úterý 13. září 2011

Tipovačka

Minulé kolo tipovačky bylo dosti zákeřné, jedinému Danovi se povedlo získat tři body, ostatní doplatili na příliš mnoho překvapení, které uplynulý víkend přinesl. Nezbývá než věřit, že následující kolo bude pastvou, kde se každý z nás dostatečně bodově napase. Oproti minule je opravdu z čeho vybírat..

Manchester Utd. vs. Chelsea
Tradiční boj o příčky nejvyšší v následujícím víkendu Premier League obstarají dva velcí rivalové, Manchester Utd a Chelsea. Prozatímní suverén United neztratil ani bod a střelecky explodoval. Ve čtyřech utkání dali už 18 branek, přičemž tomu dosti pomohl nečekaný debakl 8:2 s Arsenalem. Chelsea číhá ze třetí pozice na klopýtnutí dua z Manchesteru. Ani Londýnský tým ještě letos neokusil hořkost porážky, má na kontě tři výhry a jednu remízu.

Tottenham vs. Liverpool
Druhý zápas anglické nejvyšší soutěže svede proti sobě celky Tottenhamu a Liverpoolu. Druhý jmenovaný nečekaně prohrál se Stoke City minulé kolo. Tottenham ovšem letos nepředvádí to, co se od něj očekává a patří mu až 15 příčka tabulky. Oba celky tedy potřebují bodovat a napravit si renomé..

Schalke 04 vs. Bayern Mnichov
Šlágrem kola v německé nejvyšší soutěži je dozajista souboj Schalke 04, který minulý víkend klopýtl ve Wolfsburgu a severéna z Mnichova. Stejně jako Man Utd i Bayern se veze na střelecké vlně a z 5ti utkání má na čele impozantní skóre 16:1.

Slávia Praha vs. Dukla Praha
Je velmi příjemné sledovat, jak se jedno ze slavných pražských Es topí ve "sračkách".. Slávie je na dně, což potvrdil i čtyřgólový příděl minulé kolo od Jablonce. Naopak Dukla je příjemným oživením ligy. Zatím si na nováčka počíná solidně a hraje klidný střed tabulky. Doufám, že na Slávii opět nějaký ten bod urve.

Plzeň vs. Jablonec
Plzeň hraje doma s Jabloncem. Troufnu si říci, že v současné době je tento zápas to nejlepší, co může naše ušmudlaná liga nabídnout. Účastník základní skupiny Ligy Mistrů proti rozjetému Jablonci, kterému vládne neohroženě haluzový střelec Lafata.

Žabinští Vlci "C" vs. Santa Morgana
Žabinští Vlci si v prvním víkendu naší skupiny 3F počínali suverénně a ziskem 6ti bodů potvrdili favorita skupiny. Santa Morgana - nováček v soutěžích zase ve své premiéře vyprášil zeblitý kožich Hlt Clubu a to v poměru 9:3, což je vskutku úctyhodný příděl. Kdo si odnese body z tohoto špílu dvou neporažených celků?

Přeji šťastný prst na klávesách, při psaní jedniček, nul, či dvojek.

Žádné komentáře: