čtvrtek 9. září 2010

Preview před 3. a 4. kolem - Red Devils a Fauna B

Chmury z úterního nevydařeného tréninku musí být zapomenuty a je nutné se soustředit na nadcházející víkend, půjde totiž o úplně rozdílné zápasy. Nad hřištěm bude ve vzduchu viset rovnou 6 bodů. S oběma týmy jsme už měli tu čest se střetnout, proto zhruba víme o jaké soupeře půjde.
.
Ve 14:00 nastoupíme proti týmu Red Devils. S tímto týmem jsme se už letos střetli a to v dubnu, v osmifinálové skupině Turnaje Nadějí. Tam jsme RD smolně podlihli 1:2, když ještě v poločase jsme drželi výhru ve svých rukou 1:0. Pokud si na tento zápas vzpomínáte, šlo o jeden z vůbec nejsmůlovatějších a nejbezradnějších zápasů vůbec v historii Carpe Diem. V zápase jsme měli jednu stoprocentní šanci za druhou, ovšem spalovači šancí se nyní ukázali naplno. Mezi nimi jsem se skvěl samozřejmě i já. Pro připomenutí zde dávám odkaz na tento špíl..
http://carpediembrno08.blogspot.com/2010/04/dno-strelecke-sinusoidy.html
S tímto soupeřem bych chtěl prostě za každou cenu bodovat. Odehrajeme si svoje v obraně a šance se dle mého názoru vyskytnou sami. Vždy to tak bylo a nyní to nebude jinak. Musíme navázat na pověstnou pevnou obranu, která nás v minulé sezoně pasovalo do špice mezi týmy s nejméně obdrženými brankami. V zakončení neváhat a nevymýšlet zkrášlovací hlouposti.
.
Bez pauzy bude naším druhým soupeřem Fauna B. S tímto týmem máme vyrovnanou bilanci jedné prohry a jedné výhry. Na podzim loňské sezony se nám nepodařilo prorazit buben herní vyzrálosti Fauny a podlehli jsme jim tehdy 1:3. http://carpediembrno08.blogspot.com/2009/09/zatancili-jsem-si-vitezne-flamengo.html
Jarní zápas byl naprosto o něčem jiném a po nadstandardním výkonu jsme lehce převálcovali soupeře 6:2. http://carpediembrno08.blogspot.com/2010/05/risa-bajny-hrdina.html V tomto zápase bude velmi záležet na úvodu, kdo dá první branku. Rovněž si pamatuju, že Fauna má dobře zvládnuté standardní situace, proto předem varuji před často se objevujícím nedůrazem, otáčením se ve zdi a podobnými specialitkami.. Každopádně pokud bychom urvali body v tomto zápase byl by to nádherný počin. Jako správný kapitán věřím, že se týmu podaří podat co nejlepší výkon korunovaný ziskem nějakého bodíku.
.
Sestava – do této chvíle se mi neomluvil žádný z hráčů a tak to vypadá na kompletní sadu kousků. Jediným absentérem možná bude Lob.
Malý problém – musíme vyřešit, kde bude hrávat Dan. Jestli v útoku, nebo obraně. V současnosti (v nedělní sestavě) máme 3 obránce, 4 útočníky + Dan. Dan se prý spíše cítí na útok, což by znamenalo, že někdo z útoku musí jít do obrany. Mám to být já? Excelentní střelec, exkluzivní virtuóz a extrémní freestyleový iluzionista? Nevím. Nechci nikterak shazovat kvality někoho z týmu to ani v nejmenším, ale minulou sezonu jsem měl z týmu nejpřesnější mušku a bojím se toho, abych se v obraně totálně nezakopal, tak jak to umím, když dojde fyzický fond a tým tím střelecky ještě více neochabnul. No je to o diskusi, kterou před zápasy rozhodně musíme zahájit a věc vyřešit.
Počasí - Dle mého radaru, který mám upevněný na balkoně by v neděli mělo být příjemně, bez deště.
.
Mezníky
Tím, že se nyní hrají dvě utkání, důležitá kulatá jubilea významným způsobem narostly. Především v sekci odehraných zápasů.
Pája:
Pokud se mu podaří v některém z nedělních zápasů skórovat, dosáhne 50 branek v dresu Carpe Diem celkem.
Michal N:
Pokud nastoupí k nedělním zápasům, v zápase s Red Devils si připíše na konto již 40 startů v dresu Carpe Diem celkem.
Boris:
Pokud nastoupí i do druhého zápasu s Faunou B, dosáhne krásných 80 zápasů v dresu Carpe Diem celkem.
Michaldo:
Pokud nastoupí i do druhého zápasu s Faunou B, dosáhne krásných 70 zápasů v dresu Carpe Diem celkem.
Kuba:
Pokud nastoupí i do druhého zápasu s Faunou B, dosáhne 40 zápasů v dresu Carpe Diem celkem.
Dan:
Pokud nastoupí do zápasu s Red Devils, bude to jeho první soutěžní zápas v dresu Carpe Diem.
Pokud nastoupí i do druhého zápasu s Faunou B, dosáhne 10 zápasů v dresu Carpe Diem celkem.
.
Těším se na neděli! Sraz je v neděli - 13:30 přesně na hřišti Mutěnická!

Žádné komentáře: