středa 23. prosince 2009

Nejzářivější perly z Brněnského Fotbálku

Nevím, jestli jste si všichni všimli, ale na oficiálních stránkách brněnského futsalu vždy po odehraném víkendu se pravidelně obevuje zpravodaj BRNĚNSKÝ FOTBÁLEK, který shrnuje ve zkratce veškeré dění uplynulého víkendu na brněnských futsalových kolbištích..
.
Vybral sem to nejlepší za ulynulé dva měsíce, co jsem se ve Fotbálku dočetl. Doporučuji Vám si vše s pečlivostí přečíst, jedná se o velice hůmornou literaturu, kde hráči různých klubů nejdou pro ostřejší slovo daleko. Dále se přesvědčíme, že i když někdy na rozhodčího brbláme, stále na tom nejsme tak špatně, jak se zdá.. Nevěříte? Čtěte.. :-)
.
Nejzajímavější komické úryvky BF:
.

4.11. – 1.a.třída

V této skupině se na hřišti na Kraví hoře snad díky namrznutí mozků či jiných geopatogenních zón děly věci, nad kterými zůstává rozum stát. Hned brzy ráno v prvním zápasu hráč Křižák z Dynama nadával soupeři, že je „teplejší“ než ostatní (buz...nt), což mohl v zimě a chladu spíše ocenit a pak Hemerka z Toky blafoval při udávání čísla svého dresu a nahlásil rozhodčímu Bednářovi úmyslně zcela jiné číslice. Po odhalení se kupodivu neomluvil za přeřeknutí, ale sdělil rozhodčímu, že byl vždycky pi.. a následně se divil za udělenou červenou kartu. Dalších šest zápasů proběhlo zcela v klidu a rozhodčí Bednář s Otradovský se těšili na poslední zápas a pak čaj v teple rodinného kruhu. Avšak hráči Rewinu jim poslední vyrovnaný duel s Madridem pěkně osladili. Nejprve brankář Rewinu Maršálek uklouzl v brankovišti a pokoušel se to uhrát na faul od soupeře a když to rozhodčí nezbaštili, tak je poslal do nepatřičných míst a urážel často neužívaným buz...ntem, zmr..m a dokonce cikánem. Po vyloučení Maršálka byl podobným virusem nakažen i hráč Švábenský a nejdříve uhodil soupeře míčem, aby pak po udělení červené karty spustil opět výrazy bu…nte, ču..ku a další novinku „žide“! Disciplinární komise pak pozorně studovala, zda se nejedná dokonce o rasistické urážky. Nakonec se ještě předvedl hráč Inwald z Madridu, který jen vrážel do soupeře v přerušené hře a zdržoval hru. Jeho červená karta s dvouzápasovým trestem je jen slabým odvarem toho, co převedli hráči Rewinu a jejich vyfasovaných trestů.

.

V sobotní 2.A třídě v Komárově bylo zřejmě také více chladno a mozek zamrznul Nečasovi z Hustopečí, které vedou tabulku, avšak s pátým Bastrem B se jim nedařilo a tak jen plichtili 2:2. Nečas nesouhlasil s některými výroky rozhodčích a nakonec je nazval ču…, deb… a krypli. Jeho urážky pak byly ještě dlouho slyšet i po odchodu z hřiště a tak následoval přísnější trest se stopkou na osm zápasů.

.

12.11.

Další hororové kolo se odehrálo v Krajském přeboru, ačkoli se uskutečnila jen jeho jedna polovina ve dvou halách, v Dubňanech a Jedovnicích. Ani nevím, kde to bylo horší, ale v Dubňanech se začínalo utkáním Oranjes Dubňany - SOŠ OOM Brno a byli zde nasazeni rozhodčí z Hodonínska, kteří patří údajně mezi absolutní špičku v jejich okresní soutěži a navíc mají zkušenosti z velkého fotbalu. A ty se jim zřejmě hodily, když Brňáci vedli na začátku druhého poločasu 3:1. V té chvíli začali oba dva rozhodčí pískat zcela nesmyslně a jednoznačně ve prospěch Oranjes. Hostům začali úzkostlivě počítat vteřiny při rozehrávání rohů, autů i při vyhazování míče gólmanem do hry. Na druhou stranu nepočítali buď vůbec nebo velmi a velmi pomalu. Fauly domácích se nepískaly vůbec a za běžný faul, který nebyl ani na žlutou kartu, byl brněnský Pospíšil vyloučen. Oranjes pak vyrovnali na 3:3 a to, co by jiné kluby (a my víme které!) vytočilo do nepříčetné agresivity, hráči SOŠ OOM ustáli s myšlenkou, že bod je lepší než nic. Ale to nejlepší (nejhorší?) je teprve čekalo. Asi 2 minuty před koncem daly Dubňany vítěznou branku tak, že si střelec gólu Roubík zpracoval míč vysoko nad hlavou zcela evidentní rukou, kterou viděli všichni i delegát utkání. Jenom oba rozhodčí dělali jako že se nic nestalo a gól uznali. SOŠka se na to sbalila a bez diskuzí, urážek či jiného osočování odešla do šaten s rozhodnutím zápas nedohrát a to se také stalo. Chcete znát pointu? Takže rozhodčí dostali známku JEDNA, což je po nule ta nejhorší futsalová známka a do našich soutěží se už nepodívají, snad jen jako diváci, aby viděli jak se píská futsal a fair play. Oba dva pak po velice důrazném upozornění od delegáta dopískali celý turnaj s průměrným hodnocením. A hosté? Ti vyfasovali kontumaci 0:5 a pokutu 1000 korun.

Druhý děsivý díl tohoto krajského kola se odehrál v Jedovnicích, kde vedoucí Žabinští Vlci a devátý Slovan B byli na návštěvě u týmů FC Krásensko a FC Kloboučky. Vlci v prvním utkání porazili Kloboučky 5:2 a v dalších utkáních se radovali už jen domácí, kteří brněnské týmy porazili, takže Slovan B se mírně propadl na 9.místo. Krásensko je už šesté a Kloboučky začínají bojoval z předposlední linie o lepší umístění. Avšak i zde se rozhodčí postarali o nevídanou podívanou, kterou také musel dost důrazně řešit delegát utkání. Vše probíhalo podle stejného scénáře jako v Dubňanech a Žabinští Vlci vedli těsně před koncem zápasu nad domácím Krásenskem 3:1. Fauly a kontakty, které se do té doby nepískaly, se najednou vršily na brněnské straně v akumulované fauly a druhá strana zůstávala nepotrestána. Minutu před koncem byl stav 2:3 v neprospěch domácích a rozhodčí pískl žabinskému útočníkovi rozhazování rukama při bránění hráče. Kopal se desetimetrový kop a je to 3:3. Také Žabinští Vlci si říkali, že i bod by byl nakonec dobrej, ale chyba lávky. Domácí obránce si 30 vteřin před konce zápasu sedl na míč a nechtěl ho nikomu dát. Vlk Černý kolem něj bezradně kroužil a ukazoval rozhodčímu, že soupeř úmyslně zdržuje. Rozhodčí se tvářili, jakože se jich to netýká a tak Vlk Černý míč mezi nohama soupeře vykopl, přičemž hráč upadl na zem. A hned tu byl další akumulovaný faul, kop proměněný na 4:3 a dále už jen hádky, urážky, červené karty a pak konec utkání. Co k tomu dodat? Utkání začalo jako férový souboj dvou kvalitních týmů ze špice tabulky a konec je neslavný, pro hosty s velkou pachutí křivdy. Všichni věříme, že veškeré problémy v uvedených zápasech byly způsobeny neznalostí, nezkušeností či momentální indispozicí rozhodčích a že v tom nebyl úmysl poškodit soupeře či jiné zákulisní iniciativy. Krajský přebor pokračuje o víkendu druhou polovinou 9. a 10. kola ve Vyškově a Brně-Bohunicích.

.

9.12.

Na 2.místo se dvěma výhrami dostal Senior. Nejprve porazil 3:0 Nasan a pak v nervózním zápase Boss Lino 7:4. Zde se udála věc zcela se vymykající zdravému rozumu. Úplně na konci utkání ve 40 minutě po obdržení sedmé branky zakopl brankář Boss Lina Frídl míč a dostal za to žlutou kartu. Po odpískání konce zápasu pak vyběhl k rozhodčímu Slaninovi a častoval nejsprostějšími urážkami jeho i celou jeho rodinu a vyhrožoval mu, že ho rozseká. Dostal za to červenou kartu a zdálo se, že je všemu konec. Ale pan Frídl se pak rozhodl rozhodčím omluvit, avšak po omluvě se diskuze zvrhla v opětovné urážky rozhodčích a brankář Boss Lina musel být vyveden z kabiny rozhodčích. V každém případě si díky trestu už divizní futsal v letošní sezóně nezahraje!

.
:-)))

pátek 18. prosince 2009

Zajímavá změna soupeře

Zřejmě z důvodu nezaplacení startovného ve stanovený termín došlo ke změně soupeře v naší skupině. A jde o změnu velice zajímavou..
.
Ve druhém hracím víkendu 17.1.2010 nesehrajeme první utkání s plánovanými Holásky (Dynamitem), nýbrž s ambicememi pýštícím Gascarem. Ano, s tím Gascarem, se kterým jsme si zahráli přátelské utkání někdy v létě v Zábrdovicích. Následně naše společná komunikace skončila jejich nedostavením se na další přátelák na Svážné, bez omluvy.
Určitě se bude jednat o zajímavé utkání. V prvním přáteláku nám Gascar jasně naznačil svoje šance a ambice, když nás celkem bezproblémově přejel..
Od té doby však uplynulo dosti času, aby se něco změnilo. Máme odlišnou novou taktiku a navíc v BO budeme posíleni o Lukáše..
.
Věřím, že Gascar dokážeme porazit!

středa 16. prosince 2009

Startovné za BO10 zaplaceno

Včera jsem dle dohody zaplatil startovné za zimní ligu, na kterou se všichni jistě těšíme. V kanceláři BAF jsem odevzdal 4000 Kč.
Během včerejšího tréninku jsem se dozvěděl dvě užitečné informace, se kterými se s Vámi chci podělit..
První dobrou zprávou je, že Jara nám zachytá i v prvním zápase třetího hracího víkendu, ve kterém se střetneme s Antabusem. To znamená, že Jara za nás odchytá celý první a třetí víkend.
Dalo by se říci, že je už téměř jasné, jak bude vypadat brankářské obsazení i na druhý a čtvrtý víkend. Jelikož poslední víkend (7.2.) bude Ríša na BO nepřítomen, tato úloha spadne zřejmě na Borise. Tím pádem nám zůstává víkend č.2. Tam se do brány postaví buď Ríša, nebo Borda!
.
1.víkend - Jara
2.víkend - Ríša / Boris
3.víkend - Jara
4.víkend - Boris
.
Druhou méně radostnou zprávou je to, že neznámý soupeř z úvodního hracího víkendu - Oknoservis, o kterém jsme nic nevěděli, nám Jara odtajnil. Bude se jednat o divizní celek Bosonohy, navíc prý ještě s pár posilami.. Takže to vypadá na pěkný tóčo! Každopádně nám nahrává fakt, že ten den hrajeme s Oknoservisem až druhý zápas, v prvním se střetneme s třetitřídovým klubem Anitals, který musíme zvládnout a případný další úspěch by bylo už jen jako něco navíc..
.
Posledním bodem mého článku je včerejší trénink, kterého se zúčastnil pouze Ríša, Olda a já. Olin by na mě nenechal niť suchou, kdybych se ve článku nezmínil o vyjímečném okamžiku, který nám přichystal. Po jednom z útoků soupeře (Slovan) se v naší obraně ke skákavému míč dostal Olda a od vlastní brány napálil míč vysokým obloukem přes celé hřiště. Ta mičuda málem lízala strop, přesto měla parametry střel Davida Beckhama za dob jeho největší slávy. No stručně a jasně, z vlastního obraného pásma se Oldovi neskutečným obloukem podařilo vykopnout a nasměrovat míč přímo do brány soupeře. Bezmocný Žoček se snažil situaci ještě zachránit, ale nákop byl opravdu přesný a zapadl krásně za jeho záda.. Neobvyklý pěkný okamžik, který zpestřil včera velmi namáhavý trénink, kde se hrálo bez střídání.

úterý 15. prosince 2009

Startovné vybráno

Děkuji všem za to, že vybrání peněz na startovné v BO10 proběhlo hladce a bez problémů. Včerejším dnem mám peníze od - Boris, Vláďa, Olin, Ríša, Michal, Kuba, Martin M. a Pája. Zbývá vybrat částku od Lukáše a můžu to zaplatit.

pondělí 14. prosince 2009

Zítra je trénink

Zítra v 19:30 je trénink na Okruhu. Čekám hojnou účast, samci!

pátek 11. prosince 2009

Jara bude v BO chytat ve třech zápasech

Dnes jsem se dohodl s Jarou ze Slovanu, jak bude chytat během letošního Brno Open 2009. Už před 14 dny přišla nabídka prostřednictvím Lukáše, že Jary by nám mohl chytat. Dnes, po rozhovoru s Jarou jsem se dozvěděl, že může chytat v každou neděli až od 10:00, jelikož do té doby je pracovně na Okruhu.
.
Z rozpisu zápasů jasně vyplývá, kdy nám tedy může Jara vypomoci.
10. ledna hrajeme v rozmezí 11:00 - 12:30, tady není problém. První víkend za nás Jara odchytá - soupeři nám budou Anitals a Oknoservis .
17.ledna hrajeme ráno od 8:00 - 9:30, tady výpomoc není možná.
24.ledna hrajeme od 9:30 - 11:00, přičemž první zápas je od 9:30 a druhý od 10:30. Druhý zápas s FFT Vinohrady nám bude chytat Jara.
7.února je pomoc opět vyloučena, jelikož hrajeme opět ranní trojzápas v rozmezí 8:00 - 9:30.
.
Je už tedy napevno domluveno, že Jara nám odchytá tyto tři zápasy, které jsem napsal. Ostatní si rozdělí Ríša s Borisem, kdo se jak bude cítit..

Pár fotek z minulé kalby ve Varně

Konečně uveřejňuji pár fotek z mobilu, které se mě podařilo ukořistit během minulé párty konané ve Varně. Není jich moc, ale aspoň něco..
.































Rezervace na 18.12., startovné

Prosím kohokoliv v týmu, aby se ujal úkolu, zajištění reservé do restauračního zařízení na příští pátek 18.12.. Až se tak stane, napište místo, kam se půjde, na diskuzi. Děkuji!
.
Dále připomínám, že nyní v pondělí 14.12. v 18:30 na Okruhu vybírám od všech, co mě ještě nedali startovné na zimní ligu BO10. Prosím o dochvylnost, mám od 20:00 domluvenou další akci. Kdo se nemůže v pondělí dostavit, napište mi sms a domluvíme se, kdy a kde mě peníze předáte, jedno je však jasné, 15.12 musí ležet peníze na stole v kanceláři BAF.

neděle 6. prosince 2009

Rozpočet pro BO - změna

...pokračování z DISKUZE.
Takže.. abych své počty upřesnil--
8 hráčů (Michal, Olin, Ríša, Martin M., Boris, Martin H., Lob a já) zaplatilo před sezonou 1200 korun, čímž jsme se dostali na 9600 Kč, což bylo startovné.
Dodatečně k nám přibyl Kuba a Vláďa. Každý z nich zaplatil polovinu startovného po 600 korunách. Tato částka 1200 korun + 200 korun zbytek z koupi míče máme v banku..
.
1400 korun - tato suma bude rozdělena mezi všechny, co startovné platili v poměru, kolik kdo zaplatil startovného..
.
ZDE JSOU NOVÉ ČÁSTKY, KTERÉ BYCH PO VÁS ŽÁDAL ZAPLATIT:
.
Lukáš: 445 Kč - startovné na sezonu neplatil, proto má plnou palbu.
Michal: 445 - 155: 290 Kč. ( částka startovného v BO mínus poměrná část ze zbytku banku)
Boris: 445 - 155 : 290 Kč
Martin M.: 445 - 155: 290 Kč
Ríša: 445 - 155: 290 Kč
Olin: 445 - 155: 290 Kč
Pája: 445 - 155: 290 Kč
Kuba: 445 - 78: 367 Kč
Vláďa: 445 - 78: 367 Kč
.
Lobovi a Martinovi H. bude částka 155 korun vráceny dodatečně.
.
V banku je tedy 0 Kč.
Takže částky vyznačené tučně a červenou barvou po Vás chci do 14.12. Nikdo se na dskuzi k místu konání a srazu nevyjadřuje, proto bere, že všem vyhovuje Okruh v 18:30.
Pokud by náhodou někdo tento článek nečetl, budou mu peníze vráceny při předání peněz.

pátek 4. prosince 2009

POZOR ZMĚNA TERMÍNU ODEVZDÁNÍ STARTOVNÉHO

Po zveřejnění rozlosování Brno Open, o kterém jste si mohly přečíst v minulém článku, došlo k velké změně, co se týče odevzdání startovného..
Původně měl být termín odevzdání do kanceláře BAF 21.12., tak jak jsme Vás informoval, ale nyní se objevilo nové datum a to už 15.12., což je za chvilku!!!
Proto musím zrušit výběr startovného během Vánoční besídky, ale jsem nucen z Vás vytřískat peníze co nejdřív!
.
Příští týden - 8.12. trénink není a proto se budeme muset sejít někdy mimo něj, a vy mě peníze donesete. Navrhuju PONDĚLÍ 14.12., jelikož už bude zřejmě většinou u všech po výplatě. Berete? Jestli ne, navrhněte na diskuzi, jak a kdy mě peníze předat, případně kdy se slézt.. Já navrhuju buď sejití na Okruhu, jako minule, nebo třeba na Mendláku, aby to neměl každej tak daleko, v 18:30, jo? Pokud budou nějaký jiný chytřejší návrhy na sraz, domluva možná na diskuzi. Hlavně se tam vyjádřete!! A kdo by se nemohl dostavit, tak se se mnou domluví přes sms, nebo stránky, kdy mě peníze předá. Každopádně 15.12. musím odnést 4000 k předsedovi BAF. (jako strašák slouží věta v propozicích kdo neuhradí startovné do 15.12. bude nahrazen náhradním týmem).
.
ROZPOČET STARTOVNÉHO:
9 lidí - 4000 Kč
1 člověk - 445 korun, zaokrouhleno na 450Kč, za zbytek si koupím velkou Kofolu.
.
Tak to bychom měli startovné, doufám, že každej pochopil, jak se věci mají, a nebudou žádné problémy..
.
Druhou o mnoho veselejší věcí je sestava na turnaj. Konečně Vám můžu doufám, že s konečnou platností říci, jak bude vypadat..
Už pár dnů je známo 7 jmen - Kuba, Ríša, Boris, Vláďa, Michal, Martin M., Pája. Oznamuji Vám, že rozespalý Olin (vzbudil jsem ho dnes v 8:45 telefonem - měl po noční) :-) , se také nakonec uráčil svolit. Tolik keců okolo a zbytečně. Sere mě to, sere mě vzniklá situace.. Sice Olina znám a vím jak dokáže být protivnej, ale je nepříjemné se o něco stále snažit, zařizovat věci kolem klubu a starat se o něj s tím, že Vám bude stále někdo házet klacky pod nohy.. Doufám, že to bylo naposled! Dalším mohykánem se stal Lukáš, který také rád oblékne naše barvy (když mluvíme o barvách - ještě nevím, kde vezme dres - no buď Lob, nebo David). Komplikace by v tomto případě neměli nastat, jelikož je už napevno domluven s Jarou - předsedou Slovanu.
.
Závěr bude patřit výzvě.. Nebo spíše prosbu o Vaše vyjádření, ke které Vám také napíšu svoje.. Prostědnictvím Lukáše ke mě dorazila nabídka, že by Brno Open za nás odchytal Šedý Vlk Jara ze Slovanu. Ano, přesně ten, který se při penaltě vrhá střemhlav přímo míči a likviduje šance protivníka jako na běžícím pásu.
Jistě víte, že se od vzniku klubu Carpe Diem jsem zastánce spíše vyšlapání si vlastní cestičky bez pomoci Slovanu. V tomto případě bych však lákavou nabídku zvážil. Vezmeme li v úvahu stav ohledně našeho gološe, v jakém se nyní nacházíme, vytrhlo by nám to dost trn z paty. Jednalo by se o jednorázovou výpomoc, jelikož Slovan BO nehraje. Získali bychom na turnaj kvalitního brankáře, a nemuseli bychom řešit, kdo se do brány postaví. Z těchto důvodů bych hlasoval pro angažování Jary.
Prosím Vás opět o vyjádření se na diskuzi, zda jste pro, nebo proti výpomoci golmana Jary. Nebojte se projevit svůj názor. Pokud bude většina proti, není problém, aby byl v bráně Ríša, či Boris.
.
Na diskuzi zakládám tři nové odstavce : zaplacení startovného do 15.12. - kde udělat sraz, sestava, výpomoc Jary. Chtěl bych Vás poprosit, abyste se vyjádřili vždy jednotlivě ke každému tématu, ať v tom není bordel. Děkuji.

Rozlosování Brno Open 2010

Mám dnes přehršle informací kolem zimní ligy BRNO OPEN 2010, tak směle do toho a půl je hotovo.. Na stránkách BAF se po doplnění posledních volných míst objevilo rozlosování novoročního Brno Open, dozvíte se také, jak to bude s časy zápasů, které se na diskuzi horlivě diskutovali..
Ale pěkně popořadě..
.
Místo turnaje:
Všechny zápasy se uskuteční v nafukovací hale Brněnské asociace futsalu na Rybnické - OKRUH.
.
Systém turnaje:
Mužstva odehrají základní skupiny turnaje mistrovským způsobem (každý s každým) jednokolově. Jsou určeny 4 zákl. skupiny a každý z 9 účastníků odehraje 4 turnaje po 2 utkáních, každé mužstvo tedy celkem 8 utkání. Mužstva na 1.-4. místě po odehrání základních skupin , tj. celkem 16 týmů, postoupí do 4 osmifinálových skupin, v nichž odehrají další 3 zápasy s určenými soupeři. Osm týmů postoupí do čtvrtfinále, ve kterém se dále pokračuje vyřazovacím způsobem až do finále. Zápas o 3.místo se hraje před finálovým zápasem.Mužstva na 5.-9.místě odehrají 3 zápasy s mužstvy na stejném místě z dalších skupin o celkové pořadí.
.
Náležitosti mužstev:
Sada jednotných dresů s čísly a sportovní obuv na umělou trávu (turfy).
.
Povinnosti mužstev:
Dostavit se k utkání přesně podle stanoveného rozpisu. Čekací doba není!
.
Technická ustanovení:
Hraje se podle pravidel Futsalu FIFA 4 + 1. Nejpodstatnější ustanovení jsou :
a) k utkání nastoupí 4 hráči + brankář, střídání se provádí během hry (hokejově).
b) brankář rozehrává míč do hry výhozem z ruky a může přehodit i půlící čáru.
c) hrací doba 2 x 15 minut hrubého času, kontumace 5 : 0.
d) aut se kope ze země, míč musí stát na autové čáře a hráč nesmí při tomto kopu vstoupit do hřiště. Branky smí být dosaženo přímo z výkopu (tj. rozehrání ze střed. kruhu).
f) vyloučeného hráče smí mužstvo nahradit hned po uběhnutí trestu 2 minut čistého času jiným hráčem.
g) pokud mužstvo během oslabení inkasuje branku, může nahradit vyloučeného hráče jiným hráčem i před vypršením dvouminutového trestu.
h) při pátém a dalších faulech se kope 10m kop, tzv. upravené pravidlo akumulovaných faulů.
i) brankář nesmí chytat malou domů do ruky, pokud je nahrána nohou od kolena níž a nesmí mít míč v držení rukou ani nohou na své polovině hřiště déle než 4 vteřiny.
j) pokud hráč zahraje míč do stropu rozehrává soupeř autový kop. V základní skupině není oddechový čas!
.
O konečném pořadí rozhoduje:
a) počet bodů
b) vzájemný zápas
c) skore
d) vyšší počet nastřílených branek
e) los (nebo losos)
V případě rovnosti bodů u více než dvou mužstev vstupuje v platnost kritérium minitabulky jejich vzájemných zápasů opět podle bodů a) až e).
.
Termíny našich zápasů základní skupiny:
1. turnaj - 10. ledna 2010
11:00 - 11:30 : ANITALS (3.tř.) vs. CARPE DIEM
12:00 - 12:30 : CARPE DIEM vs. OKNOSERVIS (neznámo)
.
2. turnaj - 17. ledna 2010
8:00 - 8:30 : HOLÁSKY (Dynamit) (3.tř.) vs. CARPE DIEM
9:00 - 9:30 : CARPE DIEM vs. TOMSON B (1.tř.)
.
3. turnaj - 24. ledna 2010
9:30 - 10:00 : ANTABUS (3.tř.) vs. CARPE DIEM
10:30 - 11:00 : CARPE DIEM vs. FFT VINOHRADY (1.tř.)
.
4. turnaj - 31.ledna, nebo 7. února 2010 (obě to jsou neděle, tak jednu z nich budeme hrát)
8:00 - 8:30 : CARPE DIEM vs. KAMPA (2.tř.)
8:30 - 9:00 : CARPE DIEM vs. MADRID (1.tř.)
.
Abych pravdu řekl, já osobně a sám za sebe sem konečně po dlouhém čase s rozlosováním nadmíru spokojen. Ve všech víkendech nejprve narazíme na "slabšího" soupeře, většinou ze třetí třídy a až poté bude následovat zápas s mančaftem z třídy vyšší. Pokud by se nám podařilo vždy úvodní zápasy zvládnout, jistě by se nám do druhého zápasu šlo mnohem lépe a s větší chutí a zápalem.
Ve dvou případech si opravdu budeme muset trochu přivstat, ale kdo má zájem se turnaje zůčastnit a má chuť si jít zahrát, určitě v tom problém nevidí.
.
Další plán turnaje:
osmifinálové skupiny - 14. a 21. února 2010
skupiny o pořadí: 28.února, 7. a 14. března 2010
play off a finále - neděle 14. března 2010
.
POSLEDNÍ VELEDÚLEŽITOU VĚCÍ, KTEROU VÁM MUSÍM SDĚLIT JE ZMĚNA V TERMÍNU ZAPLACENÍ STARTOVNÉHO! ALE TO VŠE A AŽ V DALŠÍM ČLÁNKU!!

čtvrtek 3. prosince 2009

Vánoční besídka

Dnes Vám přináším vskutku veselou zprávu. Na tréninku se pár z nás dohodlo, že by bylo vhodné a vkusné udělat před Vánocemi nějakou hospodskou žertovnou besídku, nebo tak něco..
.
A to se náramně hodí i mě, protože mě rovnou můžete dát dárky v podobě startovného v Zimní Lize 2010.
.
Datum vánoční besídky je pátek 18. prosince. Kam se půjde se ještě neví.. Až se to vědět bude, napíšu ono kulturní zařízení zde.
.
Dnešním dnem se do Zimní Ligy přihlásilo 7 lidí, jmenovitě: Ríša, Kuba, Boris, Vláďa, Michal, Martin M. a já Pája. Na zbytek lidí stále čekám.. Prosím tedy Olina, aby se na diskuzi vyjádřil jednoduše ANO/NE, dále se budu ptát Lukáše a to osobně. Lob je asi zabitej..
.
Předpokládám, že počet osmi lidí se nám podaří naplnit a tak by předběžně mohla dělat částka na jednotlivce 500 korun, celková suma za startovné je 4000Kč. Vezměte si s sebou ale prosím o nějakou stovku více, pokud by nás už více nebylo (než 7) , ať to nějak slepíme..
.
Kdo by neměl zájem, nebo nemohl se z nějakého důvodu na sraz 18.12. dostavit, dodejte mi prosím peníze jakkoliv, nejpozději ale opravdu do 18.12.. Na smsky pokud vím odpovídám, tak se nebojte mě napsat..