pátek 10. května 2013

Nepříjemná sobotní dohra



Řádění CD Outsiders
Bohužel, kolem klubu se nedějí vždy jen pěkné věci, ale občas se stane i něco, na co hrdí právě být nemusíme. Jedna taková doslova šokující událost se stala v sobotu 4.5., po odehrání našich dvou remízových zápasů. O incidentu jsem se dozvěděl až dnes a proto s ním hned spěchám za Vámi.

Olbramovič týden po útoku
Po ukončení druhého zápasu se Storks, který jsme za prapodivných okolností jen remizovali, se nespokojené tvrdé jádro hooligans klubu Carpe Diem, které si říká „CD Outsiders“ rozhodlo vzít spravedlnost do vlastních rukou. Svoji zlost nad ztrátou bodů se zkrátka rozhodli vybít na nejbližším cíli. Tím se bohužel stal někdejší vysoce postavený funkcionář klubu, bratr Romana Abramoviče a také náš bývalý hráč, Olin Olbramovič. Skupina asi 10ti holohlavých členů zle vyhlížejícího komanda vzalo severní VIP tribunu útokem a Olina ztlouklo hlava nehlava. Okované boty se každou vteřinou nořily do těla jako šufánky do svíčkové, pěsti létaly jako splašené vlaštovky a to vše za burácivého řevu, kde slovo „hajzle“ bylo tím nejrezervovanějším pohlazením..

Je libo žebírko?
Olin má smutný pohled
Celé napadení trvalo asi 15 nekonečných minut. Nikdo se do zuřícího klubka neměl odvahu motat. Poté přijeli ufoni v černých skafandrech vyzbrojení obušky a slzným plynem. Akci řídil samotný Ríša a snad i proto byla vyprošťovací akce na záchranu bývalé královny klubu, úspěšná. Hlouček běsnících fanoušků se od teď už bezvládného těla podařilo odehnat. Olda tudíž mohl být konečně odvezen do Fakultní nemocnice v Bohunicích, kde dosud leží na JIP. Diagnóza je krutá.. Zlomených 6 žeber, fraktura lebky, hematomy v obličeji, pět vyražených zubů a naštípnutá holeň.

Zde máme zářný příklad toho, jak i takové dvě remízy můžou mít vliv na dosud spokojený život lidí žijících v okolí klubu. Je tedy na nás, abychom takovýmto incidentům do budoucna předcházeli. Můžeme toho docílit svými dobrými výkony a tím i spokojeností fanoušků klubu.

Olinovi přeji brzké uzdravení.