čtvrtek 22. března 2012

Motivace pro výpomoc


Dnešně článek „motivace pro výpomoc“ je bráno jako takové malé preview před nedělním turnajem, kterého se zúčastní mimo naše hráče i kamarádi z okolních týmů.
Sestava i soupeři již byli stokrát řečeni v minulých článcích, proto se bude věnovat tomu, čemu dosud ne.
Rozmístění v sestavě je celkem jasné, naši obranu bude držet val našich posil Daníčka, Duba a Olina. Posledním do obrany bude k jeho velké  a upřímné radosti Vláďa. Volil jsem mezi Michaldem, který dle svých slov bude na turnaji polovičním, díky dvouměsíční nemocni, kterou právě zakončuje. Na druhou stranu jsem měl možnost do obrany postavit zkušenost, která se na minulém turnaji více než osvědčila a možná bych se nebál říci, že přímo zazářila. Vláďa. Myslím, že jeho nevoli hrát v obraně snad zmírní fakt, s jakými jmény tentokrát v této defenzivní linii nastoupí..
V útoku to bude tradičně na stále voňavěji zrajícím Petrem, nevyzpytatelným Michaldem, náladovým Mrazičem a strojem na góly – Pájou. V útoku se bude střídat jeden za jednoho v určených dvojicích a to takto: Mrazič se bude střídat pouze se Michaldem, Petr pouze se mnou. V obraně dávám volnou ruku Vláďovi, jedinému zástupci našeho klubu, aby si režim střídání defensmanů určil sám.

Vraťme se ale k nadpisu tohoto článku. O jakou motivaci pro hráče, co nám přijdou vypomoct (Olin, Dua, Dan) se to vlastně jedná? Každý v neděli doneste 172 korun !

A to je vše přátelé, tádydádydádydá… Sraz v 8:15, v 8:50 hrajeme!!!

Žádné komentáře: