čtvrtek 17. října 2013

Preview: 9.a 10.kolo - Attack, Kobas

Je opět čtvrtek a tak je čas i na preview před nedělními zápasy. Nedělní zápasy budou zcela jistě zajímavé a vyrovnané. Do jednoho z nich nastupujeme v roli mírného favorita, do druhého v roli toho, kdo by mohl spíše překvapit. Každý zápas je ale jiný a tak papírové předpoklady můžou v neděli shořet jako papír. Bude hodně záležet, jak do utkání vstoupíme. Chtěl bych v neděli vidět týmový výkon, podporu všech spoluhráčů navzájem.

Sestava by měl být podobná, jako téměř ve všech předchozích utkáních. Otazník visí nad dvěma hráči. Nad Sykecem a Tomášem. Sykec je zřejmě stále pracovně mimo a Tomáš má zdravotní problémy, které ho ve sportování limitují. Uvidíme, jak se situace vyvrbí a jak to vše dopadne. Ostatní by měli být doufám v plné síle: Nekwish – Milan, Ríša, Pája, Michaldo (Sykec) – Prochy, Mira, Petr, (Tomáš).

Co se týče soupeřů.. tak Attack je momentálně na 16.místě tabulky. Připsal si dosud jednu výhru, jednu remízu a šest proher. Je to celek, která dostává nejvíce branek, na druhou stranu je podobně střílejícím, jako my. Má o 3 vstřelených branky více.

Druhým soupeřem bude celek Kobas. S Kobasem jsme se setkali už cca před třemi lety ve druhé třídě a myslím, že jsme body tehdy nezískali ani v jednom utkání. Nyní je soupeř na 6.místě tabulky, mají o 3 body více, než my.  Vstřelené branky i obdržené mají v podobném stavu jako my, Kobas je však mírně v záporu (23:28, my 21:21). Očekávám vyrovnané utkání.

Pevně věřím, že se nám po nemastných neslaných výkonech podaří opět probudit k dobrému výkonu se šťastným koncem pro nás. Už to potřebujeme jako prase drbec. Pojďme samci, zaberem a body uhrajem!

Sraz je v neděli na SVÁŽNÉ v 8:35!! Tento vzkaz nepíšu pro srandu králíkům, prosím tedy všechny, abychom se v tento čas sešli a něco si před utkáním třeba řekli. Děkuji!

Hrajeme dvě utkání po sobě, start prvního je v 9:00!