čtvrtek 8. září 2011

Info ohledně příštího tréninku, změna OMLUVENEK !!!

Příští středeční trénink na Boby je předběžně posunut už na 18 hodinu. Kdo by nestíhal, ať dojde nejpozději do 18:30. Je to z důvodu, že na hřišti budou zapojeny světla až cca za 14dní a o půl 8 je už celkem tma..

Rozhodl jsem se pro pár změn.. ne ohledně tréninku, ale v ohledně organizace a týmu všeobecně. Budu Vás s nimi seznamovat postupně, tak jak budou přicházet. Ode dneška bude fungovat jiný systém omluv ze zápasů a tréninků. Přejdeme na zavedený a osvědčený způsob, jaký má už nějakou dobu Antabus. Docílí se tím i to, že budu vědět, že na stránky chodíte, dozvím se vždy přesnou účast a také pro mě důležitou věc, že se o dění klubu zajímáte.. Takže..

Do OMLUVENEK z TRÉNINKÚ se napíše každý týden úplně každý, jestli jde, nebo ne. Uzávěrka omluvenek v úterý večer. Jednoduše napsat ANO / NE, případěn důvod.

Stejné to bude i u zápasů, tj. do OMLUVENEK k ZÁPASÚM se napíše úplně každý z týmu, jestli jde, nebo ne. Uzávěrka v SOBOTU dopoledne. Věřím, že každý z vás bude vědět 24 hodin před špílem, zda jde, nebo ne.. ANO / NE.

První úspěšný test nového sytému proběhne už příští tréninkovou středu, potažmo úterý. Chci od všech - 10ti lidí do úterního večera vědět, jestli na trénink dojdou. (v tomto případě napište i v kolik nejdřím můžete dojít, jestli už na 18tou, nebo až 18:30) Stejným způsobem bude řešen nedělní zápas a tak dále..

Je na čase vzít věci pevně do ruky, jinak brzo skončíme jako tým S.O.S. Kdo nebude nová pravidla respektovat, budu nucen věci řešit jinak..

Žádné komentáře: