe. O Oldovi toho už bylo napsáno tolik, že ani jeden malý článek na oslavu jeho samotného nemůže překrýt to moře hnoje, co jsem na něj nakydal.. :-) Olda to však bere jistě sportovně a naše dlouholeté kamarádství to snad nikterak nepoznamenalo. Olda ví, že se často slovně škádlíme jako dvě neukojené lesby a vše myslíme spíše s dobrým, než špatným úmyslem. Kdybych měl shrnout Oldu herně, což už jsem udělal mnohokrát, je jasné, že odchodem (posláním na farmu) Oldy tým utrpěl. Na farmu byl tehdy poslán z důvodu zranění, bohužel už se nikdy nedostal do své původní formy a tak zpět povolán nebyl. Statisticky vzato křivka výkonnosti týmu padala mimo jiné také v součinnosti s Oldovým odchodem. V první sezoně, kdy Olda v týmu byl, jsme třetí třídu vykopali, druhou sezonu kdy byl v týmu jsme dvojku udrželi. Poté ve třetí sezoně Olin odešel a my sestoupili a nyní se nacházíme ve čtvrté sezoně klubu a hrajeme střed třetí třídy. Ve svých sezonách patřil vždy k nejproduktivnějším hráčům. Jediná věc Olinovi chybí a to skromnost a pokora, jakou měl pan Miyagi. Olda je občas nafučenej až hrůza, jeho ego mu nenechá ani nadechnout a ve spojení s jeho bouřlivými výlevy je to smrtelná kombinace. Na jednu stranu výborný futsalista, srdcař, zdravotně odolný s velkým přínosem pro tým, na tu druhou sobecké, nastartované, egoistické prase, což týmu naopak škodilo a časem by mu toto zahnívající dusno, věřím tomu, zlomilo vaz. Kdyby tak Olda nechával svoje špatné já sedět doma u televize a na zápasy bral jen to své dobré.. Mohl tým nabrat úplně jiný směr a naše spolupráce by byla radostí.. Abych vše shrnul do malé špulky nitě, která vysvětlí vše, co bylo dosud napsáno.. Olin byl od začátku i přes všechny své vady a naše bojůvky levou komorou srdce Carpe Diem. Moje pravá strana srdce klubu po Oldově odchodu zatím marně hledá plnohodnotnou náhradu..

čtvrtek 22. září 2011

Slovan je farmou Carpe Diem

Pánové, dnes bych si vzal na paškál jedno uvedení na pravou míru. Nedávno jsme o tom přemýšleli s Nekwishem a došli k jasnému názoru. Začneme věci nazývat pravými jmény!
Už od založení klubu je Carpe Diem tenkou nití propojeno s futsalovým klubem Slovan Brno, ač chceme, nebo ne. Je tomu tak? Mnozí z nás máme kořeny právě v tomto klubu, i přesto, že v dresu Slovanu nebyli vidno dlouhé roky. Já konkrétně na soutěžní úrovni od roku 2001. Co tím chce básník říct? Možná je to jen můj subjektivní pocit, ale díky tomu, že Lukáš, Mrazič, Dan nebo Olin se z Carpe vytratili a zamířili právě do Slovanu, dochází k malé kontroverzi a určité formě rivality. Soudím tak, i dle diskuzí na stránkách, kdy se ve srandě peskují navzájem Vláďa s Danem, nehledě na věčný slovní souboj mě s Olinem.
O co tedy v tomto článku jde? O nazývání věcí pravými jmény, ano. Proč zmínění čtyři (vlastně s Culišem pět) odešli do Slovanu? Odpověď bude možná pro mnohé šokující.. Z Carpe Diem byli odejiti pro svoji slabší výkonnost!! Po vzoru z NHL byli posláni takzvaně na farmu, aby dosáhli výkonnosti potřebné k pravidelnému hraní v prvním Á týmu. Slovan je tedy takovou farmou Carpe Diem!
To tedy znamená, že ten kdo "odešel" do Slovanu, byl vedením Carpe Diem vlastně poslán do rezervního týmu na získání zkušeností, herní praxe a pohody a především s cílem zvýšení výkonnosti pro Á tým. Ode dneška tedy budeme tým Slovanu nazývat FARMOU Carpe Diem. Pokud řeknu slovo "farma", každý by měl vědět o co se jedná..
.
Kdž nad tím tak přemýšlím, tak z bývalých Slovanistů zůstal u Á týmu Carpe Diem pouze Ríša a já. Ostatní neprokázali potřebnou výkonnost a byli posláni zpět..

Jak tedy šel čas s našimi "farmáři"?
.
Lukáš:
Povolán z farmy: 16.3.2008
Poslán zpět na farmu: 26.10.2008
.
Culiš:
Povolán z farmy: 25.3.2009
Poslán zpět na farmu: 19.7.2009.
.
Olin:
Povolán z farmy: 16.3.2008
Poslán zpět na farmu: 1.8.2010
.
Mrazič:
Povolán z farmy: 22.10.2008
Poslán zpět na farmu: 7.7.2011
.
Dan:
Poslán na farmu: 27.7.2011
.
Osud zmíněných je jen v jejich rukou. Bude potřeba obrovský píle a úsilý pro případný návrat do A týmu.

Boris otcem

Ano, j tomu tak. Boris je v očekávání a měl by se stát v první třetině roku 2012 otcem! Předpokládaný termín je březen! Možná nebude Borda z uveřejnění této zprávy právě dvakrát nadšen, ale já už su protě takovej. Kde se něco šustne okolo týmu, musí to vědět všeci. Navíc se není zač stydět, na místě je hrdost.

Zpráva sice putuje k Vašim ušním bubínkům lehce se zpožděním, jelikož to Borda ohlásil už na předsezonní schůzi, ale stejně mi to nedalo a zprávu jsem musel zopakovat.

Tímto bych chtěl Borisovi co nejsrdečněji poblahopřát a popřát mu především plno sil.. po roli nezlomného obránce ho totiž čeká mnohem důležitější, role otce.

středa 21. září 2011

Tipovačka

Předem dnešních tipů si dovolím malou předmluvu. Za prvé musím zmínit, jak strašně moc se mě zadařilo v minulém kole. Zaznamenal jsem 5 bodů, což mi minulou sezonu tipování zabralo minimálně tři tipovací kola.. :-) Dokonce jsem se v celkovém hodnocení dostal před zatím silně tápajícího mistra loňska Olina, což hřeje u srdce. Šestý tip jsem neuhodl jen díky tomu, že jsem zkrátka nevěděl co dát, a tak jsem při tipu u zápasu Plzně s Jabloncem stiskl na klávesnici všechny tři klávesy stejně 1,0,2 a jako první mě to vyplivlo číslo 2, tak jsem to tam i švihl.. Škoda, že to nevyšlo..

Druhou věcí, nad čím se pozastavím je vaše skuhrání nad málem futsalových zápasů. Minule jsem nedal nás jen z pověrčivosti. Mockrát se stalo, že jsem nás do nabídky nasolil a soupeř nám rovněž nasolil. Nyní jsem se schválně takticky zdržel a vyšlo to.. Jde mě teď o jednu věc. Chcete více futsalových zápasů.. což mě vede k myšlence, že ne všem se to můžu zamlouvat. Ne každý má čas sledovat různém tabulky na BAF, kde a kolikátý se nachází týmy našich známých... například Antabus (tréning partner), AMV Metal (Dub), či Slovan (čuráčci). Jsem na duševní rozcestí, jak se zachovat.. Někdo totiž lidi hrající ve Slovanu, či AMV ani nezná a tipovací zápasy jim tak vůbec nic neřeknou.. Je to jako kdyby tipovali zápas japonské ligy Kashima vs. Kashiwa. Abych obhájil své sázení zápasů evropských lig, většina lidí má jakousi povědomost, kdo je dobrej a kdo třeba slaboch. Z toho vycházím..

Příležitostí k tipování v tomto víkednu opět není mnoho. Z evropských lig jsem ztěží vybral 4 zápasy a z futřsalových se mě podařilo vybrat rovněž čtyři, ovšem krom Antabusu se jedná o zápasy různých skupin a to týmů, se kterými jsme se potkali minulou sezonu. Nastává otázka, jestli by jste spíše uvítali zápasy z evropy, nebo futsalové z různých skupin hrajících se o víkendu.. Zachovám se podle svého, jak jinak.. a zápay namíchám tři a tři. Snad se zavděčím všem a když ne, tak budu remcali řešit dle pravidel napsaných na úvod soutěže.. :-))

Sparta Praha vs. Slavia Praha

Sparta je rozjetá herně, Slávie je rozjetá jako švestka na silnici. Tolik srovnání. Zápas má jasného favorita, Sparta ještě neprohrála ba ani neremizovala.. Slávie se utápí v mizérii. Kdyby to bylo možné, nejraději bych ani ani jeden z týmů nezíkal ani bod, ale bohužel pravidla jsou postavená na hlavu a ta někdo bodovat musí. A bude to Sparta.

Vlašim vs. Brno

Souboj druhé nejvyšší české "ligy". Brno mělo jistě v plánech atakovat postupové příčky a poprat se o případný návrat do ligy nejvyšší. Zatím je hrubě za očekávání a Vlašim je tak soupeř, kterému se může právě nyní herně rovnat. Navíc Brno hraje venku a zisk bodů tak bude viset ještě výše. Jak dopadne duel třináctého celku se čtvrnáctým?

Ajax vs. Twente Enschede

V Holandské nejvyšší soutěži jsou dva velmi zajímavé zápasy. Hraje druhá Alkmaar se čtvrtým Feyenoordem a třetí Ajax s prvním Twente. Váhal jsem, který zápas upřednostní a nakonec zvítězil Ajax. Je těžké tipnout vítěze, oba týmy hrají letos velice dobře.

Antabus vs. FFT Vinohrady B

Antabus o víkendu odehraje svůj druhý a třetí zápas v letošním ročníku. Na úvod je jim duel nepovedl a prohrál 1:4. Antabusu patří prazitím 10. pozice, ovšem jen díky méně odehraným zápasům, než celky okolo nich. FFT B má rovněž prozatím jen jeden zápas a ten vyhrál hubeně 2:1. Zápas s otevřenými šancemi.

SK Líšeň C vs. Schalke (2D třída)

Zápas dvou našich soupeřů loňského roku. Líšeň opět hraje na vrcholu tabulky (3.pozice), Schlake se opět potácí u sestupových nížin (13.pozice). Zápas má jasného favorita.

Excalibur vs. Poclain B (2B třída)

Zápas dvou tabulkově vyrovnaných týmů. S oběma jsme už měli co do činění. Excalibur na jaře už podruhé pofidérně zachránili druhou třídu přesto, že byli na sestupových poticích a ani letos to zatím nevypadá na nějaký koncert (11.pozice). Poclain B je na 9.pozici a v souboji je mírným favoritem.

Přeji hodně štěstí.

úterý 20. září 2011

Trénink je v 19:00!

VE STŘEDU JE TRÉNINK V 19:00! OSVĚTLENÍ FUNGUJE! SRAZ V 18:50! NEZAPOMEŇTE ZAPSAT ÚČAST - NEÚČAST!

pondělí 19. září 2011

Samba! Zapni zvuk!!!

No tak, pánové... nechte mě si užít alespoň jednou naše vítězství.. :-) Přeháním? Tak ať..
V neděli jsme vyhráli svůj první zápas sezony. Vítězství to bylo zasloužené a zdrcující. Matný soupeř neměl sebemenší šanci.. Na hřišti se objevilo 8 brazilských nabuzených kanárků, kteří vyprášili kožich zdecimovaných somálským křovákům.
Sestava kanárků: Sir Nekwishinho, Borielson, Esteban Richardinho, Ceasar Sempaja, Bebé Michaldo, Zé Balharson, Luzinho a nová tvář - mladíček Neymartin Vonson.


Soupeřem nám byl celek Donkeys. Začínám nabývat přesvědčení, že opravdu velkou roli na výsledku týmu hraje, pokud tým nastupuje čerstvý, nebo už po odehraném zápase. Přestože byl rozdíl kvality nás a Donkeys už před zápasem papírově propastná, fakt, že před chvílí dohráli svůj první zápas v jedom na střídání a my teprve zahajovali svůj nedělní program, udělal rozdíl mezi týmy přímo mezigalaktický. Donkeys nedokázal díky únavě ze svých hustých kožichů vyklepat víc, než ploužení se bezhlavě po hřišti, čehož jsme bohatě využili. Zkusme zavzpomínat na minulou sezonu.. ano, je to přesná kopie nás. Také jsmě hráli v jednom na střídání, taky jsme měli po prvním zápase všeho plné kecky a taky jsme šli od prohry k prohře. Tentokrát se však karta otočila a my byli v roli toho, kdo diktoval, co a jak se odehraje. My byli ti, co jsme měli více na střídání, hertní kvalita byla na naší straně a otěže zápasu jsme drželi od úvodu až do konce. Výsledek 10:0 je tomu důkazem. Jedná se o rekordní výsledek v dějinách Carpe Diem a i když nemůžu osobně říct, že jsme předvedli kdovíjaký nadprůměrný výkon, k pohodlnému zpříjemnění nedělního odpoledne to stačilo. Není potřeba jakkoliv zlehčovat herní projev soupeře, zkrátka jsme byli lepším týmem a zisk bodů je to nejdůležitější. Myslím, že když jsme neustále prohrávali my, soupeř rovněž nezlehčoval výhru nad námi a užíval si jí plnými doušky. Tím reaguji i na trapné zlehčování výsledku ze stran příchozích diváků. Nechte si nás užít tento velký den, tento výsledek. Kdy jindy se radovat, než právě teď..

Už před utkáním jsem nabádal tým, že velkou měrou bude na vývoji zápasu hrát prvních 5-10 minut. Pokud by se nám podařilo vstřelit dvě branky v úvodu, o zápase bude prakticky rozhodnuto. V prvních dvou třech minutách jsme byli zakřiknutí. Soupeř vystrkoval drápky a my spíše ustupovali jejich občasným výpadům. Bylo nutné brzy zakročit. Před svým druhým střídáním jsem se na chvíli odmlčel ze střídačky a vytratil se i se svojí futsalovou brašnou. Myslím, že si toho nikdo ani nevšiml. Potajmu v rohu areálu jsem z tašky vytáhl žábu a řádni ji olízal. Není žádným tajemstvím, že určitý typ žáb skrývají na svém hřbetu po jeho olíznutí nebývalé schopnosti pro člověka. Silně zdrogován žabím opiátem jsem nastoupil a vstřelil v rychlém sledu dvě branky. Asistoval mi Ríša a v druhém případě Vláďa. První branky tuším padla po odrazu po Ríšově střele, kdy jsem z bezprostřední blízkosti umístil odražený míč k tyči, druhá branka padla po Vláďově přihrávce a mojí skryté střele jeslemi soupeřova obránce. Míč ještě chvíli tancoval v rytmu brazilské Samby na brankové čáře, ale nakonec si ho neobratný gološ do brány srazil sám holení. Vedení 2:0 bylo více než příjemné a nazanačovalo, že utkání by mohlo mít klidný průběh tak, jak jsme si naplánovali před střetnutím. Vystřídal jsem a čekal co se bude dít dále. Ve změti různých halucinací, které jsem prožíval vyplula na povrch krásná akce Petra s Martinem, která navýšila skore na 3:0.. Petr půvabně zpracoval vysoký míč a sklepl jej přímo k nohám Martina. Přesto, že Martin chvíli váhal, nakonec s klidem starého jezevce umístil míč mezi nohy brankáře Donkeys. Moderní rychlá akce jako z učebnice matematiky a první vstřelená branka Martina v dresu Carpe Diem. Radost obou protagonistů akce nebrala konce a tak v radosti z té nádhery metali přemety od místa vstřelení branky až k Nekwishovi. Nebo se mě to zdálo? Čtvrtá branka na sebe nenechala dlouho čekat.. Jejím střelcem se stal Vláďa a zvýšil tak už na 4:0. Po rozehrání rového kopu si Luzinho udržel na zádech soupeře a bez větších problémů umístil míč mezi dvě tyče a ztuhlého brankáře. Samolepka na zádech Vládi neměla žádnou šanci a i přes její kopulační pohyby se Vláďa nenechal znervóznět a zasunul tam, kam sám uznal za vhodné - tady míč do brány, nikam jinam. Takto skončil i poločas a dokonce i já se začínal pomalu probírat z žabího mámení. Byl jsem stále nabuzen konečně nějakého soupeře rozdrtit a přejet. Tento pocit jsem nazažil dlouho a ve velké snaze toho docílit jsem se rozhodl pokračovat v boji i v druhé půli. Nechtěl jsem, abychom se uchlácholili dobrým výsledkem a zybtek zápasu vypustitli. Naštěstí se tak nestalo a do sítě Donkeys nasypali ještě šest branek. Ve sledu těchto branek je velký zmatek. Nikdo z hráčů neví, v jaké posloupnosti skutečně padli a tak se pokusím jen velmi nepřesně zrekonstruoval vstřelené branky podle mého úsudku. Jestli ta, nebo tamta padla dřív nebo později, na to sere pes. Střelcem branky na 5:0 je tedy Petr. Po výhozu Nekwishe si Petr míč zpracoval, obtočil se kolem obránce a chytrou skákavou střelou vyzrál na brankáře soupeře. Na střídačce se dokonce objevil názor, že to takto Petr možná nechtěl, tomu však musím zásadně oponovat. Už dříve jsem si všiml, jak Petr labužicky a s rodostí jemu vlastní fotbalově týrá soupeře. Střílí povedené branky tak, aby ho psychicky doslova mučil. Do poslední vteřiny váhá a soupeři dává naději na likvidaci brankové příležitosti, nakonec však Balharson zasekne háček přímo do připravené tlamičky. Tak tomu bylo i nyní. Donkeyský brakář už už myslel, že míč má, ale Petr vyslal tak zvláštně skákavou střelu bez jasné tváře, že chytit ji bylo zhola nemožné. Smekám před těmito fajnšmekrovskými sado-maso kousky. Branka na 6:0 je mírně řečeno obestřena tajemstvím. Podle popisu Michalda se udála tak, že Petr zatáhl míč po čáře až téměř k praporku a naservíroval míč před bránu... Tam se po pár odskocích dostal až k Bebému a ten pohodlně z pár decimetrů míč dopravil na určené místo. Takže další lahůdka z dílny Petr - Bebé. Zato branka na 7:0 stála skutečně za to. Moderna jak vyšitá. Ukázkově zahrané přečíslení. Akce dvojice Michaldo a Vláďa skončila vstřelenou brankou prvně jmenovaného. Nádherná branka na pár doteků tzv.tic-tac gól, vyšachování obrany. Střelec: Bombér Michaldo. Na 8:0 jsem zvýšil já a tím dokonal svůj hattrick. Sice to nebyla až zas takové krása jako minule, ale spíše trma vrma, kterou z ní udělal bez pardónu Michaldo. Naservíroval jsem mu míč před prázdnou bránu, ten míč trefil do tyčky, nebo gološe (už nevím)...přes gološe se míč překutálel opět ke mě a já už bez větších problémů skóroval. Na monstrózních 9:0 zvýšil Nekwish! Dostal důvěru při kopnutí přímáku. Ten si nejprve jednou vyzkoušel na nečisto, bez píšťalky... a rozhodčí ho tak vrátil. Tento přímák by Nekwish nedal, napral to do gološe. Podruhé se už rozbíhal a až řev všech okolo Nekwishovi zabránilo opět kopnout do míče, bez píšťalky rozhodčího. Nedokážu si to vysvětlit.. snad to zapčíčinilo obrovské Nekwishovo vzrušení, či tajné přiblížení k mé tašce.. Následoval třetí pokus, zazněla píšťalka, Nekwish se rozbíhá a umisťuje šajtlí míč k tyčce. Vrací se oslavnými přemety až k vlastní brance.. Nekwish si tak připisuje druhý bod v zápase, což činí jeho rekord. A u tohoto nemusel zůstat. Nekwish se postavil i k následné penaltě po jednom ze zbytečných faulů obránce soupeře.. Jeho střela doprostřed brány však gološe soupeře nepřekvapila a lehce ji zlikvidoval. Posledním přírůstkem na skóre byla branka Ríši. Ten po akční nahrávce Martina propálil vše, co mu stálo v cestě. Pod nohami všech hráčů vyslal přízemní střelu a tak skončila tam, kde měla. Výsledkem 10:0 skončilo i brazilské představení borců Carpe Diem.

Carpe Diem vs Donkeys 10:0 (4:0)

branky: Pája (Ríša), Pája (Vláďa), Martin (Petr), Vláďa (Pája), Petr (Nekwish), Michaldo (Petr), Michaldo (Vláďa), Pája (Michaldo), Nekwish (p), Ríša (Martin)

Spokojenost? Dá se mluvit o spokojenosti? Ano, dá. Přesto mě však kdesi vzadu hlodá fakt, že utkání mělo skončit ještě daleko vyšším výsledkem. S naprostým klidem si troufám říct, že šancí jsme měli alespoň na dalších osm až deset branek. Nejméně pětkrát jsme netrefili prázdnou branku po některé z akcí. Kopali jsme penaltu, bylo mnoho přečíslení - nevyužitých, často jsme stáli tváří v tvář brankáři Donkeys a nic. Výsledek 10:0 je kolosální, ale určitě všichni cítíme, že náš výkon nebyl stoprocentní a k lehké jasné výhře stačilo proměnit polovinu šancí. S nešvarem nepromněňování šancí se potýkáme dlouhodobě, jen v tomto utkání nás to tolik nebolelo. Ovšem příjdou zápasy, kdy nás to může ouvejs bolet. A věřte, že příjdou...

Děkuji všem, kdo na zápase byli. Martin si odbyl svoji premiéru a při bodovém zisku 1+1 může být právem spokojen. Každý svoji premiéru prožívá jinak, někdo je nervózní, někdo vůbec. Marti nervózní byl, svěřil se mi. Myslím, že na úvodní zápas to nebylo vůbec špatné.. Zbylý tým předvedl to, co se od něj očekává.. Nikdo nezklamal, nepropadl. Velice si vážím jednoho faktu. Konečně se bodový zisk v týmu rozložil téměř na celý tým. Každý z nás se může cítit platným a důležitým hráčem, který svojí troškou přispěl k drahoceném vítezství. Já to tak vidím. Všichni dohromady jsme utvořili výsledek takový, jaký je.,což nebylo minulou sezonu vůbec pravidlem..


Nechci zapomenout na Nekwishe, který si připsal 1+1 a k tomu jeden brilantní zákrok, kdy vytěsnil míč na spojnici branky. Právem se radoval z čistého konta a dosáhl vlatně také takového osobného hattricku - nula v bráně, branka a sistence, což není každý den.

Bodové zisky jedotlivců v utkání:

Pája 3+1

Michaldo 2+1

Vláďa a Petr 1+2

Ríša, Martin a Nekwish 1+1

Boris 0+0 (nic si z toho nedělej, příště už to vyjde) :)

Co se týče tabulky, k nijakému velkému skoku nepdošlo.. Na čele se drží favorité Blue Flames B a Žabinští Vlci C, podle předpokladu. Na třetím místě jsou All In. My držíme šestou pozici, přičemž jsme si poopravili záporné skóre do kladných hodnot.

Ještě jednou děkuji hráčům za výkony a početnému publiku Carpe Diem za podporu!

Nezapomeňte na středeční trénink, který zřejmě bude opět od 18hodin. Prosím dorazte všichni včas, nejlépe 10 minut před trenálem. O úříúadné změně Vás budu informovat zde na stránkách, tak je prosím sledujte..

pátek 16. září 2011

Preview: Druhý hrací víkend

V neděli hodninu po poledni vstoupíme do svého druhého hracího víkendu. Svůj jediný zápas sehrajeme s týmem Donkeys.
Poslední tréninky a zápasy napověděli, v jaké herní pohodě se nyní nacházíme. Neházejme však flintu do žita, já to nedělám.. Ve středu si myslím nebylo až tak zle, vše se ovšem odvíjelo a v neděli bude odvíjet od důsledné obrany a především zodpovědné hry každého z nás. Chtěl bych od nás, abychom nevypouštěli žádný ze soubojů a pokud někdo něco pokazí, nemáchat rukama a lamentovat, ale týmově zaskočit za spoluhráče a pokusit se napravit chybu. To dělá tým týmem. Se hrou sám za sebe se nikam nedosateneme.. Uvědomme si to a vezměme k srdci.

V tuto chvíli je jen těžké odhadnout sestavu, jelikož na "omluvenkách" je napsáno zatím jen trio borců. Tak se napište, pánové.. Jediným omluveným k dnešnímu dni je Sykec.

Tým Donkeys pro nás bude velkým testem. Soupeře není možné podcenit. Minule se to málem nevyplatilo Blue Flames B, kteří především v úvodu měli s Donkeys velké problémy a dokonce s nimi prohrávali. V závěru zápasu fyzicky odpadli a nakonec tým dostal kartáč. Vezmeme-li v úvahu naši fyzičku, jsme na tom stejně jako náš nedělní soupeř, proto bude záležet, jak zápas rozjedeme od úvodních minut. Musíme soupeře zlomit už v úvodu, zde vidím cestu k dobrému výsledku.

Zkusme se pánové hecnout a vydat ze sebe maximum. Kdy jindy, než při soutěžním zápase..
Sraz je ve 12:30 na místě.

úterý 13. září 2011

Tipovačka

Minulé kolo tipovačky bylo dosti zákeřné, jedinému Danovi se povedlo získat tři body, ostatní doplatili na příliš mnoho překvapení, které uplynulý víkend přinesl. Nezbývá než věřit, že následující kolo bude pastvou, kde se každý z nás dostatečně bodově napase. Oproti minule je opravdu z čeho vybírat..

Manchester Utd. vs. Chelsea
Tradiční boj o příčky nejvyšší v následujícím víkendu Premier League obstarají dva velcí rivalové, Manchester Utd a Chelsea. Prozatímní suverén United neztratil ani bod a střelecky explodoval. Ve čtyřech utkání dali už 18 branek, přičemž tomu dosti pomohl nečekaný debakl 8:2 s Arsenalem. Chelsea číhá ze třetí pozice na klopýtnutí dua z Manchesteru. Ani Londýnský tým ještě letos neokusil hořkost porážky, má na kontě tři výhry a jednu remízu.

Tottenham vs. Liverpool
Druhý zápas anglické nejvyšší soutěže svede proti sobě celky Tottenhamu a Liverpoolu. Druhý jmenovaný nečekaně prohrál se Stoke City minulé kolo. Tottenham ovšem letos nepředvádí to, co se od něj očekává a patří mu až 15 příčka tabulky. Oba celky tedy potřebují bodovat a napravit si renomé..

Schalke 04 vs. Bayern Mnichov
Šlágrem kola v německé nejvyšší soutěži je dozajista souboj Schalke 04, který minulý víkend klopýtl ve Wolfsburgu a severéna z Mnichova. Stejně jako Man Utd i Bayern se veze na střelecké vlně a z 5ti utkání má na čele impozantní skóre 16:1.

Slávia Praha vs. Dukla Praha
Je velmi příjemné sledovat, jak se jedno ze slavných pražských Es topí ve "sračkách".. Slávie je na dně, což potvrdil i čtyřgólový příděl minulé kolo od Jablonce. Naopak Dukla je příjemným oživením ligy. Zatím si na nováčka počíná solidně a hraje klidný střed tabulky. Doufám, že na Slávii opět nějaký ten bod urve.

Plzeň vs. Jablonec
Plzeň hraje doma s Jabloncem. Troufnu si říci, že v současné době je tento zápas to nejlepší, co může naše ušmudlaná liga nabídnout. Účastník základní skupiny Ligy Mistrů proti rozjetému Jablonci, kterému vládne neohroženě haluzový střelec Lafata.

Žabinští Vlci "C" vs. Santa Morgana
Žabinští Vlci si v prvním víkendu naší skupiny 3F počínali suverénně a ziskem 6ti bodů potvrdili favorita skupiny. Santa Morgana - nováček v soutěžích zase ve své premiéře vyprášil zeblitý kožich Hlt Clubu a to v poměru 9:3, což je vskutku úctyhodný příděl. Kdo si odnese body z tohoto špílu dvou neporažených celků?

Přeji šťastný prst na klávesách, při psaní jedniček, nul, či dvojek.

čtvrtek 8. září 2011

Info ohledně příštího tréninku, změna OMLUVENEK !!!

Příští středeční trénink na Boby je předběžně posunut už na 18 hodinu. Kdo by nestíhal, ať dojde nejpozději do 18:30. Je to z důvodu, že na hřišti budou zapojeny světla až cca za 14dní a o půl 8 je už celkem tma..

Rozhodl jsem se pro pár změn.. ne ohledně tréninku, ale v ohledně organizace a týmu všeobecně. Budu Vás s nimi seznamovat postupně, tak jak budou přicházet. Ode dneška bude fungovat jiný systém omluv ze zápasů a tréninků. Přejdeme na zavedený a osvědčený způsob, jaký má už nějakou dobu Antabus. Docílí se tím i to, že budu vědět, že na stránky chodíte, dozvím se vždy přesnou účast a také pro mě důležitou věc, že se o dění klubu zajímáte.. Takže..

Do OMLUVENEK z TRÉNINKÚ se napíše každý týden úplně každý, jestli jde, nebo ne. Uzávěrka omluvenek v úterý večer. Jednoduše napsat ANO / NE, případěn důvod.

Stejné to bude i u zápasů, tj. do OMLUVENEK k ZÁPASÚM se napíše úplně každý z týmu, jestli jde, nebo ne. Uzávěrka v SOBOTU dopoledne. Věřím, že každý z vás bude vědět 24 hodin před špílem, zda jde, nebo ne.. ANO / NE.

První úspěšný test nového sytému proběhne už příští tréninkovou středu, potažmo úterý. Chci od všech - 10ti lidí do úterního večera vědět, jestli na trénink dojdou. (v tomto případě napište i v kolik nejdřím můžete dojít, jestli už na 18tou, nebo až 18:30) Stejným způsobem bude řešen nedělní zápas a tak dále..

Je na čase vzít věci pevně do ruky, jinak brzo skončíme jako tým S.O.S. Kdo nebude nová pravidla respektovat, budu nucen věci řešit jinak..

středa 7. září 2011

Trénink možný už od půl sedmé

Polda mě volal, že je možnost využití hřiště u Boby dnes už od půl sedmé. Bylo by vhodné příležitost využít z jednoho důležitého důvodu. Kolem 19:30 a dál už bývá celkem tma (osvětlení bude zřejmě až od příště).. Proto by nebylo na škodu, kdybyste se sešli zhruba o půl hodiny dříve a zahájili trenál v 18:30. Antabus tam už bude!

Je to taková trochu hurá akce spíchlá na kolenu, ale kdo si tento článek přečte, nechť to rozhlásí dále svým spoluhráčům, ať se to dozví co nejvíce lidí z týmu. Ke komu zpráva nedoputuje, nebo dříve dorazit nemůže a dojde normálně v 19, nebude trestán v šatně důtkami přes prdel, tak jako vždy a jak to mám v oblibě.. Zkrátka je to rychlá akce a výsledek nemůže být stoprocentní..

Omluva z tréninku

Velice se omlouvám, ale nakonec nenadále nemůžu dorazit na dnešní trénink. Musím s kočkou na veterinu a su objednán na pozdnější odpoledne, jindy nebyl čas. Proto mě pro tentokrát omluvte.

Podle prázdného omluvenkového listu soudím, že bychom krom mě a Nekwishe měli být všichni, tj. 7 lidí (Ríša, Boris, Vláďa, Sykec, Michaldo, Martin, Petr a Petr). Tak doufám, že se takto slezete a nebude to ostuda, jako minule se 4mi lidmi.

Mimojiné platí a je domluveno s Poldou, že pár minut se budou nacvičovat i standartní situace, vezměte si to někdo prosím pod patronát a zkuste tedy něco nacvičit.. Buďte hlavy otevřené..

Děkuji za pochopení a na dalším tréninku naviděnou..

úterý 6. září 2011

TIPOVAČKA

Zápasy pro další kolo tipovačky bylo velmi těžké vybrat. V evropských soutěžích je poskrovnu zajímavých zápasů a ani naše známé futsalové kluby mají často pauzu. Podle rčení z hovna bič neupleteš jsem setavil následujících 6 utkání..

11.9 - neděle
AC Milán vs. SS Lazio
Italská soutěž ještě nezačala, proto není lehké tipovat vítěze. Výhoda domacího hřiště je na straně AC a tak se kurzy sázkových kanceláří přiklánějí spíše k domácím.

11.9 - neděle
Wolfsburg vs. Schalke 04
Wolfsburg v prozatímním krátkém průběhu nemecké soutěže příliš neoslnil, patří mu až 15.pozice, zato Schalke v útoku s legendou Raulem válí a atakuje mety nejvyšší.

11.9. - neděle
České Budějovice vs. Ostrava
Lahůdka tipovacího víkendu. V tuzemské soutěži se střetnou týmy, které v dosavadních 5ti kolech ještě nezáskali ani bod. Předposlední České Budějovice hostí poslední Ostravu. Kdo získá pro sebe první jarní body?

10.9. - sobota
Čáslav vs. Brno
Stejně jako minule do nabídky zařazuji Brno. Po vítězství v minulém kole bude jistě chtít navátzat dobrým výkonem a nasměrovat tým do vyšších pater tabulky. Pomoci mu k tomu může vítezství nad 14.tým celkem tabulky, Čáslaví.

10.9.
Stoke City vs. Liverpool
Stoke si vede prozatím v Premier League nad poměry dobře. Patří mu 9.pozice s malou ztrátou na příčky nejvyšší. Liverpool potvrzuje roli favorita Anglické ligy a zatím je třetí za dvěma giganty se jménem Manchester.

10.9. - sobota
FC Vinohrady B vs. Antabus
Prvními zápasy sezony se rozbíhá i soutěž pro našeho tréninkového partera - Anatbus. Ten se v prvním kole střetne s Bé týmem FC Vinohrad. S Áčem jsme vloni odehráli dva zápasy - výhra a prohra. Nelze tušit, kdo za Vinohrady příjde hrát.. Antabus však i na trénincích potvrzuje zvýšený týmový potenciál a tak vítězství může padnou do klína bez problémů i jemu..

Hodně štěstí..

pondělí 5. září 2011

Na úvod dvě porážky..

Na úvod sezony jsme utrpěli direkt v podobě dvou porážek. Nemá cenu z toho dělat nějakou vědu. Zkrátka jsme byli v obou případech horším týmem a tečka.
První zápas s týmem Blue Flames B jsme začali slušně. Dostali jsme se do pár slušných pozic, ale skórovat se nám nepodařilo . V průběhu prvního poločasu nenápadně začal přebírat iniciativu soupeř a bylo zle. Hráčům Carpe ubývaly síly a v samotném závěru první půle jsme inkasovali. Okolo obránce se obtočil soupeř a nedal Nekwishovi šanci. Na vyrovnání jsme tedy měli celý druhý poločas, ovšem špatná fyzické připravenost měl za následek nikoli tlak Carpe, ale naopak BF. Nezmohli jsme se na soustavnější uzamčení soupeře a BF jen díky své neschopnosti, nebo zákrokům Nekwishe nezvýšil skóre. V druhé půli jsme se dostali do dvou, nebo třech slibných příležitostí. Jednu jsem neproměnil já, druhou Vláďa a třetí už ani nevím.. Zkrátka desetičlenné komando Blue Flames si vítězství zasloužil. V utkání byl lepší, ovšem strach z nehratelného soupeře byl naprosto lichý.. Je škoda, že se nám nepodařilo alespoň jednobodově uspět.
Carpe Diem vs Blue Flames B 0:1 (0:1)

Druhé utkání mělo být papírově lehčí. Souhra okolností tomu bylo však zcela naopak. Po prvním špíle jsem musel navštívit toaletu, protože jsem byl natolik vyčerpán soubojem s BF, že jsem myslel, že se pobleju. Nakonec jsem to ukočíroval a žaludeční nevolnost rozdejchal. Souboj s All In rozhodla naše nekoncentrovanost v úvodních minutách zápasu. Během pár minut bylo téměř vymalováno. Po hrubých chybách v obraně jsme za 5 minut prohrávali 0:3. Kombinace slunce, únavy a slabé fyzičky nám nedovolila s výsledkem už cokoliv udělat. Po hřišti jsme se ploužili jako lemry, bez nápadu, s cílem být už v šatně. Nikdo (ani já) neměl sílu k jakémukoliv obratu. Nikdo nedokázal tým strhnout, což bylo vinou jak už bylo řečeno vyčerpáním. Hráli jsme jako chromí mentoši utržení ze řetězu, kteří běhají po zahradě za růžovým míčkem. To, že za námi jsou dva hráči nepokrytí, kteří hrozí protiútokem nám bylo volný. Utkání skončilo výsledkem 1:5, což se dá ještě považovat za úspěch, protože šancí měl All In ještě na dvojnásobek branek. Čestný úspěch jsem zaznamenal já po trestném kopu za mnoho faulů soupeře. To jest ovšem naprosto bezvýznamné, jelikož celkový výsledek týmu stál za starou belu.
Carpe Diem vs. All In 1:5 (1:4)
branka: Pája

Tak jak dál, pánové? V neděli mě přišlo, že jsme úplně za ty dva a půl měsíce zapomněli hrát futsal. Pohled na naši hru musel být tristní, nedodržovali jsme žádnou taktiku a dokonce i pevně stanovená věc, jako je důsledné bránění a obsazování zcela vyhořelo. Prezentovali jsme se jako dokonalý Lempltým, což za 14 dní musíme změnit. Věřím, že načerpáme nové síly a na první víkend rychle zapomeneme.

Do dalšího víkendu máme dva tréninky. Po návrzích jsem se rozhodl věnovat každý trénink 20 minut nacvičování standardních situací. Rohy, auty, přímáky. Jsme v těchto atributech žalostní a my to změníme.. Zbytek tréninku si dáme fotbálek s Antabusem.

Na závěr si dovolím jednu poznámku. Chtěl bych Vám říct, že to co jsme předvedli byla skutečně ostuda. Uvědomte si, že je to NÁŠ tým. Není můj, ale náš. Do jednoho jste jeho důležitou součástí stejně jako já. Neexistuje nějaký ředitel, žádný šéf, na kterého můžete nadávat a svalovat na něj vinu za neúspěchy, tak jak tou bývá třeba v práci.. Za neúspěch může jen a jen každý z nás... a proto pokud kdokoliv přijde s jakýmkoliv nápadem, byť rozehrání rohu, přímáku, bude návrh zvážen a nejspíše i vyslyšen. Každý návrh na zlepšení čehokoliv má cenu. Nechtěl bych, aby jste to brali tak, že hrajete pouze v nějakém cizím týmu.. že si jdete jednou za 14dní z povinnosti zahrát a tím to pro vás hasne.. Chtěl bych, aby jste byli aktivními články klubu, který onen klub skutečně tvoří a co si sami nevytvoříme a nevymyslíme, to ani mít nebudeme, do klína nám nic samo určitě nespadne.. Využijte svůj potenciál ve prospěch klubu ve všech směrech (na hřišti, v zázemí). Navrhněte, jak podle vás hrát, co je potřeba.. Jak týmu prospět a jak ho povznést..

Je nutné se z porážek rychle otřepat a pozitivně myslet od budoucna. Je začátek sezony a ztráta dvou zápasů jde stále lehce smazat. Co se stalo, stalo se.. Vymysleme spolu bojovou taktiku na příště a zameťme konečně se soupeřem.. Při snaze a pomoci všech to zvládneme..

Ve středu je trénink..

sobota 3. září 2011

Kua! Rájec Jestřebí!! ..preview

Tak pánové, na ty vaše zelené se Vám příště pěkně vyseru.. :-)) Takové noční dobrodužství bych si klidně nechal ujít.. :-)) Himlhergotdonevetr!!

0:33 - odjíždím vlakem z Brna směr Adamov

0:34 - dávám si sluchátka

0:35 - usínám ve vlaku

0:52 - projíždím Adamovem v bezvědomí

1:18 - probouzím se kdesi ve stanici, jsem zmaten. Letím k vratům vlaku abych vyskočil a v tom na mě ještě stačí obtloustlý průvodčí volat, kam ste potřeboval?? DO ADAMOVA! Průvodčí mě vyprovodil hurónským smíchem s tím, že sem trochu přejel a že su v Rájci Jestřebí.. No KUA!

1:20 - na nástupišti chodím sem a tam a přemýšlím, jak problém řešit.. Vlak zpět jede až asi v půl 6 ráno a ve svém alkoholovém zmatení jsem si dokonce nemohl dát dohromady, kterým směrem jsem vlastně přijel a kam vlastně vlak odjel.. :-))) Najednou tam nebyl.. :-) Nevěděl jsem tedy, na kterou stranu se mám vydat..

1:25 - potkávám u jakýhosi Nonstopu patru nadraných lidí, kteří na můj dotaz "Kudy tudy do Adamova" vůbec nereflektují a dělají, jako by mě neviděli.. (což není možné) :-))

1:26 - jdu dál cestou necestou a asi po 300 metrech potkávám dalšího člověka, tentokrát solidního kluka, který mě pověděl, kudy mám jít po silnici směr Blansko, posléze Adamov. Naštěstí šel dokonce tím směrem, tak byl chvíli i mým sparingpartnerem.

1:28 - přemýšlím, co dál.. Dojít pěšky do Adamova? Blbost! Je to dálka jako sviňa! Vzít si taxála? Nemám love! Volat Lucce? No sakra! VOLAT LUCCE?? Jojo, když je Pája v největší nouzi, pomůže jeho milovaná manželka... Volám, volám a na druhém konci se samozřejmě ozve ještě mrtvý neprobuzený hlas.. Noooo... Pája: Víš Luci...jak bych Ti to řekl... Ale já nejsu opilej.. jen sem tak trochu usnul ve vlaku a hrubě jsem přejel.. :-))) Velenadšená Lucka mě v nouzi nenechala, je na ni spoleh..ale radost z ní příliš nesálala.. :-))

1:30 - Lucka nasedá do auta a spěchá Pájíka vysvobodit..

1:31 - pokračuji pěšmo po silnici směr Blansko..

1:55 - kolem mě se v protisměru míhá nadzvukovou rychlostí auto, byla to Lucka ale ani jeden o tom nevíme.. :-))

2:02 - Lucka mě volá z Rájce Jestřebí, kde že su.. V tuto chvíli však právě přicházím do Blanska..

2:10 - Lucka se vrátila a vyzvedává mě v Blansku.. :-) Sláva!

2:11 - Nadšení Lucinky v autě nemá hranic.. Já jsem rád, že po 4,5 kilometrech, které jsem ušel od stanice v Rájci do Blanska sedím a vezu se.. Nemusím vám snad ani říkat, že jsem během neplánované tůry dokonale vystřízlivěl..

2:40 - přijíždíme domů.. Poníženě děkuji Lucce..

2:55 - usínám znaven prožitým dobrodužstvím.. :-)


Preview před zápasem s Blue Flames B a All In..

Dnes se na pořádné preview asi vyseru, není mi přímo do skoku a tak jen ve zkratce. Všichni víme o co jde.. Je začátek sezóny a tak do toho dejme úplně všechno..

Začátek je zítra v 9:00, sraz je v 8:30 ovšem doporučuji vyrazit ještě na trochu dřívější čas, nevím jak se do areálu leze..

Sestava a taktika bude řečena a řešena až zítra na místě.. Soupeři: Blue Flames B, All In.


Čágo, jdu si lehnout..