pátek 23. srpna 2013

Novinky

Začnu úterkem. V úterý jsem byl na předsezonní schůzi všech vedoucích mužstev 2D třídy, která se konala v sídle brněnské asociace futsalu, na Okruhu. Jednalo se zde o zaplacení startovného a doladění detailů před startující sezonou. 

Sděluji tedy, že vše proběhlo v pořádku, startovné je zaplacené, všichni hráči byli zaregistrováni a zaplacení v nové hráčské databázi FUTIS a tak nic po administrativní stránce nebrání tomu, abychom sezonu od září zahájili.

Zajímavostí sdělenou na schůzi je, že se na Okruhu bude pokládat nový povrch a do budoucna je zamýšlena dokonce jakási malá tribuna pro diváky.

Abych se ale vrátil k hlavnímu tématu schůze.. v rozpise zápasů sezony zatím nebyly udělány žádné změny, k těm ovšem může dojít až do konce srpna! Pokud si nějaký tým zažádá, domluví se s kluby, kterých by se přesun zápasů týkal a bude mu vyhověno, tak se naše zápasy můžou lehce posunout. Tím apeluji také na zodpovědné hráče našeho klubu, aby až do 31.srpna, nebo lépe do začátku září sledovali stránky BAF, kde bude zveřejněn KONEČNÝ a neměnný rozpis.. píši to proto, že tu nebudu, tak aby jste se o případné změně nějak dozvěděli.. Doufám však, že už k žádné změně v rozpisu nedojde a rozpis zůstane v podobě, jaký je..
Nic dalšího se na předsezonní schůzi neudálo.

Na rozpis navazuje i další věc, o které chci psát. V pravé liště se objevil opět odkaz "přítomnost sezona / trénink".. už to znáte. Pište se tam prosím všichni pravidelně a svědomitě, ulehčíte mě tak práci a bude lepší informovanost všeobecně. 

Poslední novinka, která se na stránkách udála je tak trochu skrytá, ovšem o to více příjemná. Dal jsem si opět po čase tu námahu a kompletně aktualizoval profily hráčů! Do svých statistik můžete najet tak, že tam, kde máte svoji fotku na hlavní stránce kliknete myší a otevře se Vám váš hráčský profil. Doufám, že se Vám to bude líbit..