pondělí 1. září 2014

Carpe Diem představuje nové dresy pro ročník 2014 - 2015

S prvním zářiovým dnem dochází i k oficiálnímu odtajnění nové soupravy dresů Carpe Diem pro ročník 2014-2015. Carpe Dierm s novými dresy odehrálo už sobotní turnaj Kampa Cup, ovšem na žádost vedení klubu do médií neunikly žádné fotografie z turnaje tak, aby dnešním dnem mohly být oficiálně představeny hráčům klubu a široké veřejnosti.

Věřím, že nová kombinace bude pro mnohé šok, jak pro hráče, tak okolí, ovšem s novou svěží vlnou Carpe Diem, kterou nabírá po sloučení s RST musí zákonitě dojít i k výraznějším změnám i v jiných aspektech. Moderní dresy ponesou barvy zlaté, černé a rudé v kombinaci zlatý dres, černé trenky a rudé štulpny. Celý komplet je originál značka NIKE. Na zádech má každý své vybrané číslo natisknuté v netradičním tenkém fontu písma, který vystihuje vizi příštího ročníku. Být štikou soutěže.. ;-)

Z vlastní sobotní zkušenosti musím uznat, že to byla dobrá koupě, dres je příjemný na tělě, štulpny jsou parádní a kombinace barev se mě osobně velice líbí a motivuje k nadlidským výkonům.. ;-)

Doufám, že se s novými barvami brzo sžijete i vy ostatní a s dresem budete spokojeni stejně jako já. Dresy budou rozdány v neděli na prvním utkání sezony.

Poděkování ve věci nákupu dresů patří především Vojtovi, který celou záležitost realizoval. Takže díky!

DRES CARPE DIEM vz. 2014