středa 25. září 2013

Preview: 5.a 6.kolo - Nasan C, Agromeli E

V neděli nás čeká 5.a 6.kolo naší 2D.třídy. Soupeři nám budou nejprve od 12:20 Nasan C, přičemž bez přestávky plynule navážeme zápasem s Agromeli E.

Sestava je pro neděli ještě dosti otevřená. V přítomnosti na zápasy to zatím zeje prázdnotou a tak se dá jen domnívat. V bráně bud jistě Nekwish. V obraně by neměl chybět Milan, Ríša a Michaldo. V útoku poté Mira, Petr a Tomáš. Prochy má stop na jeden zápas a do sestavy se zařadí až na druhý špíl s Agromeli E. Otazník visí bohužel nade mnou, protože na mě vlezlo všem dobře známe trio rýměčka, kašlíček a krkobol. Chtěl bych být od neděle ve stavu, kdy budu moct nastoupit, ale zaručit to nemůžu. Tím odpovídám i na zítřejší trénink. Uvidím zítra, jak se budu cítit.

Před sezonou byly oba týmy pasované do role favorita 2D třídy. Agromeli E se prozatím tuto roli daří plnit obstojně, je na 7.místě, zato Nasan C se nečekaně krčí u dna naší třídy. S Nasanem C jsme se střetli v zimní lize a těsně jsme prohráli díky naší specialitě – tragickém úvodu utkání a brzkém prohrávání. Není možné však ani jeden ze zápasů podcenit, či se řídit něčím v minulosti. Věřím ale, že především s Nasanem C jsme schopni urvat opět nějaký ten bod. Dle tabulkových čísel se Nasanu C prozatím nedaří střílet branky a je nejhůře střílející s pouhými 6ti brankami ze 4 zápasů. Tento klub stále čeká na své první vítězství v ročníku. Letos má bilanci 1 remíza a 3 prohry.

Agromeli E je na tom o poznání lépe. Ve čtyřech zápasech jich polovinu vyhrál a v druhé polovině odešli borci se sklopenou hlavou. S tímto celkem jsme se nikdy nesetkali a proto to pro oba týmy bude premiéra. Co nehraje v náš prospěch je, že s Agromeli E hrajeme své druhé utkání ihned po Nasanech, naopak Agromeli E bude čerstvé a plné elánu.


Poprvé hrajeme na hřišti Svážná! Sraz ve v 11:50, první zápas začíná ve 12:20.