pátek 4. prosince 2009

POZOR ZMĚNA TERMÍNU ODEVZDÁNÍ STARTOVNÉHO

Po zveřejnění rozlosování Brno Open, o kterém jste si mohly přečíst v minulém článku, došlo k velké změně, co se týče odevzdání startovného..
Původně měl být termín odevzdání do kanceláře BAF 21.12., tak jak jsme Vás informoval, ale nyní se objevilo nové datum a to už 15.12., což je za chvilku!!!
Proto musím zrušit výběr startovného během Vánoční besídky, ale jsem nucen z Vás vytřískat peníze co nejdřív!
.
Příští týden - 8.12. trénink není a proto se budeme muset sejít někdy mimo něj, a vy mě peníze donesete. Navrhuju PONDĚLÍ 14.12., jelikož už bude zřejmě většinou u všech po výplatě. Berete? Jestli ne, navrhněte na diskuzi, jak a kdy mě peníze předat, případně kdy se slézt.. Já navrhuju buď sejití na Okruhu, jako minule, nebo třeba na Mendláku, aby to neměl každej tak daleko, v 18:30, jo? Pokud budou nějaký jiný chytřejší návrhy na sraz, domluva možná na diskuzi. Hlavně se tam vyjádřete!! A kdo by se nemohl dostavit, tak se se mnou domluví přes sms, nebo stránky, kdy mě peníze předá. Každopádně 15.12. musím odnést 4000 k předsedovi BAF. (jako strašák slouží věta v propozicích kdo neuhradí startovné do 15.12. bude nahrazen náhradním týmem).
.
ROZPOČET STARTOVNÉHO:
9 lidí - 4000 Kč
1 člověk - 445 korun, zaokrouhleno na 450Kč, za zbytek si koupím velkou Kofolu.
.
Tak to bychom měli startovné, doufám, že každej pochopil, jak se věci mají, a nebudou žádné problémy..
.
Druhou o mnoho veselejší věcí je sestava na turnaj. Konečně Vám můžu doufám, že s konečnou platností říci, jak bude vypadat..
Už pár dnů je známo 7 jmen - Kuba, Ríša, Boris, Vláďa, Michal, Martin M., Pája. Oznamuji Vám, že rozespalý Olin (vzbudil jsem ho dnes v 8:45 telefonem - měl po noční) :-) , se také nakonec uráčil svolit. Tolik keců okolo a zbytečně. Sere mě to, sere mě vzniklá situace.. Sice Olina znám a vím jak dokáže být protivnej, ale je nepříjemné se o něco stále snažit, zařizovat věci kolem klubu a starat se o něj s tím, že Vám bude stále někdo házet klacky pod nohy.. Doufám, že to bylo naposled! Dalším mohykánem se stal Lukáš, který také rád oblékne naše barvy (když mluvíme o barvách - ještě nevím, kde vezme dres - no buď Lob, nebo David). Komplikace by v tomto případě neměli nastat, jelikož je už napevno domluven s Jarou - předsedou Slovanu.
.
Závěr bude patřit výzvě.. Nebo spíše prosbu o Vaše vyjádření, ke které Vám také napíšu svoje.. Prostědnictvím Lukáše ke mě dorazila nabídka, že by Brno Open za nás odchytal Šedý Vlk Jara ze Slovanu. Ano, přesně ten, který se při penaltě vrhá střemhlav přímo míči a likviduje šance protivníka jako na běžícím pásu.
Jistě víte, že se od vzniku klubu Carpe Diem jsem zastánce spíše vyšlapání si vlastní cestičky bez pomoci Slovanu. V tomto případě bych však lákavou nabídku zvážil. Vezmeme li v úvahu stav ohledně našeho gološe, v jakém se nyní nacházíme, vytrhlo by nám to dost trn z paty. Jednalo by se o jednorázovou výpomoc, jelikož Slovan BO nehraje. Získali bychom na turnaj kvalitního brankáře, a nemuseli bychom řešit, kdo se do brány postaví. Z těchto důvodů bych hlasoval pro angažování Jary.
Prosím Vás opět o vyjádření se na diskuzi, zda jste pro, nebo proti výpomoci golmana Jary. Nebojte se projevit svůj názor. Pokud bude většina proti, není problém, aby byl v bráně Ríša, či Boris.
.
Na diskuzi zakládám tři nové odstavce : zaplacení startovného do 15.12. - kde udělat sraz, sestava, výpomoc Jary. Chtěl bych Vás poprosit, abyste se vyjádřili vždy jednotlivě ke každému tématu, ať v tom není bordel. Děkuji.

Žádné komentáře: