středa 16. prosince 2009

Startovné za BO10 zaplaceno

Včera jsem dle dohody zaplatil startovné za zimní ligu, na kterou se všichni jistě těšíme. V kanceláři BAF jsem odevzdal 4000 Kč.
Během včerejšího tréninku jsem se dozvěděl dvě užitečné informace, se kterými se s Vámi chci podělit..
První dobrou zprávou je, že Jara nám zachytá i v prvním zápase třetího hracího víkendu, ve kterém se střetneme s Antabusem. To znamená, že Jara za nás odchytá celý první a třetí víkend.
Dalo by se říci, že je už téměř jasné, jak bude vypadat brankářské obsazení i na druhý a čtvrtý víkend. Jelikož poslední víkend (7.2.) bude Ríša na BO nepřítomen, tato úloha spadne zřejmě na Borise. Tím pádem nám zůstává víkend č.2. Tam se do brány postaví buď Ríša, nebo Borda!
.
1.víkend - Jara
2.víkend - Ríša / Boris
3.víkend - Jara
4.víkend - Boris
.
Druhou méně radostnou zprávou je to, že neznámý soupeř z úvodního hracího víkendu - Oknoservis, o kterém jsme nic nevěděli, nám Jara odtajnil. Bude se jednat o divizní celek Bosonohy, navíc prý ještě s pár posilami.. Takže to vypadá na pěkný tóčo! Každopádně nám nahrává fakt, že ten den hrajeme s Oknoservisem až druhý zápas, v prvním se střetneme s třetitřídovým klubem Anitals, který musíme zvládnout a případný další úspěch by bylo už jen jako něco navíc..
.
Posledním bodem mého článku je včerejší trénink, kterého se zúčastnil pouze Ríša, Olda a já. Olin by na mě nenechal niť suchou, kdybych se ve článku nezmínil o vyjímečném okamžiku, který nám přichystal. Po jednom z útoků soupeře (Slovan) se v naší obraně ke skákavému míč dostal Olda a od vlastní brány napálil míč vysokým obloukem přes celé hřiště. Ta mičuda málem lízala strop, přesto měla parametry střel Davida Beckhama za dob jeho největší slávy. No stručně a jasně, z vlastního obraného pásma se Oldovi neskutečným obloukem podařilo vykopnout a nasměrovat míč přímo do brány soupeře. Bezmocný Žoček se snažil situaci ještě zachránit, ale nákop byl opravdu přesný a zapadl krásně za jeho záda.. Neobvyklý pěkný okamžik, který zpestřil včera velmi namáhavý trénink, kde se hrálo bez střídání.

Žádné komentáře: