úterý 28. dubna 2015

Nedělní bilance: 0 bodů

Tradičně v neděli jsme se sešli k odehrání dalších dvou zápasů letošního jara. Sešli jsme se v následující sestavě: Nekwish - Ríša, Milan, John - Prochy, Mira, Vojta a Laďa. Já jsem byl schopen nastoupit až do druhého zápasu vinou prohýřené noci na svatbě našeho bývalého spoluhráče Michala Koláčka. Věřím, že se dá tato moje absence prominout vzhledem k dostetčnému počtu lidí do pole, přesto jsem nebyl ušetřen a pohledy mnohých byly celkem nepříjemně ostré.

První zápas jsem sledoval z lavičky a nebylo to pěkné pokoukání. S posledními Holásky jsme předvedli špatný výkon a zaslouženě prohráli. Srazily nás dva stále se opakující nešvary, nepochopitelné chyby v obraně a ostudné zakončení. Myslím, že smůla se tomu už dále říkat nedá. Jsme v koncovce trapní. Jediný úspěch našeho clkeu zaznamenal Milan. Jeho kuriózní branka jen podtrhuje moje slova výše napsaná. Z vlastní poloviny poslal vysoký lob na Vojtu v útoku, ten míč minul, před golamenm míč skočil a proklouzl mezi nohama.

Carpe Diem vs. Holásky 1:5 (0:2)
branka: Milan

Druhý zápas se Sokolnicemi B jsme rozehráli lépe, než ten první, přesto jsme se dostali do dvougólového manka. Ke konci poločasu jsme snížili na 1:2 po spolupráci Páji s Vojtou. Druhý poločas jsme začali tlakem a soupeře povětšinou uzamkli na jejich polovině. Bohužel se nám z množství šancí nepodařilo žádnou proměnit a tak soupeř trestal. Do konce utkání nám přidal další dvě branky navrch a tak zápas skončil 1:4 v náš neprospěch. Zápas, nebo spíše náš výkon to byl o poznání lepší, než v tom prvním. Proti nám však stál o poznání lepší soupeř, než jsou Holásky a tak výsledek je téměř stejný. Nula bodů.

Carpe Diem vs. Sokolnice B 1:4 (1:2)
branka: Vojta (Pája)

Tabulka se nám pekelně vyrovnala. Holásky zažili snový víkend, kdy posbírali 6 bodů a dotáhli se na zbytek pole ohrožené sestupem. Na předposlední pozici máme nyní náskok před posledními už jen 1 bod.
Hráčem víkendu byl zcela bez debat Nekwish, který tým podržel v mnoha momentech.