pátek 28. června 2013

Od září opět trénujeme! RST do druhé třídy..



Vážení pánové,
včera jsem volal p.ředitelovi na ZŠ Kamínky v záležitosti zamluvení tréninků pro příští půlsezony – podzimní část. Reservé bylo úspěšně domluveno a tak se můžeme opět těšit na venkovní trénink na Kamínkách a to od 5.září!

Termín začátku tréninků byl stanoven na 5.září ze dvou důvodů. Ten první je, že hřiště je během prázdnin zavřené a druhý, že sezona většinou začíná v půlce září, tak ať si spolu ještě aspoň dvakrát zahrajeme, než do té „dvojky“ vlétneme..

Poslední trénink je domluven na 21.listopadu. Celkem to tedy bude 11 tréninků. Den a čas se nemění. Tréninky budou nadále probíhat každý čtvrtek od 19 hodin.

Po úspěšném tréninkovém partnerství s RST během posledního roku není důvod měnit soupeře. Myslím, že jsme si na sebe dobře zvykli a tréninky probíhají často v kamarádském duchu, což je jen a jen dobře. RST mě potvrdilo i nadále spolupráci.

Ohledně placení se mají věci takto.. Za hodinu hraní + sprchy to částka činí 250 Kč. Při jedenácti trénincích se dostáváme na celkovou sumu 2750. Půlku zaplatí RST, půlku my..stejně jak tomu bylo i nyní.. Náš klub tedy bude muset zaplatit 1375Kč.. Tato částka bude samozřejmě rozpočítána mezi všechny členy klubu. Vše, tedy 2750 musí být zaplaceno na mojí schůzce s ředitelem na konci srpna, kde opět podepíšu smlouvu. Jinak nyní Vám částku na hlavu říkat nebudu, až dostanu propozice na příští sezonu s uveřejněným startovným, připočtu peníze za tréninky ke startovnému…udělám přehledný rozpis, za co vše od Vás budu chtít peníze..
Už nyní však říkám, že termín zaplacení startovného + tréninků bude 15.srpna, takže počítejte s určitým výdajem nejpozději k tomuto datu! Později, až budu vědět veškeré finanční náležitosti příští sezony, výběr peněz předám našemu finančníkovi – Michaldovi.

Momojiné RST dostalo zelenou ve startu příští sezony ve 2.třídě, je tedy možné, že se opět setkáme i v příští sezoně.. Gratulace!

Zde uveřejňuji korespondenci našich klubů. Je zde mnoho teplých slov, které zahřejí srdce v těchto zimních dnech..

CARPE DIEM PRO RST


" Carpe Diem zdraví RST,
Tak mám konečně info ohledně podzimních tréninků pro příští sezonu.

Reservé:
Volal jsem dneska ředitelovi na Kamínky a od září máme opět reservé – stejný den, stejný čas – tzn. každý čtvrtek od 19 hodin.

Rozvrh:
Jedná se celkem o 11 tréninků, přičemž první bude 5.ZÁŘÍ! Poslední potom 21.listopadu.. tak nějak společně s koncem podzimní sezony..

Finance:
Částka za hodinu hřiště + sprchy je celkem 250Kč. Při 11ti trénincích je to celkem částka 2750Kč. Polovinu platíme my, půlku vy - klasika. Do 15.srpna bych tedy od Vás prosil poslat mě na účet částku 1375Kč. Ke konci srpna se musím doplazit do školy, osobně částku uhradit a podepsat smlouvu. Do toho mám ještě na konci srpna dovolenou, tak ať na to mám trochu času.. Prosím tedy o včasné zaplacení.

Č.účtu: 78-0370990267/0100 (KB)
Zpráva pro příjemce: RST

Tak to je všechno ohledně tréninků.. Budu se těšit na září, letošní tréninky byly solidní, byl jsem spokojenej..co Vy? ..a dokonce si troufnu říct, že se z nás staly celkem kamarádské kluby, což je pěkný..

Věřím, že Vám vyjde postup do 2.třídy a třeba se příští sezonu budeme střetávat i na soutěžním poli.

Prosím potvrďte mě, jestli s tréninky souhlasíte a zda souhlasíte s platbou..

Díky,
Za Carpe Diem, Pája.


ODPOVĚDI:
VOJTA Z RST

" Čau Pájo,

tréninky potvrzujeme a jsem rád, že budeme znovu moct trénovat společně. Je super, že se z nás stali spřátelený kluby, hned je to pak veselejší.

Domluvíme se s klukama, vybereme peníze a pošleme do termínu. Jinak dneska jsme se domluvili, že budeme hrát 2.třídu ;) Jen nevím jakou skupinu, to však bude brzo k vidění.

Díky moc a budeme se opět těšit v září, užijte si prázdniny a pozdravuj kluky. P.S. Tréninky byly super tak už ať je září!

Vojta - RST "

HONZA Z RST

" RST zdraví Carpe Diem,

jasný, určitě nebude s ničím problém.. Letošní trenály byly super a myslím, že především díky trénování s vámi se nám začalo tak dařit na jaře, přeci jen trénovat s kvalitním týmem dá hodně ;) Určitě se z nás staly kamarádské kluby a to je jen dobře =)

Určitě vše pošleme včas, to se neboj.. ;) Jinak vypadá to, že se nám na konec podaří postup do 2. třídy skrz výměnu s jedním týmem..

Ještě jednou gratulace k postupu a super výkonům a třeba se potkáme i příští sezónu =))

Díky a v záři se budeme těšit.

Honza  "