pátek 30. března 2012

Preview před Play off Turnaje nadějí


Co říci k preview. Myslím, že už bylo vše řečeno v předchozích článcích. Sestava by měla být stejná - vítězná, jako minulý týden a to ve složení: Nekwish – Dan, Olin, Vláďa, Dub, Michaldo, Petr, Mrazič a Pája.
Věřím, že podáme minimálně stejný výkon, jako tomu bylo před pár dny, jen tak můžeme pomýšlet na postup z tříčlenné skupiny, ve které nás čekají Lelekovice a Onyx. Postupový klíč je jasný, dva nejlepší z trojice postupují do čtvrtfinále.
Pro zajímavost uvádím i případné soupeře pro čtvrtfinálové boje.. Pokud se poštěstí a my postoupíme, v čtvrtfinále se utkáme s jedním z trojice Stones, Opelík Rajhrad, nebo nám už celkem dobře známý klub Riders.

Se Stones máme tuším neblahé zkušenosti. Nemám nyní u sebe příslušný anál s výsledkovým servisem, ale co si vzpomínám, tak hráli vždy téměř po celý zápas nepříjemně s golmanem v poli. Se soupeřem jsme se už střetli myslím dvakrát..
Opelík Rajhrad – souboj s tímto soupeřem máme ještě v živé paměti. Střetli jsme se s ním nedávno v souboji o umístění na letošním Brno Open. Vyhráli jsme 3:1.
Riders je asi nyní nám nejznámější. V posledních měsících jsme s nimi hráli dvakrát, jednou jsme těsně prohráli a nyní trefou Duba těsně vyhráli.

Nemyslím si, že jde o přehnaně silné soupeře pro potencionální čtvrtfinále, ale v tuto chvíli je nutné se koncentrovat především na osmifinálovou skupinu a postup z ní. To je priorita číslo jedna, až podle výsledku této skupiny se dá spekulovat co dále..

Doufám, že se všichni ze soboty na neděli dobře vyspíme a předvedeme maximum.. Olin, Dan, Vláďa a Dub mají od vedení klubu v sobotu večer zákaz chlastání. Ostatní jsou zodpovědní a na zápas se jistě připraví třeba meditací..

Sraz na zápas je v 10:00!!

10:30 CD vs. Onyx
11:00 Lelekovice vs. Onyx
11:30 CD vs. Lelekovice

12:10 – 13:30 čtvrtfinálové boje

Žádné komentáře: