pátek 16. září 2011

Preview: Druhý hrací víkend

V neděli hodninu po poledni vstoupíme do svého druhého hracího víkendu. Svůj jediný zápas sehrajeme s týmem Donkeys.
Poslední tréninky a zápasy napověděli, v jaké herní pohodě se nyní nacházíme. Neházejme však flintu do žita, já to nedělám.. Ve středu si myslím nebylo až tak zle, vše se ovšem odvíjelo a v neděli bude odvíjet od důsledné obrany a především zodpovědné hry každého z nás. Chtěl bych od nás, abychom nevypouštěli žádný ze soubojů a pokud někdo něco pokazí, nemáchat rukama a lamentovat, ale týmově zaskočit za spoluhráče a pokusit se napravit chybu. To dělá tým týmem. Se hrou sám za sebe se nikam nedosateneme.. Uvědomme si to a vezměme k srdci.

V tuto chvíli je jen těžké odhadnout sestavu, jelikož na "omluvenkách" je napsáno zatím jen trio borců. Tak se napište, pánové.. Jediným omluveným k dnešnímu dni je Sykec.

Tým Donkeys pro nás bude velkým testem. Soupeře není možné podcenit. Minule se to málem nevyplatilo Blue Flames B, kteří především v úvodu měli s Donkeys velké problémy a dokonce s nimi prohrávali. V závěru zápasu fyzicky odpadli a nakonec tým dostal kartáč. Vezmeme-li v úvahu naši fyzičku, jsme na tom stejně jako náš nedělní soupeř, proto bude záležet, jak zápas rozjedeme od úvodních minut. Musíme soupeře zlomit už v úvodu, zde vidím cestu k dobrému výsledku.

Zkusme se pánové hecnout a vydat ze sebe maximum. Kdy jindy, než při soutěžním zápase..
Sraz je ve 12:30 na místě.

Žádné komentáře: