pátek 24. dubna 2015

Preview: 19. a 20.kolo - Holásky, Saňaři Sokolnice B

V neděli změříme své síly s celky z opačných pólů tabulky. Nejprve si to rozdáme s posledními Holásky, poté s třetím Sokolnicemi B., se kterými máme výsledkově špatné zkušenosti.

Holásky hrají podobný neuspořádaný systém, většinou v zápsech padá hodně branek a bude tak záležet na všech okolnostech, které zápas přinesou. Pokusme se eliminovat chyby, zahrát trochu více spolehlivěji do obrany a překvapme aktivní hrou s míčem na kopačkách. 

Zápas se Sokolnicemi bývá většinou zápas velkých výsledků. Jednou se nám dokonce podařoilo soupeře přehrát 7:0, ovšem v následujích dvou zápasech se soupeři podařilo nám výprask vrátit i s úroky. Tuším, že jsme posléze dostali osmičk a za půl roku devítku. Je tedy více než důležité, pokud bychom chtěli myslet na zisk nějkého bodu, abychom měli vzadu prešovský beton v kombinaci s rychlými kontry dopředu. Výborné útočníky sprintery v týmu máme - Prochy, Laďa, tak proč bychom se nemohli uchýlit k této brejkové taktice.. 

Nebudeme dělat závěry už nyní, uvidíme, co neděle přinese, v jakém rozpoložení bude tým a hlavně jaké příjde sestava. V přítomnosti není zatím ani čárka.. Každopádně bychom měli obě utkání odehrát v klidu a míru, ať dopadnou jakkoliv.

Musím sdělit, že v neděli je moje účast lehce nejistá. V sobotu jdu na svatbu a v neděli hrajeme samozřejmě hned úvodní zápasy dne, jak jinak. Nerad bych byl v podroušeném stavu týmu spíše na obtíž. Proto v neděli z rána zhodnotím svůj stav a rozhodnu se, každopádně bych byl rád, kdybych věděl přibližný počet lidí na zápas.. Přece jen je situace jiná, když má dojít 9 lidí, než když mají dojít 4. Prosím tedy o napsání se do "přítomnosti"..

Děkuji..

V neděli je sraz v 8:35 - Svážná!

Žádné komentáře: