pondělí 19. srpna 2013

Volby 2013: Jak hlasovat?

Včera skončil termín k přihlášení se o post zástupce kapitána. Nikdo jiný, než dva již dříve přihlášení, se podle očekávání nepřidal. Souboj o pásku tedy zůstává a zůstane nadále duelem.

Na diskuzi se rozhořel silný boj plný slibů voličům a vzájemného osočování. Dokážou kandidáti dostát svým závazkům? O všem se rozhodne už tento týden. V tomto článku se dozvíte, jak hlasovat a veškerá potřebná data..

Do zralém uvažování a po zkušenostech z předchozích dnů jsem dospěl k názoru, že hlasování neproběhne přímo zde na stránkách. K názoru mě dovedl zkrat v řadách Petrové strany, kdy bez jeho vědomí někdo psal jeho jménem. Forma ankety se mě zdála zábavná, ovšem zde nemám možnost kontrolovat, kdo hlasoval, kolikrát  a kdo nehlasoval vůbec. Je tedy na snadě jediná možnost, která proběhne korektně a se vší důstojností..

  • Hlasování proběhne formou SMS. Hlasovat lze pouze na toto uvedené číslo: 603 874 538.
  • Začátek hlasování je dnes od 14:00, konec hlasování je ve čtvrtek, ve 14:00.
  • Hlasování se neúčastní samotní kandidáti. Hlasování se účastní všichni hráči týmu. V SMSce uvedou jméno svého zvoleného. Každý tedy může hlasovat pouze jedenkrát, pro jednoho kandidáta.
  • Od čtvrtečního odpoledne budou sčítány hlasy, což potrvá jistě přes noc až do pátečního dopoledne.
  • V průběhu pátku bude na stránkách slavnostně vyhlášen vítěz voleb a nový zástupce kapitána klubu CDB08.
  • A jako třešnička na dortu.. Nový zástupce kapitána povede do boje svůj tým už v sobotu, na turnaji Atraps Cup (přesto, že budu přítomen). Ať si to vyzkouší.. :-)


Doufám, že je vše jasné. Kdyby nebylo, tak pište, čemu nerozumíte..