pátek 25. července 2014

STARTOVNÉ NA SEZONU 2014 - 2015

Rozpis a následný výběr startovného pro příští sezonu. Je to nemilá nutnost před nadcházející sezonou. O to více, že vybíraná částka za příští sezonu bude vyšší, než loni. V následujících bodech vysvětlím, proč tomu tak je.

1 - Startovné na příští sezonu je rozpočítáno mezi méně lidi a to dokonce o 3 lidi, co po sezoně klub opustiti. To se bohužel projevilo i na vybírané částce na hlavu. Startovné tak pro jednoho hráče činí shodně 1172 Kč. Jinak naše startovné činí celkem 8200Kč při 7mi lidech.

2 - Poplatek za zapsání na soupisku. Tento poplatek se rovněž platí každoročně. Kdo chce být zapsán na soupisce, platí 100Kč. V tomto případě budu chtít částku i po Petrovi, snad v tom nebude problém..

3 - Bude se kupovat nový dres, trenky a štulpny pro každého hráče + jeden navíc. Velikost a číslo už od Vás mám. Nyní dojde k realizaci nákupu. Částka za dres je možná lehoučce vyšší (přesto, že je to cena za cenu nákupní). Mělo by se totiž jednat o kvalitní dresy značky Adidas. Myslím, že 620 není zase takový rozdíl oproti 500, které jsme před dvěma sezonami dali za naše současné neznačkové dresy, v nichž někteří vypadáme jako klobásy. V současnosti jsme 6 lidí do pole + Petr. Petr si dres kupovat nebude, což je logické. Přesto by bylo dobré mít alespoň jeden dres v záloze nejen pro Petra, kdyby dojel, ale schovaný i pro pana příhodu. Jeden dres se tedy ještě rozpočítá  mezi všechny.

4 - Potisk dresu. Nemůžeme hrát v dresech bez čísel, proto budou za částku v tabulce potisknuty. Potisk jednociferným číslem je za 60Kč, dvojciferným za 120. Jediné jednociferné číslo bude mít Sykec a výše zmíněný dres navíc.

5 - Dres navíc – viz. Bod 3.

6 - Před odjezdem na Kujavy Open jsem Vám psal SMS ohledně složení se na dar Petrovi. Sykec a Nekwish mi zaplacení slíbili, Ríša neodpověděl, ale věřím, že i on se k celé věci postaví čelem. Mám v tom svých 6 stovek a tak věřím, že se mi navrátí.. Děkuji včasným platičům a prosím „dlužníky“ o uhrazení částky společně se startovným.

7  - RST A – jelikož se s klubem RST sloučíme, tato věc se neobejde bez papírování a poplatků. Hráči RST musí přestoupit do našeho klubu, což je zpoplatněno částkou 50 Kč na osobu. Celkem při 7mi hráčích, kterými disponují je to celková částka 350Kč. Je to společná akce klubu, proto bychom se o poplatek z přestupů měli rozdělit fifty fifty. Na našem klubu je tedy, aby se role zhostilo se ctí a RST dalo 175 Kč. Tato částka je rozpočítána mezi všechny hráče, což činí zanedbatelných 25 korun na osobu.

8 - V bodě číslo 8 je celková, doufám konečná částka za vše, co jsem výše zmínil. Prosím o včasné uhrazení, ať nemám s následnou platbou problém.


TERMÍN UHRAZENÍ: do 15. 8. 2014
FORMA ÚHRADY: osobně, nebo na účet: 78-0370990267/0100 (Komerční banka)
ZPRÁVA PRO PŘÍJEMCE: napište prosím své jméno

Věřím, že částka uvedené v tabulce je konečná. Pokud by se ještě náhodou něco vyskytlo, určitě dám vědět, abychom to mohli pořešit. Děkuji za pozornost a prosím o bezproblémový a včasný průběh placení.