úterý 29. dubna 2008

Dresy IV.

Zase čaute.
Nejprve Vám musím jako prezident něco říci. Všeci mě serete! Protože se nedokážeme dohodnout ani na pitomým dresu, když něco navrhnu, je k tomu milion připomínek a stejně bysme se nikdy na ničem neshodli. Proto teď shrnu to málo, na čem sme se zatím dohodly..

1. Maximální cena dresu, trenek a čísla bude 500 - 550 korun.
2. Logo bude doděláno až někdy, až třeba za rok nebo později, pokud bude nějakej horlivec co ho za každou cenu bude chtít hned, tak mu ho tam prostě našije jeho máma.
3. Koupíme celkem 10 dresů.
4. Na dresech nebude převládat bílá z důvodu nedostatku pracího prášu některých členů klubu.

Na tomto jsme se už všeci shodli a k těmto bodům se už vracet nebudeme! Jak si to potom zařídím, aby jsme se vlezli do ceny, kterou jsem uvedl v bodě 1 nechte na mě!
Poslední věcí, kterou je nutno vyřešit je barva dresů. Vyvěšuju zde 51 dresů v barevných kombinacích, které odpovídají vašim návrhům. Vyberte z nich 15 nejlepších, které nejlépe vyhovují vašemu očku a napište jejich čísla na DISKUZI ! Na těch, na kterých se shodneme postupují do finále a bude se vybírat už jen z nich!

. .
Děkuji za pozornost! A bez poznámek !

pondělí 28. dubna 2008

Dresy III.

Čaute, našel sem na netu celkem slušný dresy i s trenkama za dosti příznivou cenu. Jeden stojí 490korun a je tam celkem slušnej výběr barev. Myslím, že to určitě stojí za zvážení. Jde objednat i 10 kusů, jak bysme prostě chtěli. Při odebrání 10 kusů je poštovné a balné zdarma. Celková cena za těch 10 dresů je tedy 4900kč. To tedy vychází na každého (8 lidí bez gološe) přesně 612korun.. Je to tedy bez číslel, ale to by se řešilo později..
Co se týče barev, tak tam sou moc pěkný kombinace. I přes moji nenávist k Oldou tolik milované Spartičce Praha bych se třeba přikláněl ke kombinaci barev, které Spartu dosti připomínají (označení 3555). Ale záleží na naší domluvě, ale je tam tolik kombinací, že je opravdu z čeho vybírat...
Koukněte na to a vyjádřete se, mě se teda celkem líbí... a ta cena - radost pohledět!
http://www.kopacky.cz/katalog/fotbalove-dresy/dresy---kratky-rukav/diadora/nazionale-s_s-kit/10285/

neděle 27. dubna 2008

Dresy II.

Martin měl na diskuzi dobrou přimpomínku, měli by se začít řešit i dresy a míč... proto zde napíšu pár věcí ohledně tohoto zapeklitého problému..
S Oldou jsme se shodli a myslím, že kupodivu celkem i rozumně, že by se mělo koupit aspoň 10 dresů, i když nás je zatím 7 do pole. Protože pokud by k nám někdo došel, což je dosti pravděpodobné, nebude si přece dodělávat dres dodatečně. Prostě by se mělo koupit 10 dresů, a rozpočítají se prachy mezi všechy. A kdo by přišel novej, dres by prostě zaplatil a prachy bych si nechal já s Oldou. :-))))) No dobře, prachy by se spravedlivě rozdělili mezi všechny.. Ubylo by tak mnoho nepříjemného. Co se týče míče, tak sem už jeden kvalitní vybral, ale o tom později.

A nebo hned, ať máme aspoň míč domluvenej, protože s těma dresama to bude peklo. Každej chce totiž něco jinýho..

MÍČ
Vybral sem míč Adidas, myslím, že je pěknej, kvalitní a za průměrnou cenu, nechcu brát nějakej, do kterýho kopnem a odletí z něj kus lepenky.. Prachy se samozřejmě rozpočítají mezi všechny. Cena 742 kč + poštovné.
Na jednoho člena to vychází 105kč.
Vyjádřete se na diskuzi, jestli ho můžu objednat..

DRESY
Tak a jsme u kámene úrazu. Začnu od začátku, před třemi týdny jsem zde uveřejnil pár dresů, které by stály za zvážení. Byla u nich velmi příznivá cena. Do 400, maximálně do 500 za dres +
trenky. Dresy sice nebyli kdovíjak pěkné, ale z hlediska ceny velmi dobré...

Po několika dnech jsem zde uveřejnil nabídku dresů, které vypracoval náš gološ Martin. Dresy byli nádheré, ale té nádheře také odpovídala jeich cena. Myslím, že by to vycházelo něco kolem 700 kč za dres, trenky a veškeré věci okolo (čísla, logo, nápis). Proto jsme nyní postaveni před opravdovou záhadu. Který dresy teda vzít? Pro srovnání sem zde uvedl veškeré dresy, včetně ceníku těch od Martina...







Názor prezidentů...
Za prvé chci říci, že Olin je pro ty levnější dresy, že za ně nedá více než 500korun a s tím nic nehne. Zdůvodnění je to, že doma má už 4 různé dresy a nebude dávat zbytečně za další dres majlant. Dále jeho názor je to, že logo respektive nápis je zbytečnost, že koupíme dresy a kdo bude chtít, tak si na něj nechá udělat logo na vlastní náklady. Prosím proto Olina, aby svůj názor napsal na DISKUZI ! Abych nedával info z druhé ruky a aby všichni věděli, co si o dresech myslíš, to myslím v dobrém..

S něčím s tebou totiž souhlasím. Po dlouhém přemýšlení a uvažování jsem došel k názoru, že dát přes 700 za dres je zbytečnost, i když sou dresy z Martinova návrhu krásné a vyjímečné. Vezmeme li v úvahu, že bysme kupovali 10 dresů po 700, tak to vychází na 1000korun na jednoho a to je myslím opravdu zbytečné. A co se týče loga, s tím bych taky neviděl problém, že by si ho nechal udělat každej až po zakoupení dresů.. Ale na druhou stranu nechci koupit dresy z nějakýho šmejdskýho matrošu, co mě bude celej špíl škrabat.. Byl bych proto pro třetí variantu.. Najít ještě jedny dresy, v cenovém rozmezí mezi 500-600 s dph (dres +trenky). A také samozřejmě i s číslem, dresy co by se líbily všem. Nejlépe varianta berev černá, bílá, červená.
Takovéto dresy by vyšly finančně asi takto.. 550 x 10dresů je 5500. Na osobu to tak vychází ná 790korun.
Jaký máte názor?

Závěrem: Myslím si, že Martinovy dresy jsou fakt pěkné, ale opravdu nevím, jestli by byli všichni ochotini zaplatit 1000 korun + dalších 100 za míč. Je to na nás, jak se rozhodnem a teď je ten pravý čas se vyjádřit na diskuzi, ať už tento oříšek rozlouskenem.. DISKUZE !!!

sobota 26. dubna 2008

LETNÍ TURNAJE 2008


Už delší čas kolují médii zvěsti ohledně přihlášení našeho velkoklubu do letních futsalových turnajů. Proto právě teď a tady potvrdím to, na co se všichni už delší dobu těšíme... Vypadá to, že CDD08 se zůčastní dvou letních turnajů !!

Ale popořadě. Ne se všemi členy mužstva jsem měl tu možnost mluvit osobně, aby se vyjádřili k účasti na turnajích, ale v tuto chvíli to vypadá, že by se náš počet hráčů pro letní turnaje měl zastavit na čísle osm. Účastnit by se měl Olin, Pája, Michal, Boris, Martin H. a Luboš. Tomášovi a Erikovi jsem napsal email s informacemi a čekám na jejich vyjádření. Předpokládám však, že bude kladné, protože zahrát si za Carpe Diem Brno je radost! Samozřejmě se může stát cokoliv a někdo může odříct účast..
A teď o jaké turnaje běží...
Již dříve se diskutovalo o dvoudenním turnaji v Hustopečích,který byl většinou lidí odsouhlasen , ale Oldu osvítli asi sám pánbůh a bleskla mu hlavou spásná myšlenka, že by nebylo na škodu se přihlásit ještě na jeden turnaj, a to jednodenní. Myslím, že je to bomba nápad.

Proto jsme společnými silami vybrali jeden turnaj na umělé trávě, konaný 21.června (sobota) na hřištích Oslavan u Brna a Ivančic - REMOS CUP !
Zaujalo nás především přijatelné startovné, které jistě nejden člen klubu také uvítá. Na mančaft je to 600kč, tzn že v osmi lidech to vychází na 75 korun na osobu, což je super !
Více infrmací o turnaji naleznete v pozvánce, kterou zde připojuji...


Druhý turnaj je již zmiňovaný turnaj v Hustopečích, který pořádají tamní Žraloci.
Koná se 5.-6. července (státní svátky). Startovné zde již není tolik okouzlující, ale je myslím stále přijatelné, vezmeme li v úvahu, že se jedná o dvoudenní turnaj. Startovné na klub je 1100kč, tzn při 8 lidech to na osobu vychází 137,50 korun.
První den jsou na pořadu zápasy základních skupin. Po odehrání se večer můžeme těšit na bohatý přísun piva, opečené sele a také diskotéku. Proto je turnaj ideální i pro naše drahé přítelkyně, které samozřejmě bereme sebou! Na travnatém hřišti, kde se turnaj koná se bude stanovat. Druhý den jsou na pořadu zápasy play off.. Opět jsem připojil takovou malou pozvánku, lepší bohužel nemají..

Táááák, co vy na to?
Dnes ráno jsem se konečně odhodlal a zavolal na kontaktní čísla pro informace k turnajům. Bylo mi sdělelno, že turnaj ještě není naplněn, proto nám nic nebrání k přihlášení..

Vyúčtování turnajů:
REMOS CUP:
600 korun startovné / 8 hráčů / 75 korun na osobu
Žraloci Hustopeče:
1100 korun startovné / 8 hráčů / 137,50 korun na osobu
Prachy celkem za účast na obou turnajích:
1700 korun starovné / 8 hráčů / 212,50 korun na osobu
Rozmyslete se prosím, jestli jste ochotni zaplatit částku za oba turnaje. Peníze se musí zaplatit v jednom případě složenkou, v druhém poslat poštou. Tak a teď poraďte, jak z vás ty prachy dostat... Máte nějakej nápad jak vybrat ty prachy?
Každopádně bysme asi neměli s přihlášením moc váhat, aby nebylo pozdě...
Vyjádřete se na diskuzi..

čtvrtek 24. dubna 2008

Roztleskávačky Carpe Diem Brno 08

Konečně jste se dočkali, roztleskávačky Carpe Diem Brno 08 jsou tu !
Jedná se o přítelkyně (manželky) a kamarádky přítelkyň nás samých a v následujících řádcích Vám náš poklad ve zkratce představím..

Verča - přítelkyně našeho hvězdného brankaře Martina. Prošla 4 letým kurzem pro roztleskávačky v anglickém Oxfordu, poté získala cennou praxi dvouletým angažmá mezi roztleskávačkami amerického basketbalového klubu San Antonio Spurs. Její ambice a sny však došly svého naplnění až v klubu Carpe Diem Brno08. Zde našla zázemí, profesionalitu vedení klubu, které konečně opravdu dokázalo plně ocenit její nepřeberné kvality. Specialita: Dvojitý kop spojený s přemetem hlavou dolů tzv. Hamburger ala Verča.




Lenka - přítelkyně naší "hračičky" Michala. Jedna z posledních nově příchozích dívek. Okouzlila všechny svojí bujnou hřívou, kterou při secvičených roztleskávacích kreacích šibalsky švihá diváky v prvních řadách. Praxi získala na zápasech kanadskoamerické nhl, kde jako vedoucí tamních dívek rozpalovala diváky v Denverském Coloradu, posléze delší čas působila jako instruktorka dorostenkyň ve státě Oregon v malém městečku Corvallis. Do CDB 08 ji přivedly nesrovnatelně lepší platové podmínky a také samozřejmě její hřebec Michal. Specialita: kotoul s obručí tzv. Koloulenka.



Eva - přítelkyně našeho obránce Borise. Zbrusu nový přírůstek. Do klubu ji přivedl její kamarád, a náš spoluprezident Olin. Protože se jedná o novou tvář, moc o ní zatím bohužel nevím. Ale snad bych tu mohl prozradit, že se jedná o bývalou mistrini evropy v aerobiku. Aerobik ji dovedl právě k roztleskávačství. Její praxe sice není dlouhá,ale stačila za 2 roky vystřídat mnoho tuzemských klubů přes Blšany, Drnovice, Ratíškovice a naposledy jsme ji mohli vidět v přestávkách fotbalových zápasů prvoligového Brna. Specialita: Šípka's Mambo vs Eva's March.



Monča - přítelkyně obránce Luboše. Nejstarší a nejzkušeněnjší ze všech našich rotleskávaček. Dalo by se říci, že tato dívka je už dávno za zenitem. Už před 5 lety byla. Mnohočetné zlomeniny nohou při pokusech o tzv. Monika's trojhránek velmi poznamenaly její kariéru. Přesto se nevzdává a je odhodlaná všem dokázat, že na první třídu stále má. A že CDB08 prví třídou je, co si budem povídat.. Prošla mnoha světoznámými kluby, fotbalovými, basketbalovými i hokejovými. Začínala v hokejovém Vsetíně za dob největší slávy, poté odešla za velkou louži hledat štěstí do Los Angeles a Las Vegas. Dnes je tzv. mámou CDB08! Specialita: Monika's Trojhránek.



Romča - dlouholetá kamarádka Moniky. Je oddaná klubu více, než by si kdo mohl představit. Již od mala je fanatickým fandou CDB08! Každou noc usíná pod vlajkou tohoto velkoklubu. Skládá chorály, vymýšlí pyroshow pro každý zápas. Do klubu roztleskávaček vstoupila především proto, aby byla co nejblíže událostem kolem klubu. Je to opravdu oddaný fanda, ale neméně tak dobá je i podpoře týmu z hlediska roztleskávání. Je týmovou hráčkou a pro klub dýchá. Praxe - žádná, vždy jen Carpe Diem! Spoluautor slavného chorálu Monča Monča - Romča Romča! Specialita: Romana's HotDog UltraPunch!



Jana - dlouholetá přítelkyně prezidenta Olina a kamarádka Evy. Spoluzakladatelka dívčího spolku CDB08! Na střední škole (Sokolská) museli všechny dívky místo volného tělocviku cvičit její sestavy, které vymyslela během vyuky v předchozích hodinách. Co se týče představení je to takový pedant a puntičkář. Nikdy není nic tak dobré, aby to nemohlo být ještě lepší. To je její krédo. Praxi získala ve Francii jako hlavní roztleskávačka klubu Olympique Lyon. Její cílevědomost ji však dovedla do CDB08! Zde prohlásila, že právě dosáhla vrcholu! Specialita: LaBomba LaSamba LaOlda!



Lucka - manželka prezidenta Páji, kamarádka všech. Spoluzakladatelka klubu. Již od mala vymýšlela různé tanečky a šarády. To jí zůstalo až do dospělosti a nemohlo to vyústit v nic jiného, než v roztleskávačství v CDB08! Má nepřeberné množství nápadů, jak oživit vystoupení. Od zapalování ohňů, házení kamení a konče ničení a demolování hřiště. Praxi nabyla v anglickém Londýně v roztleskávačské organizaci HeadHunters. Prošla kluby Reading, Milwall, a svoje anglické angažmá ukončila v Chelsea. Nyní je jednou z vůdčích postav Carpe Diem Brno. Specialita: Rozštěp na palci levé ruky spojené s dvojitým bezvědomím. tzv. BoomBoom CDB!


......................................

Tak toto jsou naše krasavice! Co na ně říkáte? Vyjádřit se můžete na DISKUZI a společně s uveřejněním článku vyhlašuji novou ANKETU týkající se našich milovaných druhých půlek...

pondělí 21. dubna 2008

Fotbálek v tréninkovém tempu

V neděli 20.dubna se pár nadšenců z CDB08 konečně sešlo, aby si čutlo fotbálek.
Původně jsme měli v plánu, že si zahrajeme na malém plácku 4 proti 4, protože nás mělo být celkem 8 ( z toho 6 CDB). Od nás se s nadšením dostavili Michal, Luboš, Martin H., Tomáš, já Pája a naše nová perspektivní poslila Erik (pracovně Cartman) - ten však ještě oficiálně neví, že je naší posilou, i když snad něco tuší.. Mám totiž poslední dobou pocit, že mám napíchlej telefon.
Erika jsem ještě neoslovil, protže su hroznej stydlín. Poslední dva účastnci byli kamarádi Tomáše a E.Cartmana.
Proč se nedostavili ostatní vám ihned vysvětlím. Odpověď je jednoduchá, buď sem je nekontaktoval, nebo také v případě neúčasti Olina se odpověď dočtete v minulém článku..
Sešli jsme se na veřejném hřišti Moldavská v Bohunicích, kde je umělotravnatý povrch, ideální k tréninku. Jediným zápornějším bodem je to, že se zde nevyskytují velké branky. Jsou tu jen malý, zřejmě určené ke floorballu.
K našemů úžasu se na povrchu právě odehrával nelítostný souboj našich budoucích soupeřů, kteří si za protihráče vybrali děti školou povinné.
Jejich zápas se pomalu chýlil ke konci a my, nažhaveni a nadšeni z budoucích fotbalových zážitků jsme se vrhli na převlékání a posléze rozcvičování.
Po chvilce se právě odehrávající zápas skončil, děti odešli koukat na večerníček a my jsme tedy vyzvali k souboji zbývající kluky, kteří nám svým výkonem v předchozím špílu trochu naháněli strach. Ten jsme však záhy rozprášili...
Nás bylo 8, jich bylo tušim 7. Zápas začal. Hrálo se 4+1. Ač to tak ze začátku nevypadlo, protože jejich souhra a nadšení z minulého zápasu naznačovlo, že půjde o kvalitního soupeře,opak byl pravdou.Od samého počátku jsme převzali iniciativu na svoji stranu a tak to pokračovalo až do konce zápasu. Byli jsme jasým pánem na hřišti. V průběhu hry jsme dovolili soupeři, aby hrál dokonce o jednoho hráče v poli navíc. I tak jsme vše zvládli bez větších problémů. Zápas měl od začátku předem určeného vítěze a myslím, že není nuto se nadále plácat po ramenou a v mém případě po rozložité mužské hrudi. Zápas nás tedy opět příliš neprověřil, jelikož celých téměř 90 minuty hry probíhalo v naší režii a dalo by se říci v treninkovém tempu.
Proto bych se rád zaměřil více než na hodnocení celého zápasu na výkony jednotlivých hráčů..

Tomáš - Podařilo se mě s ním už jednou hrát a to asi před měsícem. Toto utkání potvrdilo, že by mohl být opravdu platným hráčem našeho týmu. Má hodně nebezpečnou tvrdou střelu. Dokáže dobře a přesně přihrát. Hodnocení však nemůže být objektivní, protože nikdo z týmu ze sebe nevydal maximum vzhledem k lehkosti soupeře. Podal dobrý výkon.

Erik - Mě osobně se s ním hrálo velmi dobře. Myslím, že je to dobrý hráč do kombinace, což nemálokrát potvrdil. Disponuje rychlostí Mach3.

Luboš - Klasicky výborný v obraně. Naše záchranná brzda, která zatáhla za páku vždy, když bylo třeba. Hrál výtečně tělem a pro mě nepochopitelně dobře klamal protihráče tělem. Dobré přihrávky jen podtrhli jeho nadprůměrný výkon. V čem zůstává nadále pozadu je fyzická kondice. Velkou smůlou pro tým zůstává fakt, že po minulém i tomto zápase Luboše bolí koleno, které měl před mnoha lety operované kvůli zpřetrhaným vazům."Nezvývá nám než doufat, že si koleno pomalu začne zvykat na zátěž, kterou nepoznalo nejméně přes osm let"..dodává Luboš.

Matin H. - Opět bezchybný výkon. V neděli však dokázal, že by byl i velice platným hráčem do pole. Má kombinačního ducha, což je velice důležité. V bráně opět předvedl pár neuvěřitlených zákroků, kdy zachraňoval míč z brankové čáry. Myslím, že s takovým brankařem se nemusíme bát vyrukovat ani proti Hellasu Brno.. :-) (svého času nejlepší brněnský klub - nevím jak teď)

Michal - I přes svoji zjevnou nespokojenost v úvodu utkání, odehrál hodně slušný zápas. Nejvíce si na Michalové hře cením, že po několika upozorněních Martina a mě začal konečně střílet a zakončovat akce. I když mnoho střel neskončilo v bráně, je jasné, že pokud by se hrálo na velké brány, byly by to nepochybně góly. Opět si neodpustil pár svých kudrlinek, ale to už k Michalovi patří. Ovšem každopádně podal o mnoho procent týmovější výkon, než v utkání s Antabusem.

Pája - Světlé okamžiky se střídali s těmi horšími. Mojí velkou slabostí je fyzická kondice. A v tomto utkání jsem na sobě zpozoroval další zápor, občas si připadám dost neohrabanej. To má ale zřejmě na vině moje těžší váha. Neodpustil jsem si také pár fint, které mě nevyšli a tak sem se trochu ztrapnil. Ale abych na sebe neházel jen špínu ( i když by se to někomu mohlo líbit) musím říci, že jsem se v nemálo případech postaral o zakončení akce a také k dirigování kombinační hry.
Je však stále co zlepšovat..

Závěr bych si tak nějak všechno nejraději shrnul... Začnu kladnou stranou mince - hráči opět dokázali, že potenciál určitě je. Dokážeme si přihrát, kombinovat, zakončit.
Zápornou stranou je to, že opět jsme měli soupeře nám nehodného.Nebylo potřeba nějakého ústavičného běhání k tomu, aby jsme ukázali svoji skutečnou sílu. Chtělo by to opravdu zdatného soupeře, aby jsme se projevili konečně jako tým, kterej dokáže táhnout za jedno lano.
Chyběl nám systém v obsazování hráčů, nebyl totiž ani potřeba. Upozorňuji však, že v lize potřeba opravdu bude ! Ten se však naučíme opravdu jen s rovnoceným soupeřem, kde obsazování hráčů musí být samozřejmostí.

Jsem však velmi rád, že se alespoň v rámci možností dokážeme někteří sejít a zajít si začutat. Byo to fajn fotbalové odpoledne. Děkuji všem protagonistům...

sobota 19. dubna 2008

Pravá tvář Olina Belžíka

Přináším vám šokující autentický prezidentský rozhovor přes icq, který jsem měl včera s mým spoluprezidentem Olinem. Je z něj patrné, jak se Olin staví ke klubu, klubovým záležitostem, ke hráčům samotným a v neposlední řadě i ke mě. Udělejte si obrázek sami... ( upozornění: tento článek není vhodný pro děti a mládež, jen pro silné žaludky)

Pája (07:20 odp.) : čau oline
Olin (07:21 odp.) : helou
Pája (07:21 odp.) : byl jsem s luckou na večeři, dobře jsme se najedli, měli jsme totiž první výročí svatby
Olin (07:21 odp.) : nepraskl si?
Pája (07:22 odp.) : ne, musíš být tak hrubej už od začátku?
Olin (07:23 odp.) : :-D
Pája (07:23 odp.) : snažím se hubnout, už sem zhubl pár kilo, abych si vylepžil fyzičku, už mám jen 94kilo )
Olin (07:23 odp.) : ale tvoje spodní půlka těla
Pája (07:23 odp.) : ne , celý tělo, oline
Olin (07:24 odp.) : vyser si voko , vykat by si mě měl
Pája (07:24 opd.) : cože? v tu nedělu jde hrát za slovan i lukáš a martin m.?
Olin (07:24 odp.) : to nevím, seš pro mě naprostý béčko
Olin (07:24 odp.) : martin ted nebyl, ani nevím proč, pičinko
Olin (07:24 odp.) : nedáme si fotbálek? (hra na internetu)
Olin (07:24 odp.) : už sme ho nehráli ani napamatuju
Pája (07:25 odp.) : dnes se mě to nehodí, ale nebuď z toho smutnej, zahrajeme si ho třeba zítra, jo?
Olin (07:25 odp.) : vyser si voko
Pája (07:25 odp.) : můžu o tobě, prosím napsat nějakej článek na naše společný stránky klubu?
Olin (07:25 odp.) : vyser si voko, seš pičinka
Pája (07:25 odp.) : vypadá to, že ti trošku narostl nosánek nahoru...
Olin (07:25 odp.) : no jasně, ty naprostý béčko
Olin (07:25 odp.) : a v čem mě jako narostl?
Pája (07:25 odp.) : nejseš už takovej jak si býval, vždycky sme si popovídali a probrali věci okolo klubu a fotbalu a teď mě jen urážíš a tím i ostatní členy klubu
Olin (07:25 odp.) : pičinko, seš bezdéčko, co o mě zas nalžeš?
Pája (07:25 odp.) : neboj, nenapíšu nic, co by nebyla pravda
Pája (07:26 odp.) : a co tvoje nová práce? Jak se ti v ní líbí? připadá mě, že tě ta nová práce trochu změnila, přijdeš mě teď trošku povýšenej, když jsi získal vyšší funkci…
Olin (07:26 odp.) : asi to bude tím, ale víš co, vyser si voko
Olin (07:26 odp.) : nebo se spíš cítím výš nad tebou,když seš teď vlastně skoro bezdéčko, ty pičinko
Pája (07:26 odp.) : oline, mohl bys být na mě trošku vlídnější?
Olin (07:27 odp.) : no určitě, já su HVĚZDA
Pája (07:27 odp.) : co to je bezdéčko?
Olin (07:27 odp.) : bezdomovec,ne, ale já su HVĚZDA !
Olin (07:27 odp.) : nazaměstnanej
Pája (07:27 odp.) : pochopil sem, oline, nemusíš mě to opakovat stále dokola, vím co jsem....a co jsi ty
Olin (07:28 odp.) : a vlastně ani bydlet kde nemáš, bezdéčko
Pája (07:28 odp.) : oline, prosím tě podruhé, trošku se mírni ve výrazech
Olin (07:28 odp.) : vyser si voko
Olin (07:28 odp.) : jestli se naseru,tak položím prezidentování a nechám vás tam plácat ve 3
Olin (07:28 odp.) : páč já su HVĚZDA
Pája (07:29 odp.) : to by jsi udělal našemu týmu? Vždyť by jsi to zkazil všem, celýmu týmu a pohřbil by si veškeré naše dosavadní snažení.. odpovíš mě, jak se ti líbí v té nové práci? líbí se ti jezdit na slovensko?
Olin (07:28 odp.) : si myslíš,že já se hned poseru,ne, ty béčko
Olin (07:29 odp.) : o mě se ted perou týmy,že si to ani neumíš představit,takže by sis mě měl spíš hýčkat
Olin (07:29 odp.) : jo mě to hrozně baví nebýt celej týden doma
Olin (07:29 odp.) : jinak co se ýče týmu, co si myslím , tak poslouchej
Olin (07:29 odp.) : michal koláček - bezdomovec
Olin (07:29 odp.) : luboš - taky bezdéčko
Olin (07:30 odp.) : ty pájo - nezaměstnanej
Olin (07:30 odp.) : boris - pičinka
Olin (07:30 odp.) : gološ - béčko
Pája (07:31 odp.) : no a co ty?
Olin (07:31 odp.) : vyser si voko, já su HVĚZDA
Pája (07:31 odp.) : no dobrý no, to si teda myslíš pěkný věci, no a co ta práce..
Olin (07:31 odp.) : vyloženě jim říkám,aby mě posílali co nejdál,aby to bylo na co nejdýl,abych si s tebou nemusel psát, pičinko
Pája (07:31 odp.) : nemusíš se zas až tolik obhajovat, chápu, že to máš těžký..
Olin (07:31 odp.) : ty seš tak hrozně egoistickej
Pája (07:31 odp.) : oline, nemyslím si že su egiostickej.. vždyť já se snažím o komunikaci, o nic víc. šel by sis teda s náma prosím zahrát ten fotbal v nedělu odpoledne?
Olin (07:31 odp.) : já obdivuju tvoju ženu
Olin (07:32 odp.) : řekni jí,že před ní smekám klobouček
Olin (07:32 odp.) : si myslíš,že pán přijede a já se hned poseru,ne?
Olin (07:33 odp.) : říkám,dojdite na svážnou,my hrajeme ve 14.50 a pak si s váma kopnu, já su totiž HVĚZDA
Olin (07:33 odp.) : pokud vás bude víc než 2, a nebo víš co,vyser si voko
Pája (07:33 odp.) : vidím, že se asi nedomluvíme, je mi líto, že se tak chováš ke mně, ale ještě víc , že se tak chováš i k týmu
Olin (07:33 odp.) : víš co,vyser si voko
Olin (07:34 odp.) : jdu do hospody,poslechnout si nabídky od antabusu
Pája (07:34 odp.) : dobře, jdi, doufám, že ti nebudu muset ode dneška vykat, protože dnes jsi na mě působil naprosto odcizeně, jako kdyby jsme se neznali 20 let
Olin (07:34 odp.) : ty seš ale pičinka! a tak jak si nasadil latku ty,tak to bude jen pár vodeček a podepíšu jim víceletej kontrakt
Olin (07:35 odp.) : a vykat by si mě měl
Olin (07:35 odp.) : ale říkej mě pane Belžik
Pája (07:36 odp.) : to snad nemyslíš vážně, oline, proč se ke mně tak chováš? to si budem teď vykat?
Olin (07:37 odp.) : ale já ti vykat nebudu,seš pro mě naprostý béčko
Olin (07:37 odp.) : ted už musím jít, ty pičinko
Olin (07:37 odp.) : tak zadar
Pája (07:37 odp.) : čau,měj se pěkně

The End.

čtvrtek 17. dubna 2008

Rozhovor s naším hrotem Michalem

Dnes sem měl možnost vyzpovídat nešeho obávaného střelce, tanečníka a kouzelníka s míčem Michala Koláčka. Dozvíme se něco o plánech do budoucna, názor na vedení klubu a také jak je to s nekonečným maroděním s tímto gigantem fotbalových trávníků...


Jak na Tebe zapůsobilo, když jsi se dozvěděl, že prezidenti klubu Carpe Diem o Tebe projevili zájem?
Především ti přeji dobrý den a také všem čtenářům. Nemohu ti na první otázku odpovědět jinak, než že jsem byl ohromen! Fotbal je pro me vším a po skončení kariéry ve velkém fotbale (po úrazu) jsem tajně doufal, že si někdy zahraju s přáteli futsal. Nabídka nešla odmítnout, děkuji za ní!

Jaký máš názor na svoje spoluhráče v týmu? Kdyby jsi měl každého popsat jednou krátkou větou..
Tohle je těžká otázka! Osobně znám jen hrstku hráčů, některé jsem viděl poprvé v životě a zbytek jen od vidění. Začnu Martinem, znám ho ze školy a na brankové čáře na mě působí trochu jako betonová zeď, nic se za ni nedostane. Pak tady máme Pavla, v minulosti výborná hračička s balónem, od které jsem něco málo okoukal ;-) Avšak zranění jeho kariéru zabrzdilo respektive pohřbilo, tak doufám, že po těch pár letech zase vystoupá na vrchol. Zmínit se můžu o Tomášovi, kterého znám tak trochu s internetu. Člověk, s k terým se nikdy nebudete nudit, ale někdy dokáže člověka pořádně nasrat. Lukáš, hostující hráč, výbornej hráč, od něho by jsme se mohli učit všichni :-P Jinak Olina znám jenom od vidění, působí na mě klidným dojmem, kdo ví co se schovává pod tou jeho šlupkou :-D Ostatní neznám, snad je poznám, na hřišti nebo u píva...
Doufám, že jsem na některého hráče nezapomněl, toho, kterého znám.

Mnoho lidí nelibě nese tvoje kličkování. Co si o tom myslíš? A jaká je a bude tvoje reakce na negativní ohlasy? Pokusíš se s tím do budoucna něco udělat a tím utišit širokou veřejnost, nebo se pokusíš svést boj se všemi škarohlídy a dokázat jim, že kličkováním lze vykopat 3.třídu?
Je to tak! Bohužel, já se fotbal učil sám po vzoru velkých fotbalových jmen. Viděl jsem nějakou kličku, už jsem měl balón u nohy a trénoval jsem. Je to úsměvné, možná až komické, ale je to tak. Všechno mám okoukaný a tvrdě nadřený, v mladí jsem se taky chytl partičky fotbalistů, mezi nimi i Polák, ten borec co vyrostl v Brně, no a všechny tyhle srandy mě daly to co dnes umím. Votvírám si hubu těma hecovačkama, hattrick atd, víme všichni :-), ale asi to k tomu potřebuju, trochu se vyhecovat. Za tu dobu jsem si zvykl, že si mě lidi "dávaj" slovama, "nekličkuj kurva", "dávej to do p*če" atp. V poslední době si mě takhle dává Toncek alias Tomáš. Vím to o sobě a už jsem to tady někde psal, BUDU se snažit nechat kličky na lavičče a mnohem více se budu věnovat kombinační hře! Ovšem je to ve mě, je ve mě něco co mě neustále nutí jít do dvou hráčů, zakončit neobvykle, hraju to především pro diváky, konec konců 9ka na dresu mi ani jinou šanci nedává ;-) Tím chci říct, narážečky, narážečky a zase narážečky...ale kliku sem tam udělám. Je to taky na trenérech jak moc mě budou "usměrňovat" :-D

Jaký je tvůj názor na poslední přátelské utkání s Antabusem? Myslíš, že nám něco ukázal? Jak by si zhodnotil svůj výkon?
Jednoznačně musím přiznat, že moje fyzička byla někde na úrovni 90ti letýho stařečka. Ale od toho zápasu uplynula nějaká doba a už jsem na tom mnohem lépe. Názor na utkání s Antabusem? Nebyl to pro nás soupeř! Nedostali se za půlku, v obraně jsme je tlačili od úvodu zápasu a nebýt naší (mojí) "formy" v zakončení, dopadlo by to pro ně tragicky. Musím zde zmínit, že jich bylo málo, ale to není náš problém! Taky bych rád uvedl, že vzduch, kterej jsme tam dýchali se rovnal zatuchlýmu 10 let starýmu kompotu, otřesný! Neukázal nám nic a bylo by dobrý kdyby jsme buď sehnali kvalitnějšího soupeře nebo chodili "trénovat" mezi sebou než hrát z jednonohýma ;-) Svůj výkon bych nekomentoval, nepřísluší mi to a navíc je zhodnocen jednak v článku níže a taky v diskusi. A hodnocení to není moc pozitivní, aspon mám motivačku do dalších zápasů. Takovej Martin a Luboš, ten byl vychválenej (zaslouženě) a horko těžko se to bude v dalších špilech překonávat ;-)) I když, nechme se překvapit...

Co by jsi vytknul vedení klubu? Nebo čím by jsi vylepšil jeho fungování?
No tady se musím pozastavit nad větama, který vypustil v diskusi náš prezident Olbramovič (Olin) cituji: "Ale v tomhle týmu demokracie neexistuje, velitelé sou totiž Fidel Olin a Fidel Pája." S touhle politikou by se mohlo stát, že jak rychle tým Carpe Diem Brno 08 vznikl, tak by taky mohl rychle zaniknout :-D :-D Jasně, vtipkuju, ale neserte mě jasný?! :-) Malá výtka patří těm, kteří jsou v týmu psaní leč se vůbec nezapojují do debat kolem dění atd. Poděkování samozřejmě patří Pavlovi za tu práci kolem, organizaci atd. Díky a doufám, že mu to vydrží! JO a taky bych rád viděl ten článek o faninkách, chcu už konečně vidět tu Martinovu missku ;-) (Lukáš Tomi mě říkal, že to je luxusní ženská) No nic to je asi všechno co mě napadá, nebudu kritizovat ani chválit, abych nepřechválil....
Mimochodem, fungování klubu se pozná až začne sezóna.

Těšíš se na začátek příští sezony? Jaké máš osobní cíle pro příští sezonu? Vyhrát tabulku střelců?

Jestli se těším? NEMŮŽU se dočkat!!! Osobní cíle, přemýšlím, zda je sem psát, protože je to oficl článek a tedy oficl závazky. To si asi na triko nevemu, něco jinýho je hecovat se srandičkama v diskusi a něco jinýho je zde napsat závazky na celou sezónu, která je ještě daleko! Cíle si mohu dát před startem sezóny, ale NE teď! Prozradit myslím čtenářům mohu, že první co bylo, když jsem se dozvěděl, že budeme hrát 3ti třídu, že jsem zabrousil na web brněnského futsalu přesněji na tabulky střelců všech skupin ;-) Takže cíle až těsně před sezónou!
Jeden cíl mě přeci jen napadl, je to především dopřát si radost ze hry, z týmové hry vy rejpalové, pobavit se s přáteli sportem, který mám ze srdce rád, fotbal 4rever!

A jaké jsou podle tebe cíle klubu pro příští sezonu? Postup?

Je to hodně vysoká laťka, to je snad jasný každýmu! Beru to jako velkej hec, ale ve skrytu duše na to myslím a myslet budu! Viděl jsem Antabus a ještě nějaký "levonohý jantary" a musím říct, že to nejsou soupeři. Na druhou stranu nešlo o soutěžní zapas (Antabus). Potenciál v klubu na umístění na předních příčkách určite je, náš projev na hřišti mě přijde dobrej, stačí se jen trochu sehrát, dát tomu trochu systém a hlavně fyzičku a myslím, že no problem! Neříkám na postup, ale na fleky kolem špice. Ostatně tyhle spekulace potvrdí či vyvrátí až aktuální sezóna a aktuální forma! Mimochodem, podle slov Oldy v diskusi může být týmovým cílem "chtít vládnout" :-D Aby se z Carpe Diem nevyklubala nějaká sekta pod vedením Olina a Paji za účelem svrhnout vládu a udělat převrat ala Cuba ;-D

A poslední otázka… Jak je to teda s tou tvojí nemocností…
Už jsem myslel, že se nezeptáš :-))) V mládí jak jsem zřejmě tvrdě dřel a trénoval své fotbalové umění, přetvořil jsem zdravotní geny na ty sportovní a teď na to dojíždím. Na hřišti jsem sice k nezastavení díky těm genům, 9ka na dresu, víme všichni co to znamená, rychlý nohy, balón do nohy, gól :-D, ale se zdravím je to špatný. Jak jde nějakej bacil okolo, tak se dycky staví a je z toho dovolená v posteli :-/ Ale co, každej máme něco, že? Pavel si třeba myslí, že najde svoji fyzičku z maldí :-D :-D Tomáš si o sobě myslí, že je něco, jak to napsal, něco mezi "fabíkem" a kaka, ale myslí si to bohužel jen on sám :-D Zkrátka každej máme něco ;-) Děkuji za rozhovor, je to pro mě čest, je to můj první pro Carpe Diem Brno 08 a doufám, že ne poslední ;-) CAO!

Děkuji za rozhovor !

Rubrika "Udavač"

V rubrice "UDAVAČ" vás budu informovat o novinkách nejen ze soukromí všech členů CDB08! V krátkých zprávách se dočtete to nejpodstatnější a nejdůležitější, co se v poslední době událo..

Olin - Od začátku dubna je v nové práci, dělá kontrolora v Okey elektronice. Poslední dobou s ním není vůbec žádná domluva, protože jeho práce nyní sahá až za hranice našeho státu. Dvakrát týdně jezdí na Slovensko. Zbytek volného času věnuje své dlouholeté přítulkyni Janě.

Michal - V současnosti je nomocný. Samozřejmě nic proti tomu, ale pro všechny členy CDB zde připomínám,že Michal je nejméně 70 procent roku nemocný.

Pája - Vylili mě z práce. Ze zdravotních důvodů. Tak to tak vypadá, že od června mě budou moct fandové opět potkávat pravidelně v Brně.

Luboš - Mimo to, že také mění práci ho potkala nepříjemné věc. Po posledním přátelském utkání s Antabusem ho začalo bolet již dříve operované koleno. Včera v oficiálním prohlášení pro média však sdělil, že bolest odeznívá.. Snad to bude dobré..

The End.

pondělí 14. dubna 2008

Fotky z přátelského špílu

Lidi, přináším vám fotky z našeho prvního přátelského zápasu, ve kterém sme se střetli s celkem Antabus. Původně to mělo být video, ale to se mě sem prostě nepodařilo nahrát, ač sem se snažil sebevíc. Vždycky to vyplivlo nějakou chybu. No buďme rádi aspoň za nějaký foto...Kdo by měl zájem i o video, nechť mě kontaktuje a já mu ho milerád přepošlu.. Tímto chci poděkovat našim fanynkám - kameramankám Monče a Romče za velkou podporu v hledišti, za chvilky strávené u fotbalu a za tyto fotky a záznam.

1. Velká šance, kterou se nepodařilo zachytit od začátku...
2. ... a je po šanci.. :-)


3. Olin zdraví nejskalnější hool's, kteří zavítali na stadion...
4. Pájá potil krev...


5. Hra pokračuje, Pája jamuje..
6. Chvilka uklidnění...


7. Po chvilce uklidnění nastává zmatek..
8. Akce začíná, všichni jsou kupodivu v pohybu. Tak to má být.


9. Nevídaný pohyb..
10. Hráč soupeře zřejmě chodil do baletu..


11. Lukáš se zmocnil míče..
12. Poté se mohutně rozbíhá...


13. Střílííííí .... aaaa .....
14. Vedle ! Zase sem se rozběhl zbytečně...


15. I já zdravím radikální fans Carpe Diem !
16. Olda mění dres.


17. V záběru vidíme Martina M. a Luboše..
18. Luboš střídá, má toho plné trenky...


19. " Jsem na Tebe hrdá, pronesla na střídačce jeho přítelkyně Monika.. "


The End

Opět dresy, ale nyní unikátní od Martina H.

Včera večer mě Martin poslal krásné návrhy dresů, které navhl. Je to pěkné pokoukáníčko, pochlapil se. Myslím, že více už hledat nemusíme, ale záleží na vás.
Vycházelo se z kombinace barev černá, bílá, červená tak, aby dres barevně ladil s logem klubu. A to se povedlo báječně.
Jsou zde vystaveny dva barevné návrhy dresů. A dále varianty se jménem, nebo bez něj. Já osobně každopádně preferuju dresy bez jména, ale stále váhám nad tím, který druh vybrat.
V blízké době vypíšu novou anketu, kde budeme hlasovat, který ze dvou dresů vybrat.
Samozřejmě pokud se ti dres nelíbí, nebo se z něj nadšen napiš svůj názor na Martinův návrh dresů na diskuzi.


sobota 12. dubna 2008

Pro pobavení Vám sem hodím pár hybridních fotek mě samého z nedávné návštěvy rodinných přátel v Rakšicích u Moravského Krumlova..
Je tu mnoho vtipálků, co mě řeknou, že se fotky neliší od skutečnosti, ale liší pánové, liší...
V záloze mám i pár fotek Lucky, ale ty bych mohl uveřejnit jen s jejím souhlasem..

. .

. .

. .

. .

. .