čtvrtek 22. srpna 2013

Předsezonní čas bez Páji

Pánové, dnešní krátký článek chci věnovat své dovolené, nebo spíše předsezonnímu času, kdy nebudu přítomen dění kolem klubu. Na dovolenou odjíždím v pátek 30.8. a vracím se v neděli 8.9.

Co je jisté, tak tady nebudu na náš první sezonní trénink, který se uskuteční ve čtvrtek 5.9., od 19 hodin na Kamínkách. Dále zůstává nejistý i můj start na prvním soutěžním víkendu, který se koná v den mého příjezdu. (v neděli 8.9.)

Ptal jsem se cestovky a návrat do Brna by měl být kolem 10 hodiny dopolední a náš první zápas začíná ve 12:20. Je tu však otazník, jak se budu po 16ti hodinách v autobuse cítit. Myslím, že zrovna dobře ne. Proto v tuto chvíli říkám, že první víkend s nohami jako konve a rozlámanej zřejmě hrát nebudu. Každopádně bych se chtěl přijít alespoň podívat. Nechávám to zatím otevřené..

Chtěl bych Vás poprosit, aby v době mé nepřítomnosti vše proběhlo tak, jak má. Aby jste se skutečně slezli na trénink v dostatečným počtu a komunikovali spolu.. To samé na zápas. Nebudu mít přístup na internet po celých 10 dnů a tak budu úplně mimo dění. Nechci se dočkat po návratu nemilého překvapení.

Nyní v sobotu předám zástupci kapitána míč, novou soupisku pro sezonu a kapitánskou pásku.

V příštím týdnu se budu snažit napsat do článků vše potřebné tak, aby jste byli o všem důležitém dobře informováni.