úterý 20. srpna 2013

VOLBY 2013 ZRUŠENY!

Volby zástupce kapitána klubu dopadla fiaskem.  Nejen že došlo k bojkotu hlasování některými hráči klubu :-), ale především došlo ke smíru a dohodě dvou konkurenčních stran MAsaKRO s Vendelínem v plenkách. Nově vzniklá koalice bude nosit název MAsaKRO v plenkách.

Dvě hlavy stran se nakonec dohodly, že se na postu zástupce kapitána budou střídat. Jednou bude mít pásku jeden a za další tři roky druhý. Dříve se totiž na druhého nedostane. Myslím, že je to férové řešení pro obě strany a konec konců i pro mě. Jediným, komu zůstali oči pro pláč jsou samotní voliči stojící v zástupech před urnou. Výsledek smíru je velkým překvapením i pro média, která se těšila na peprné články, exkluzivní první rozhovor s vítězem a mnoho dalšího, co by korunovaci nového zástupce čekalo.

Buďme ovšem rádi, že se kandidáti před volbami, či během nich nepoprali a naopak nasoukali se do jedněch společných slipů. Dokázali totiž, že když je vůle, můžou spolu vyjít i takové protiklady, které Petr s Tomášem bezesporu jsou.


Tímto UKONČUJI VOLBY 2013. Milí spoluobčané, již nehlasujte. Novými zástupci kapitána klubu jsou Tomáš Mendel ze Židenic a Petr Balhárek z Hladkých Živořic. Gratuluji!