úterý 2. září 2014

Přítomnost na zápasech

O víkendu jsem vypsal veškeré soutěžní víkendy do "přítomností". Rád bych zde připomenul pár věcí, které považuji za nutné..

Prosím všechny lidi v týmu, aby tento odkaz využívali a psali se tam. Jakoukoliv sezonu dříve jsme sestavu povětšinou lepili, nyní může vzniknou nový "problém" a to s příliš mnoho hráči na hrací víkend. Bylo by velice vhodné, aby byli všichni z týmu o aktuálním stavu lidí na zápas informováni! Prosím i ty, co na stránky nechodí přiliš často, aby si jednou týdně udělali čas a do odkazu se napsali, jestli dojou nebo ne, nebo se předepsali na měsíc dopředu, pokud si jsou svojí účastí / neúčastí jistí. Pokud se nenapíší na zápas a nakonec příjdou, může vzniknou nepříjemná situace.. Myslete prosím i na ostatní a pište se, když je nás nyní tolik.. V týmu nejste sami - je nás teď 14!! a z toho, že jste přišli na zápas bez ohlášení se může stát nyní pěkná patálie..

V odkazu jsou všechny zápasy do konce podzimní části, můžete se tedy psát už libovolně dopředu, pokud už víte, že v například v říjnu nebudete moct. 

Pište se prosím i ti, kteří jste například nyní dlouhodoběji nemocní. Prostě třeba u prvních tří víkendů si předepište - nejdu, ať je to všem jasné.

Nepište do odkazů zprávy typu - příjdu na 50 procent, nebo na 80 procent. To je úplně k hovnu a akorát to člověka nasere. Zkrátka napište to tam, až si budete jisti svojí účastí, nebo ne, ovšem s podmínkou napsanou o řádek níže.

Svoji účast / neúčast sdělete vždy NEJPOZDĚJI den před událostí. 

Doufám, že si rozumíme a nebudeme muset řešit na zápasech nežádoucí situace. Děkuji.