úterý 20. srpna 2013

Na ATRAPS Cupu narazíme na Antabus

Už v sobotu nás čeká první a současně jediná příprava na blížící se sezonu, turnaj ATRAPS CUP 2013. Startovné je zaplacené v daném termínu, tak by neměl být žádný problém.

Turnaj se uskuteční na umělé trávě Boby. Minulý podzim jsme tam trénovali, takže všichni by měli vědět, kde to je..

Co se týče sestavy, tak to je tak trochu voříšek. Nekwish zatím nekomunikuje, takže zatím u něj nevím. Dále by měl být přítomen Michaldo, Milan, Pája, Mira, Prochy, Petr. Otazník visí nad Tomášem, který má právě kolem tohoto data termín porodu. Takže u něj zatím 50 na 50. Omluvil se Sykec a Ríša..

Vznikl zde malý finanční kotrmelec, kdy Ríša v době vypočítávání částky na startovné a ostatní věci měl započítán Atraps Cup a počítalo se s ním. Bylo s ním tedy počítáno i do zaplacení startovného turnaje. Nakonec poslal peníze bez Atraps Cupu, kterého se neúčastní. Mám v tom tedy svých 125 korun, které budu chtít vybrat. Pokud se ukáže Tomáš zinkasuju ho do své kapsy (on totiž nemá zaplaceno + ho skásnu o pumpičku, kterou si nechal),  pokud se Tomáš neukáže.. vyberu příslušný obnos od všech přítomných.

Rozdělení týmů do skupin:

Skupina „A“:
FC ATRAPS – Hombres „A“, Soccer (1.tř.), R.I.P. (1.tř.), Atlantis (1.tř.), Flamengo (1.tř.), SOŠ OOM (OP), BBPress (1.tř.)

Skupina „B“:
FC ATRAPS – Hombres „B“ (1.tř), Carpe Diem (2tř.), Eliška (2tř.), Comix (nez.), Gepard (2tř.), Antabus (3.tř.), Benfika Újezd (2tř.)

V skupině A se potkají týmy z 1.třídy + jeden z Okresního přeboru.
V naší skupině B se potkáme se zajímavými soupeři, mezi nimiž bude například Antabus, dále Eliška, kterou potkáme hned v prvním kole soutěže, takže půjde o takovou generálku. Dále z druhé třídy zde máme Gepard a Benfiku. Nezařazeným celkem je Comix, ovšem někteří hráči ví, o koho se jedná. Je to tradiční brněnský celek hrající mnoho let. Potkali jsme je před 4 lety ve 2 třídě a tuším, že jsme tehdy dostali desítku.. Posledním neméně zajímavým soupeřem je Atraps B, kde možná nastoupí náš bývalý spoluhráč Vláďa. Máme se tedy na co těšit..

Rozpis našich zápasů: (1 zápas trvá 15 minut, veškeré zápasy hrajeme na hřišti č.2)

SRAZ NA TURNAJE JE V 8:40 NA MÍSTĚ! 

9:00 –   9:15 – CD vs. Benfika
9:45 – 10:00 – CD vs. Atraps B
10:45 – 11:00 – CD vs. Comix
11:30 – 11:45 – CD vs. Eliška
12:15 – 12:30 – CD vs. Antabus
13:00 – 13:15 – CD vs. Gepard

Z šestičlenné skupiny postupují první 4 celky, které se utkají v play off. Finále je pak naplánováno na 16 hodinu.

Zde se můžete kouknout na přesné propozice: