úterý 11. června 2013

Petr ovládl letošní tipovací soutěž


Petr má velkou radost :-)

Je rozhodnuto! Letošním mistrem Tipovačky se stal Petr. Po roce střídá na trůnu Vláďu L. (bývalého hráče klubu), kterému se letos nevedlo podle jeho představ a skončil na místě čtvrtém. Petr měl před posledním kolem dvoubodový náskok, který nejen že dokázal udržet, ale dokonce ho navýšil a suverénně tak navléká pomyslnou zlatou medaili na krk. Gratulujeme. Na druhém místě se umístil Pája a na třetím Mira. I přes shodný bodový zisk je Pája druhý, jelikož se stal vítězem ve více týdnech Tipovačky. Tuto statistiku jsem si spočetl až včera a dost jsem se podivil. Stal jsem se nejčastějším vítězem, což jsem absolutně nečekal. Na pátém místě se umístil Sykec, kterému nepomohl ani mocný finiš v druhé části soutěže. S odstupem už více bodů se nadále seřadili borci takto: Michaldo, Olin, Dub a Daníček.

Blahopřeji vítězovi soutěže Petrovi a přeji mu, ať žije 10 tisíc let.

Na posezónním posezení jsme si pár slov k Tipovačce řekli. Letošek, co se týče aktivních hráčů nebyl příliš oslnivý a v průběhu soutěže jsem dokonce uvažoval o jejím zrušení. Nakonec se tak nestalo a od poloviny soutěže se aktivně na chodu podílelo 5 hráčů. Atraktivnost soutěži zajistila především velká vyrovnanost v boji o zlato až do posledního kola. Nakonec tedy můžu ročník hodnotit vcelku kladně. Ohledně příštího ročníku ještě popřemýšlím.. určitě se Vás budu ptát, zda máte o další ročník zájem, jestli se někdo má chuť zúčastnit a také jsem uvažoval o malých úpravách, které by zvýšili atraktivitu soutěže.. No uvidíme, nyní je čtvrt roku pauza a poté se věci do pohybu buď dají, nebo nedají..

Konečné pořadí Tipovačky – ročník 2012 / 2013:

Počet výher / jednotlivá kola..
Je jasné, že pokud si sečtete odtipované víkendy a počet výher jednotlivců celkem zaznamenaných v tabulce, sedět Vám to nebude. Je to z toho důvodu, že pokud některý víkend byli na prvním místě například dva, nebo tři hráči, bod dostali automaticky všichni.