úterý 6. září 2011

TIPOVAČKA

Zápasy pro další kolo tipovačky bylo velmi těžké vybrat. V evropských soutěžích je poskrovnu zajímavých zápasů a ani naše známé futsalové kluby mají často pauzu. Podle rčení z hovna bič neupleteš jsem setavil následujících 6 utkání..

11.9 - neděle
AC Milán vs. SS Lazio
Italská soutěž ještě nezačala, proto není lehké tipovat vítěze. Výhoda domacího hřiště je na straně AC a tak se kurzy sázkových kanceláří přiklánějí spíše k domácím.

11.9 - neděle
Wolfsburg vs. Schalke 04
Wolfsburg v prozatímním krátkém průběhu nemecké soutěže příliš neoslnil, patří mu až 15.pozice, zato Schalke v útoku s legendou Raulem válí a atakuje mety nejvyšší.

11.9. - neděle
České Budějovice vs. Ostrava
Lahůdka tipovacího víkendu. V tuzemské soutěži se střetnou týmy, které v dosavadních 5ti kolech ještě nezáskali ani bod. Předposlední České Budějovice hostí poslední Ostravu. Kdo získá pro sebe první jarní body?

10.9. - sobota
Čáslav vs. Brno
Stejně jako minule do nabídky zařazuji Brno. Po vítězství v minulém kole bude jistě chtít navátzat dobrým výkonem a nasměrovat tým do vyšších pater tabulky. Pomoci mu k tomu může vítezství nad 14.tým celkem tabulky, Čáslaví.

10.9.
Stoke City vs. Liverpool
Stoke si vede prozatím v Premier League nad poměry dobře. Patří mu 9.pozice s malou ztrátou na příčky nejvyšší. Liverpool potvrzuje roli favorita Anglické ligy a zatím je třetí za dvěma giganty se jménem Manchester.

10.9. - sobota
FC Vinohrady B vs. Antabus
Prvními zápasy sezony se rozbíhá i soutěž pro našeho tréninkového partera - Anatbus. Ten se v prvním kole střetne s Bé týmem FC Vinohrad. S Áčem jsme vloni odehráli dva zápasy - výhra a prohra. Nelze tušit, kdo za Vinohrady příjde hrát.. Antabus však i na trénincích potvrzuje zvýšený týmový potenciál a tak vítězství může padnou do klína bez problémů i jemu..

Hodně štěstí..

Žádné komentáře: