neděle 27. dubna 2008

Dresy II.

Martin měl na diskuzi dobrou přimpomínku, měli by se začít řešit i dresy a míč... proto zde napíšu pár věcí ohledně tohoto zapeklitého problému..
S Oldou jsme se shodli a myslím, že kupodivu celkem i rozumně, že by se mělo koupit aspoň 10 dresů, i když nás je zatím 7 do pole. Protože pokud by k nám někdo došel, což je dosti pravděpodobné, nebude si přece dodělávat dres dodatečně. Prostě by se mělo koupit 10 dresů, a rozpočítají se prachy mezi všechy. A kdo by přišel novej, dres by prostě zaplatil a prachy bych si nechal já s Oldou. :-))))) No dobře, prachy by se spravedlivě rozdělili mezi všechny.. Ubylo by tak mnoho nepříjemného. Co se týče míče, tak sem už jeden kvalitní vybral, ale o tom později.

A nebo hned, ať máme aspoň míč domluvenej, protože s těma dresama to bude peklo. Každej chce totiž něco jinýho..

MÍČ
Vybral sem míč Adidas, myslím, že je pěknej, kvalitní a za průměrnou cenu, nechcu brát nějakej, do kterýho kopnem a odletí z něj kus lepenky.. Prachy se samozřejmě rozpočítají mezi všechny. Cena 742 kč + poštovné.
Na jednoho člena to vychází 105kč.
Vyjádřete se na diskuzi, jestli ho můžu objednat..

DRESY
Tak a jsme u kámene úrazu. Začnu od začátku, před třemi týdny jsem zde uveřejnil pár dresů, které by stály za zvážení. Byla u nich velmi příznivá cena. Do 400, maximálně do 500 za dres +
trenky. Dresy sice nebyli kdovíjak pěkné, ale z hlediska ceny velmi dobré...

Po několika dnech jsem zde uveřejnil nabídku dresů, které vypracoval náš gološ Martin. Dresy byli nádheré, ale té nádheře také odpovídala jeich cena. Myslím, že by to vycházelo něco kolem 700 kč za dres, trenky a veškeré věci okolo (čísla, logo, nápis). Proto jsme nyní postaveni před opravdovou záhadu. Který dresy teda vzít? Pro srovnání sem zde uvedl veškeré dresy, včetně ceníku těch od Martina...







Názor prezidentů...
Za prvé chci říci, že Olin je pro ty levnější dresy, že za ně nedá více než 500korun a s tím nic nehne. Zdůvodnění je to, že doma má už 4 různé dresy a nebude dávat zbytečně za další dres majlant. Dále jeho názor je to, že logo respektive nápis je zbytečnost, že koupíme dresy a kdo bude chtít, tak si na něj nechá udělat logo na vlastní náklady. Prosím proto Olina, aby svůj názor napsal na DISKUZI ! Abych nedával info z druhé ruky a aby všichni věděli, co si o dresech myslíš, to myslím v dobrém..

S něčím s tebou totiž souhlasím. Po dlouhém přemýšlení a uvažování jsem došel k názoru, že dát přes 700 za dres je zbytečnost, i když sou dresy z Martinova návrhu krásné a vyjímečné. Vezmeme li v úvahu, že bysme kupovali 10 dresů po 700, tak to vychází na 1000korun na jednoho a to je myslím opravdu zbytečné. A co se týče loga, s tím bych taky neviděl problém, že by si ho nechal udělat každej až po zakoupení dresů.. Ale na druhou stranu nechci koupit dresy z nějakýho šmejdskýho matrošu, co mě bude celej špíl škrabat.. Byl bych proto pro třetí variantu.. Najít ještě jedny dresy, v cenovém rozmezí mezi 500-600 s dph (dres +trenky). A také samozřejmě i s číslem, dresy co by se líbily všem. Nejlépe varianta berev černá, bílá, červená.
Takovéto dresy by vyšly finančně asi takto.. 550 x 10dresů je 5500. Na osobu to tak vychází ná 790korun.
Jaký máte názor?

Závěrem: Myslím si, že Martinovy dresy jsou fakt pěkné, ale opravdu nevím, jestli by byli všichni ochotini zaplatit 1000 korun + dalších 100 za míč. Je to na nás, jak se rozhodnem a teď je ten pravý čas se vyjádřit na diskuzi, ať už tento oříšek rozlouskenem.. DISKUZE !!!

Žádné komentáře: