pátek 30. března 2012

ŠOK! To je nemilé, Ondra u týmu skončil


Nečekané, nebo očekávané? Z mě strany se jednalo téměř o intuitivní jistotu, které jsem však stále odmítal věřit. Nasvědčovala tomu naše společná kostrbatá domluva a Ondrovo zdlouhavé rozhodování, ať se jednalo o cokoliv, což dlouhodobě nasvědčovalo tomu, co se dnes potvrdilo.
Požádal jsem Ondru o zaplacení startovného na jarní část sezony, načež mi přišla stručná eSeMeS zpráva: „Rozhodl jsem se s Vámi dále nepokračovat. Dík.“
To mluví za vše a dělá tlustou čáru za Ondrovým krátkým účinkováním v našem klubu.

Co tento krok znamená? Že nás v tuto chvíli zbývá do pole jen 7 hráčů. Je to dostatečný počet pro odehrání jarní části? Bude muset. Myslím, že nikoho za tak krátkou dobu neseženeme a pokud ano, tak to nesmí být kopyto, který týmu více uškodí, než pomůže. To je někdy skutečně lepší, jistě všichni potvrdí, odehrát zápasy s jedním, či dvěma na střídání, než mít v týmu „záškodníka“.
Pokud by jste ale náhodou o někom skutečně schopným věděli (koho není nutno zkoušet a zaučovat – chápe pravidla futsalu), dejte ho do placu..určitě se dohodneme. Startovné by pro něj bylo 500 korun.

Tento krok – opuštění Ondry naší lodě – znamená, že od Vás ostatních budu během sezony vyžadovat ukázkovou docházku. Tak doufám, že se všichni pochlapíte a nenecháte tým ve štychu.
V blízké době začne fungovat opět sekce „OMLUVENKY ZÁPASY“, kde se pište. I když potom, co jsem právě napsal snad tento odkaz ani nebude potřeba..

Preview před Play off Turnaje nadějí


Co říci k preview. Myslím, že už bylo vše řečeno v předchozích článcích. Sestava by měla být stejná - vítězná, jako minulý týden a to ve složení: Nekwish – Dan, Olin, Vláďa, Dub, Michaldo, Petr, Mrazič a Pája.
Věřím, že podáme minimálně stejný výkon, jako tomu bylo před pár dny, jen tak můžeme pomýšlet na postup z tříčlenné skupiny, ve které nás čekají Lelekovice a Onyx. Postupový klíč je jasný, dva nejlepší z trojice postupují do čtvrtfinále.
Pro zajímavost uvádím i případné soupeře pro čtvrtfinálové boje.. Pokud se poštěstí a my postoupíme, v čtvrtfinále se utkáme s jedním z trojice Stones, Opelík Rajhrad, nebo nám už celkem dobře známý klub Riders.

Se Stones máme tuším neblahé zkušenosti. Nemám nyní u sebe příslušný anál s výsledkovým servisem, ale co si vzpomínám, tak hráli vždy téměř po celý zápas nepříjemně s golmanem v poli. Se soupeřem jsme se už střetli myslím dvakrát..
Opelík Rajhrad – souboj s tímto soupeřem máme ještě v živé paměti. Střetli jsme se s ním nedávno v souboji o umístění na letošním Brno Open. Vyhráli jsme 3:1.
Riders je asi nyní nám nejznámější. V posledních měsících jsme s nimi hráli dvakrát, jednou jsme těsně prohráli a nyní trefou Duba těsně vyhráli.

Nemyslím si, že jde o přehnaně silné soupeře pro potencionální čtvrtfinále, ale v tuto chvíli je nutné se koncentrovat především na osmifinálovou skupinu a postup z ní. To je priorita číslo jedna, až podle výsledku této skupiny se dá spekulovat co dále..

Doufám, že se všichni ze soboty na neděli dobře vyspíme a předvedeme maximum.. Olin, Dan, Vláďa a Dub mají od vedení klubu v sobotu večer zákaz chlastání. Ostatní jsou zodpovědní a na zápas se jistě připraví třeba meditací..

Sraz na zápas je v 10:00!!

10:30 CD vs. Onyx
11:00 Lelekovice vs. Onyx
11:30 CD vs. Lelekovice

12:10 – 13:30 čtvrtfinálové boje

úterý 27. března 2012

Nad Okruhem vysvitlo slunce


Nedělní základní skupina Turnaje nadějí nám vyšla na výbornou. Čtyři s pěti duelů základní skupiny jsme vyhráli a s přehledem si zajistili místo ve vyřazovací fázi. Bohužel tento týden nemám na vypisování detailů moc času, tak mě omluvte a přečtěte si alespoň těch pár řádků, co sesmolím..

Sestava byla posílena o 4 hráče z jiných týmů. Duba, Daníčka, Olina a Mraziče. Z kmenových hráčů CD nastoupilo toto kvarteto – Vláďa, Petr, Michaldo a Pája. Do brány se postavil Nekwish

San Marino – první duel ukázal, kdo že asi bude favoritem skupiny. Papírové předpoklady se potvrdili a v souboji na ostří nože nám soupeř nedal větších šancí. Výsledek 0:3 zhruba odpovídá tomu, co se dělo na hřišti. My jsme se dostali do jedné, či dvou příležitostí, ve kterých jsme mohli bezprostředně ohrozit brankáře, ovšem koncovka byla buď špatně řešená, nebo střela skončila vedle brány. Po celý zápas byl soupeř lepší a tahal za delší konec. Byl běhavější, dravější a zkrátka lepší.
První zápas se nám tedy podle plánu nepovedl, ovšem naše bohaté časy měli teprve přijít.
CD vs. San Marino 0:3

United Kohoutovice – soupeř, kterého jsem se trochu obával. Dlouhodobě ve třetí A třídě bojuje o postup s Dubovým celkem AVM Metal a tak se dalo předpokládat, že nás dostatečně potrápí. Nakonec výsledek 3:0 v náš prospěch zní celkem jasně, ovšem průběh byl mírně kostrbatější. Do vedení jsme se dostali po mojí brance, kdy jsem vybojoval zdánlivě ztracený míč u čáry, vtipně si narazil s Danem a umístil míč k tyčce. Druhý trefa přišla až v druhém poločase, kdy po přečíslení dobře řešil Dub akci přihrávkou a Dan už celkem pohodlně skóroval do poloodkryté klece. Na konečných 3:0 jsme upravil opět já. Po přečíslení, kdy jsme postupoval s Martinem jsem místo přihrávky na něj správně zvolil střelu, protože míč by stopro jinak skončil někde u rohového praporku, jak se znám kdybych nahrával. Bylo to už jen kosmetické upravení skóre, které už dočista cukající se kohoutovickou rybu zařízlo.
V utkání  jsme byli lepším a futsalovějším celkem a po zásluze si připsali první tři body do tabulky.
CD vs. United Kohoutovice 3:0
branky: Pája 2, Dan

Hipopotamos Blansko – nevyzpytatelný soupeř plný těžkotonážníků, kteří mezi sebou ukrývali malé Paklíče a Pačesy. Klub z Blanska připomínal kočkopsa, tedy něco jako my, tým složený z hráčů více týmů. Šťastným střelcem našeho týmu se stal Petr, který zužitkoval Olinovu přihrávku a z 6ti metrů krásným volejem prostřelil vše, co mu stálo v cestě.
Carpe Diem předvedlo o něco horší výkon, než v minulé utkání, o to více nás může těšit plný bodový zisk.
CD vs. Hipopotamos Blansko 1:0
branka: Petr


Riders - Utkání rozhodla jedna jediná akce. Nevím teď kdo to nahrával, snad Nekwish výhozem od brány…k míči se dostal Dub a z první nezištně podstřelil vybíhajícího brankáře. Nenápadná akce, která týmu přinesla další důležité body.
Asi nejkvalitnější utkání celé skupiny. Hrálo se nahoru, dolů téměř bez přestávky. Akce střídala akci a nejen v tomto utkání zachytal výborně Nekwish, když zlikvidoval snad tři vyložené šance soupeře. Netroufnu si říct, kdo byl v utkání lepším týmem, snad bych řekl fiftyfifty, ovšem body jsme opět uloupili my. Výborný počin, který nás už bezpečně posunul ještě před závěrečným špílem do play off. Soupeři jsme tak vrátili porážku z Brno Open 2012.
CD vs. Riders 1:0
branka: Dub

Kohouti – v tomto zápase jsem odehrál pouze 5 minut, ale jakých… Asi moje nejlepší střídání. Hned v úvodu jsem vypracoval šanci Vláďovi, který sám před brankářem nedal. Poté jsem si vynutil faul v dobré vzdálenosti od bránou, střílel Vláďa a nedal. A za třetí jsme krásně rozehráli ťukec s Dubem, který po výstavní narážečce skončil prvním gólem v síti soupeře. Poté jsem vystřídal a byl nucen odejít a znám jen střelce branek. Hattrick dokonal Dub, který se trefil ještě dvakrát a poslední branku dal Olda.
Přesvědčivý výkon a naprosto zasloužený jasný výsledek. Soupeře jsme přehráli ve všech směrech.
CD vs Kohouti 4:0
branky: Dub 3, Olin

Byla to krásná neděle. Určitě jsme to cítili všichni. Krásné chvíle narušilo pouze Olivovo remcání při placení startovného…nebýt toho, řekl bych, že neděle byla dokonalá… :-ú) Ne, dělám si srandu.. Směješ se Oline? Asi ne, že? Zisk 12ti bodů - a luxusní postup z druhého místa - je báječný a posunuje nás tak do play off, hrajícího se už nyní, tuto neděli. Rozpis zápasů jsem uvedl v minulém článku, soupeři pro osmifinálovou skupinu budou hráči z Lelekovic a Onyx.

Chtěl bych poděkovat všem, byl do velmi dobrý týmový výkon. Pokud to někomu právě nešlo, tým ho podržel a naopak jiný hráč zahrál nadprůměrně. Příště to může být opačně, ale pokud zahrajeme na stejné úrovni, jako nyní, jsem si stoprocentně jist, že nejméně čtvrtfinále uděláme. Těším se na neděli…

Rozpis PLAY OFF


Byl zveřejněn rozpis play off fáze turnaje, kterého se zatím úspěšně účastníme. Systém turnaje je následující..
V neděli odehrajeme tříčlennou osmifinálovou skupinu, ze které postoupí dva nejlepší. Dále se hraje čtvrtfinále, semifinále, o 3.místo, finále.
Naše osmifinálové skupina B se odehraje v příjemný čas 10:30 – 12:00 a soupeři v ní nám budou Lelekovice a Onyx.
Lelekovice (žádnou soutěž nehrají) jsou vítězem skupiny B s výsledkem 13ti bodů, za 4 výhry a 1 remízu.
Onyx (8.místo v 2.třídě) zakončil pouť základní skupinou D na 3.místě se ziskem 10ti bodů. Připsal si 3 výhry, a po jedné remíze a prohře. Jedna z výher však byla kontumační, soupeř se nedostavil.
.
Časový harmonogram nedělního play off:
10:30 Carpe Diem vs. Onyx
11:00 volno
11:30 Carpe Diem vs. Lelekovice  

Po desetiminutové pauze následuje čtvrtfinálové utkání, pokud posoupíme, tak záleží z jakého fleku -> což určí čas čvrtfinále:
12:10 čtvrtfinále č.1
12:50 čtvrtfinále č.2

V případě postupu následuje opravdu velká pauza.. Obě semifinále turnaje se hrají totiž až v rozmezí …18:00 – 19:00.

19:00 zápas o 3.místo
19:30 finále

neděle 25. března 2012

Bezprostřední pocity

Ještě než v týdnu shrnu dnešní dění do článku, nabízím Vám možnost se vyjádřit na diskuzi (pokud máte zájem) v novém odkazu k tomu úspěchu, co nás dneska potkal.. :-)

Já to udělám zde..
Děkuji všem, mám z toho všeho velkou radost. Nekwish podal skutečně vysoce nadstandartní výkon a vůbec celý dnešní tým dokázal 12ti body z 15ti možných, že i prostý jezeďák u Hoštic dokáze být světový. Paráda, těším se za týden na play off..

čtvrtek 22. března 2012

Motivace pro výpomoc


Dnešně článek „motivace pro výpomoc“ je bráno jako takové malé preview před nedělním turnajem, kterého se zúčastní mimo naše hráče i kamarádi z okolních týmů.
Sestava i soupeři již byli stokrát řečeni v minulých článcích, proto se bude věnovat tomu, čemu dosud ne.
Rozmístění v sestavě je celkem jasné, naši obranu bude držet val našich posil Daníčka, Duba a Olina. Posledním do obrany bude k jeho velké  a upřímné radosti Vláďa. Volil jsem mezi Michaldem, který dle svých slov bude na turnaji polovičním, díky dvouměsíční nemocni, kterou právě zakončuje. Na druhou stranu jsem měl možnost do obrany postavit zkušenost, která se na minulém turnaji více než osvědčila a možná bych se nebál říci, že přímo zazářila. Vláďa. Myslím, že jeho nevoli hrát v obraně snad zmírní fakt, s jakými jmény tentokrát v této defenzivní linii nastoupí..
V útoku to bude tradičně na stále voňavěji zrajícím Petrem, nevyzpytatelným Michaldem, náladovým Mrazičem a strojem na góly – Pájou. V útoku se bude střídat jeden za jednoho v určených dvojicích a to takto: Mrazič se bude střídat pouze se Michaldem, Petr pouze se mnou. V obraně dávám volnou ruku Vláďovi, jedinému zástupci našeho klubu, aby si režim střídání defensmanů určil sám.

Vraťme se ale k nadpisu tohoto článku. O jakou motivaci pro hráče, co nám přijdou vypomoct (Olin, Dua, Dan) se to vlastně jedná? Každý v neděli doneste 172 korun !

A to je vše přátelé, tádydádydádydá… Sraz v 8:15, v 8:50 hrajeme!!!

pondělí 19. března 2012

Sestava Carpe Diem posílena o tři jména pro TN

V pátek jsem se rozhodl, že sestavu Carpe Diem na nadcházejícím turnaji rozšířím o tři jména. Je to ze tří důvodu. Hrajeme 5 zápasů, chtěl jsem sudý počet hráčů do pole kvůli přehlednému střídání (buď 6, nebo 8) a za třetí rozhodla Michaldova žádost o vyšší počet lidí v sestavě, než 6 (mnoho zápasů + chatrné zdraví + mučivá fyzička).
Sestava posílená vlastně o 4 hráče, kteří za nás v sezoně nenastoupí je z hlediska přípravy na polovinu dubna celkem k hovnu, na druhou stranu si nemůžeme vybírat, když se jako tým nedokážeme sejít v potřebném počtu, že?

V pátek jsem uzavřel jednodenní kontrakt s hráčem Dubem (toho času AVM Mertal), Olinem a Daníčkem (tč.oba Slovan), již dříve s Mrazičem (také Slovan). Tentokrát šlo skutečně o vyjednávání mezi mnou, manažerem a osloveným hráčem. Byl uskutečněn krátký personální pohovor s každým z nich, vyjma Daníčka, o kterém je nyní mediálně známo, že má formu jako hrom (netřeba si hráče proklepnout). Před Olina a Duba byla položena těžká otázka.. Jak si myslí, že by sám osobně mohl prospět týmu na Turnaji nadějí ?

Jako první jsem si šel odsednout s OLINEM a Tváří v tvář jsem se ho zeptal, jak vidí svůj prospěch pro tým:
Měl jsem předem připravená negativa a od něj jsem chtěl přinejmenším rovnováhu pozitiv. NEGATIVA: je to nervák a rozvraceč týmu, koncepčně jinde (myšleno tak, že Slovan hraje jiný herní systém a do našeho jen těžko zapadne), nedokáže tým strhnout a podpořit, spíše potopit, psychicky utlumit a zadupat, neumění přijetí svých vlastních chyb, těžký egoista, Borisův porod.
POZITIVA, které uvedl Olin na svoji obhajobu: přínos týmu herní myšlenkou, neskutečná fyzická kondice, prý přinese týmu lepší týmové výsledky a nakonec vše shrnul poukázáním na historii kanadského bodování týmu, to prý mluví za vše.

Na základě předložených faktů byl Olda nakonec o prsa korejky do týmu přibrán.

Dále přišel na řadu DUB. Bohužel jsem netušil, jestli dojde a s kým dalším bylch mohl jednat a tak jsem si na něj nepřipravil provařená negativa, které vystihují jeho osobu. Pohotově, až vlezle však ihned chybu napravil Olin, který se o Dubových negativech hojně rozpovídal. Nakonec z toho vznikly tři hlavní body a to: do nebe volající nefotbalovost, těžký až hraniční alkoholismus a všelijaký fyzická kondice. Zde si myslím, že alkoholismus je i dalším bodem u Oldy.
Na svoji obhajobu Dub použil tyto slova: pouze se mnou má tým naději, předvedu nadpozemský týmový výkon podpořený osobitou vůlí po vítězství. Vražedná bojovnost.

Na základě předložených faktů byl i Dub přijat.

Posledním do party byl DANÍČEK. I zde by bylo na místě se rozepsat o kvalitách a naopak nekvalitách hráče, ovšem na pátečním pohovoru nebyl a tak se nehodí u kohokoliv si vymýšlet za jeho zády. To se nedělá ani u nás.. :-) Už samotný fakt – nedorazit na tak důležitý  personální pohovor a dokonce se ani neomluvit by dávalo za pravdu všem škarohlídům, kteří by tvrdili, že bych měl Daníčka okamžitě ignorovat, vymazat  si jeho telefonní číslo a z týmu navždy vyloučit. Já jsem však známý dobrák jako starý řezník Krkovička a i Daníček v neděli svoji šanci dostane.

Daníček byl na základě nepředložených faktů přijat.

MRAZIČ, abych byl přesný ve všech hráčím nepůsobících v současnosti v našich barvách a hrajících Turnaj nadějí 2012, byl přijat na základě uspokojiváých výsledku z Brno Open 2012.

Prosím všechny výše napsané, aby si vzali své štulpny a trenky, dres dostanete ode mě.

Poslední věcí je to, co je napsáno u Olina, že Borisova Eva má termín porodu právě na tuto neděli, či pondělí, tak snad se nestane, že by porodila dřív a přizvaní lidé by se tak nedostavili a naopak si vožrali držky. To bych byl tedy fakt nasranej hrát v pěti.. Z toho by totiž koukal doživotní distanc.     

Narozeniny klubu jsou za námi


V pátek se konaly oslavy 4.narozenin našeho společného klubu v klubu Rockin Café. Děkuji za účast, byla to paráda sedět v kroužku tří kmenových lidí Carpe Diem (Michaldo, Boris a Pája) a dalších tří bývalých členů, či kamarádů. (Olin, Dub, Lukáš).
Nemůžu se dočkat další společné akce..

pátek 16. března 2012

Carpe Diem zná termíny svých zápasů

Ještě sice není oficiální rozlosování naší skupiny na Turnaji nadějí zveřejněn, ovšem podle klíče, jakým byl rozepsán tento víkend - dvou předchozích skupin A a B lze celkem lehce rozklíčovat, v jaké časy a s jakými soupeři budeme hrát.
Tak jak se dalo mluvit o výborném a přívětivém rozlosování na letošním Brno Open, který jsme nedokázali využít ve svůj prospěch, tak naprostý opak se bude konat na Turnaji nadějí. Tentokrát k nám byl los krutý a nelichotivý. Na rozjezd totiž vyfasujeme favorita skupiny a možná i celého turnaje, tým San Marino. Celek, který má bezkonkurenční bilanci v probíhající sezoně v jedné z druhých tříd. A pokračovat ve stejném trendu bude turnaj i nadále. Tentokrát je turnaj rozlosován tak, že síla soupeřů bude mít od začátku po konec turnaje sestupnou tendenci, tedy alespoň podle umístění v soutěžích. To ve zkratce pro náš tým znamená, že se vyšťavíme na těch zřejmě nejsilnějších soupeřích v úvodu a na relativně slabší už nebudeme mít v závěru sílu. Pro nás je vždy jediné schůdné řešení získat body v úvodu, kdy ještě můžeme a dále děj se vůle boží.. tentokrát k tomu mít možnost nebudeme a vypadá to na masakr od začátku až do konce.

Naše C skupina se hraje v rozmezí 8:00 až 14:15. Délka zápasu není nikde v propozicích uvedena, ale dle 25 minutových rozestupů mezi zápasy to bude 20 minut. Buď v celku, nebo dva poločasy po 10 minutách.

8:00 soupeři
8:25 soupeři
8:50 CD vs. San Marino
9:15 soupeři
9:40 CD vs. United Kohoutovice
10:05 soupeři
10:30 CD vs. Hipopotamos Blansko
10:55 soupeři
11:20 soupeři
11:45 soupeři
12:10 soupeři
12:35 CD vs. Riders
13:00 soupeři
13:25 CD vs. Kohouti
13:50 soupeři

středa 14. března 2012

Opět po čase postesk

Opět po nějaké obě mě něco zvedlo mandle. První pokus Michalda o výběr peněz málem troskotal, nikoliv však jeho vinou. Tentokrát musím pochválit všechny členy klubu, až na Ondru. Informační esemesku dostal stejně jako všichni ostatní na začátku března a 12.3. byl posledním, kdo nezaplatil.. Psal jsem mu tedy já a včera večer mi odepsal, že na turnaj nejde a za komplikace se omlouvá..
Co tedy s tím? Zaplatím to já..jistě.a dodatečně budu hledat hráče.. V tomto směru (směr Ondra) se mi zdá, že vázne komunikace, nikoliv však z naší strany, ale ze strany hráče. Ke komplikaci tedy došlo a málem tedy turnaj nebyl přihlášen, jak chtěl Michaldo. Jeho záměrem bylo tým vytrestat za to, že nejsme schopní dodržet termíny a domluvit se jako lidi. Nakonec jsem ho přemluvil (svým zaplacením za Ondru), že turnaj tedy přihlásíme. Nerad bych totiž aby bylo vše zkaženo i všem ostatním, kdo se na turnaj řádně a včas přihlásil a zaplatil. Zkrátka se vždycky najde někdo zabržděnej, kvůli komu akce vázne.. I proto jsem předal finančnictví další osobě.. Možná si někdo řekne, že jde o prkotinu, ale když se řeší stále ty samé, nebo obdobné prkotiny pokaždé, je to vysilující, k nasrání a co je pro mě asi nejdůležitější...demotivující.
Tunaj tedy bude zítra zaplacen, jak bylo dříve psáno, navzdory problémům, které opět nastaly..
Prozatímní sestava: Nekwish, Petr, Vláďa, Pája, Michaldo, Mrazič.

úterý 13. března 2012

Sykec je mimo

Sykec je prozatím mimo hru. Avízovaná lékařská kontrola 9.března proběhla s tím výsledkem, že mu lékař doporučil půl roku klidu a předepsal na bolesti rozdrcený durman v kapslích, který má pravidelně užívat nyní 14 dní a poté příležitostně, dle potřeby.
Sykec ovšem nedbá rad svého doktora a pronesl, že po dobrání prášků začne s tréninkem nejprve v posilovně, poté na oválu, na kole a následně na umělém pažitu.
Rekonvalescence nepříjemného zranění však bohužel nedovolí jeho účast na nadcházejícím Turnaji nadějí. Pro sezonu (která začíná cca za měsíc) by však měl být fit, nebo alespoň něco podobného, jako fit.

pondělí 12. března 2012

Narozeniny Carpe Diem

V pátek Carpe Diem slaví své 4.narozeniny a k této příležitosti se opět sejdeme nad pivem a zelenou, v baru Rockin Café, tak jako tomu bylo i minule. Rezervace je na 19:30, prosím o dochvilnost. Jedinou změnou je stůl, u kterého akce proběhne. Ten velký je bohužel už zabraný a tak jsme odšoupnutí k protějšímu, kde bychom se podle vedoucího také měli vejít. No uvidíme… 

Nadstandartní porce zelené je zajištěna.
Zváni jsou všichni členové a kamarádi klubu. Těším se na Vás, opilci..

úterý 6. března 2012

Zpráva pro Michalda: Způsob placení..

Michaldo, tady je napsáno, jak turnaj zaplatit..
" Brněnská asociace futsalu pořádá 16.ročník futsalového turnaje TURNAJ NADĚJÍ 2012, který se koná v neděli 18. a 25.března (zákl.skup.) a 1.dubna (osmifinále, play-off a finále) v nafukovací hale s umělou trávou v Novém Lískovci v Brně. Startovné ve výši 1200 korun zasílejte složenkou do 15.3.2012 po nutné předchozí telefonické domluvě na adresu: Brněnská asociace futsalu, Rybnická 75, 634 00 Brno, tel.: 602502077 nebo ho lze uhradit také po domluvě v kanceláři B.A.F. na Rybnické 75. Turnaj je připraven pro 24 mužstev nižších soutěží a neregistrované týmy a hráče Prosíme kluby, které neuhradily startovmé,a by tak učinily co nejdříve, jinak budou nahrazeny dalšími týmy. "

pondělí 5. března 2012

Tréninky venku


Od příští středy hrajeme na trávě.

Polda mě psal, že je opět možnost tréninků venku na Boby, stejně jako během podzimní části. Pozítří by ještě byl trénink v tělocvičně na Horníkové, další už na Boby. Nebudu se Vás ptát zdlouhavě na souhlas, nebo nesouhlas. Nic moc se totiž pro nikoho nemění.. Termín zůstává středa, jen čas začátku tréninku je posunut o hodinu dřívě, tedy v rozmezí 19:00 - 20:00.
Tímto beru, že jste s touto změnou seznámeni..
Napište se prosím na tento středeční trénink, zatím tam jsem pouze já a Petr. Díky.  

čtvrtek 1. března 2012

Sestava a výběr startovného pro Turnaj nadějí

Máme tu 1.března a mám za úkolů představit mám sestavu pro nadcházející Turnaj nadějí 2012. Společně se zveřejněním dojde k rozpočítání startovného a následné pověření Michalda výběrem peněz.

Sestava, která ještě může doznat malých kosmetických změn tedy vypadá takto: Nekwish, Vláďa, Michaldo, Petr, Pája, Ondra a Mrazič. V tuto chvíli je tedy brankář + 6 lidí do pole s tím, že 10.března se dozvím, jak je na tom Sykec. Jde na kontrolu s kotníkem a doktor mu buď vystaví zelenou, nebo další stopku. Ten by byl případě sedmým hráčem po pole, ovšem do rozpočítání startovného ho zařazovat nebudu.

Startovné pro turnaj činí 1200 korun za klub. Při počtu sedmi lidí to dělá 172 korun na osobu. Částka musí být zaplacena do 15.března. Výběrčím peněz a následným platičem celkové částky je náš Michaldo, proto se s platbami obracejte na něj a opačně.

Info pro Michalda – telefonní čísla pro domluvu:
Nekwish – 732250650
Vláďa – 734201610
Petr – 607672026
Ondra – 736161029
…Mraziče a mě určitě máš..

Domluvu, jak peníze vybrat nechávám čistě na Michaldovu rozhodnutí, ale 15.tého musí být uhrazeno!