sobota 26. dubna 2008

LETNÍ TURNAJE 2008


Už delší čas kolují médii zvěsti ohledně přihlášení našeho velkoklubu do letních futsalových turnajů. Proto právě teď a tady potvrdím to, na co se všichni už delší dobu těšíme... Vypadá to, že CDD08 se zůčastní dvou letních turnajů !!

Ale popořadě. Ne se všemi členy mužstva jsem měl tu možnost mluvit osobně, aby se vyjádřili k účasti na turnajích, ale v tuto chvíli to vypadá, že by se náš počet hráčů pro letní turnaje měl zastavit na čísle osm. Účastnit by se měl Olin, Pája, Michal, Boris, Martin H. a Luboš. Tomášovi a Erikovi jsem napsal email s informacemi a čekám na jejich vyjádření. Předpokládám však, že bude kladné, protože zahrát si za Carpe Diem Brno je radost! Samozřejmě se může stát cokoliv a někdo může odříct účast..
A teď o jaké turnaje běží...
Již dříve se diskutovalo o dvoudenním turnaji v Hustopečích,který byl většinou lidí odsouhlasen , ale Oldu osvítli asi sám pánbůh a bleskla mu hlavou spásná myšlenka, že by nebylo na škodu se přihlásit ještě na jeden turnaj, a to jednodenní. Myslím, že je to bomba nápad.

Proto jsme společnými silami vybrali jeden turnaj na umělé trávě, konaný 21.června (sobota) na hřištích Oslavan u Brna a Ivančic - REMOS CUP !
Zaujalo nás především přijatelné startovné, které jistě nejden člen klubu také uvítá. Na mančaft je to 600kč, tzn že v osmi lidech to vychází na 75 korun na osobu, což je super !
Více infrmací o turnaji naleznete v pozvánce, kterou zde připojuji...


Druhý turnaj je již zmiňovaný turnaj v Hustopečích, který pořádají tamní Žraloci.
Koná se 5.-6. července (státní svátky). Startovné zde již není tolik okouzlující, ale je myslím stále přijatelné, vezmeme li v úvahu, že se jedná o dvoudenní turnaj. Startovné na klub je 1100kč, tzn při 8 lidech to na osobu vychází 137,50 korun.
První den jsou na pořadu zápasy základních skupin. Po odehrání se večer můžeme těšit na bohatý přísun piva, opečené sele a také diskotéku. Proto je turnaj ideální i pro naše drahé přítelkyně, které samozřejmě bereme sebou! Na travnatém hřišti, kde se turnaj koná se bude stanovat. Druhý den jsou na pořadu zápasy play off.. Opět jsem připojil takovou malou pozvánku, lepší bohužel nemají..

Táááák, co vy na to?
Dnes ráno jsem se konečně odhodlal a zavolal na kontaktní čísla pro informace k turnajům. Bylo mi sdělelno, že turnaj ještě není naplněn, proto nám nic nebrání k přihlášení..

Vyúčtování turnajů:
REMOS CUP:
600 korun startovné / 8 hráčů / 75 korun na osobu
Žraloci Hustopeče:
1100 korun startovné / 8 hráčů / 137,50 korun na osobu
Prachy celkem za účast na obou turnajích:
1700 korun starovné / 8 hráčů / 212,50 korun na osobu
Rozmyslete se prosím, jestli jste ochotni zaplatit částku za oba turnaje. Peníze se musí zaplatit v jednom případě složenkou, v druhém poslat poštou. Tak a teď poraďte, jak z vás ty prachy dostat... Máte nějakej nápad jak vybrat ty prachy?
Každopádně bysme asi neměli s přihlášením moc váhat, aby nebylo pozdě...
Vyjádřete se na diskuzi..

Žádné komentáře: