čtvrtek 24. dubna 2008

Roztleskávačky Carpe Diem Brno 08

Konečně jste se dočkali, roztleskávačky Carpe Diem Brno 08 jsou tu !
Jedná se o přítelkyně (manželky) a kamarádky přítelkyň nás samých a v následujících řádcích Vám náš poklad ve zkratce představím..

Verča - přítelkyně našeho hvězdného brankaře Martina. Prošla 4 letým kurzem pro roztleskávačky v anglickém Oxfordu, poté získala cennou praxi dvouletým angažmá mezi roztleskávačkami amerického basketbalového klubu San Antonio Spurs. Její ambice a sny však došly svého naplnění až v klubu Carpe Diem Brno08. Zde našla zázemí, profesionalitu vedení klubu, které konečně opravdu dokázalo plně ocenit její nepřeberné kvality. Specialita: Dvojitý kop spojený s přemetem hlavou dolů tzv. Hamburger ala Verča.




Lenka - přítelkyně naší "hračičky" Michala. Jedna z posledních nově příchozích dívek. Okouzlila všechny svojí bujnou hřívou, kterou při secvičených roztleskávacích kreacích šibalsky švihá diváky v prvních řadách. Praxi získala na zápasech kanadskoamerické nhl, kde jako vedoucí tamních dívek rozpalovala diváky v Denverském Coloradu, posléze delší čas působila jako instruktorka dorostenkyň ve státě Oregon v malém městečku Corvallis. Do CDB 08 ji přivedly nesrovnatelně lepší platové podmínky a také samozřejmě její hřebec Michal. Specialita: kotoul s obručí tzv. Koloulenka.



Eva - přítelkyně našeho obránce Borise. Zbrusu nový přírůstek. Do klubu ji přivedl její kamarád, a náš spoluprezident Olin. Protože se jedná o novou tvář, moc o ní zatím bohužel nevím. Ale snad bych tu mohl prozradit, že se jedná o bývalou mistrini evropy v aerobiku. Aerobik ji dovedl právě k roztleskávačství. Její praxe sice není dlouhá,ale stačila za 2 roky vystřídat mnoho tuzemských klubů přes Blšany, Drnovice, Ratíškovice a naposledy jsme ji mohli vidět v přestávkách fotbalových zápasů prvoligového Brna. Specialita: Šípka's Mambo vs Eva's March.



Monča - přítelkyně obránce Luboše. Nejstarší a nejzkušeněnjší ze všech našich rotleskávaček. Dalo by se říci, že tato dívka je už dávno za zenitem. Už před 5 lety byla. Mnohočetné zlomeniny nohou při pokusech o tzv. Monika's trojhránek velmi poznamenaly její kariéru. Přesto se nevzdává a je odhodlaná všem dokázat, že na první třídu stále má. A že CDB08 prví třídou je, co si budem povídat.. Prošla mnoha světoznámými kluby, fotbalovými, basketbalovými i hokejovými. Začínala v hokejovém Vsetíně za dob největší slávy, poté odešla za velkou louži hledat štěstí do Los Angeles a Las Vegas. Dnes je tzv. mámou CDB08! Specialita: Monika's Trojhránek.



Romča - dlouholetá kamarádka Moniky. Je oddaná klubu více, než by si kdo mohl představit. Již od mala je fanatickým fandou CDB08! Každou noc usíná pod vlajkou tohoto velkoklubu. Skládá chorály, vymýšlí pyroshow pro každý zápas. Do klubu roztleskávaček vstoupila především proto, aby byla co nejblíže událostem kolem klubu. Je to opravdu oddaný fanda, ale neméně tak dobá je i podpoře týmu z hlediska roztleskávání. Je týmovou hráčkou a pro klub dýchá. Praxe - žádná, vždy jen Carpe Diem! Spoluautor slavného chorálu Monča Monča - Romča Romča! Specialita: Romana's HotDog UltraPunch!



Jana - dlouholetá přítelkyně prezidenta Olina a kamarádka Evy. Spoluzakladatelka dívčího spolku CDB08! Na střední škole (Sokolská) museli všechny dívky místo volného tělocviku cvičit její sestavy, které vymyslela během vyuky v předchozích hodinách. Co se týče představení je to takový pedant a puntičkář. Nikdy není nic tak dobré, aby to nemohlo být ještě lepší. To je její krédo. Praxi získala ve Francii jako hlavní roztleskávačka klubu Olympique Lyon. Její cílevědomost ji však dovedla do CDB08! Zde prohlásila, že právě dosáhla vrcholu! Specialita: LaBomba LaSamba LaOlda!



Lucka - manželka prezidenta Páji, kamarádka všech. Spoluzakladatelka klubu. Již od mala vymýšlela různé tanečky a šarády. To jí zůstalo až do dospělosti a nemohlo to vyústit v nic jiného, než v roztleskávačství v CDB08! Má nepřeberné množství nápadů, jak oživit vystoupení. Od zapalování ohňů, házení kamení a konče ničení a demolování hřiště. Praxi nabyla v anglickém Londýně v roztleskávačské organizaci HeadHunters. Prošla kluby Reading, Milwall, a svoje anglické angažmá ukončila v Chelsea. Nyní je jednou z vůdčích postav Carpe Diem Brno. Specialita: Rozštěp na palci levé ruky spojené s dvojitým bezvědomím. tzv. BoomBoom CDB!


......................................

Tak toto jsou naše krasavice! Co na ně říkáte? Vyjádřit se můžete na DISKUZI a společně s uveřejněním článku vyhlašuji novou ANKETU týkající se našich milovaných druhých půlek...

Žádné komentáře: