sobota 11. května 2013

Statistika k zamyšlení



Statistika, kterou jsem si pro Vás dnes připravil se nedá brát jako hororová, ale přinejmenším k zamyšlení je. Abych se přiznal, podobný výsledek jsem očekával a výsledek to není vůbec povzbudivý. Na paškál jsem si vzal naše utkání od ledna letošního roku ve smyslu vedení, či prohrávání od úvodních minut. Kolikrát že jsme byli nuceni skóre dorovnávat, nebo otáčet a kolikrát nám bylo dopřáno v utkání vést. Všichni víme, že tato věc nás tíží už delší dobu.

Celkem jsme sehráli v roce 2013 do této chvíle 22 utkání, z nichž jich 16 bylo turnajových (Brno Open + Turnaj nadějí) a 6 soutěžních – jarních.  

Ve 22 utkáních jsme plných 15 utkání prohrávali a byli postaveni do role dotahujícího týmu. Zbylých 7 zápasů jsme vsítili branku jako první.

Vyjádřeno v procentech.. První branku inkasujeme v 68 procentech zápasů, vedeme jen ve 32 procentech. A konečně malá zajímavost na závěr.. když si procenta převedete do praxe, tak prohráváme dvě utkání ze tří.

Příčiny můžou být různé. Každopádně se už nejednou stalo, že za rychle inkasovanou brankou stála naše nepozornost. Pojďme se do budoucna na tento nešvar zaměřit a statistiku v této oblasti pokusit vylepšit..

Storks – vedli jsme
Bolest – prohrávali jsme
Psychotip – prohrávali jsme
Totenrum – prohrávali jsme
RST – prohrávali jsme
Řečkovice B – vedli jsme
Tempo – vedeli jsme
Bolest – prohrávali jsme
Lelekovice – prohrávali jsme
Hustopeče – prohrávali jsme
Zelenáči – prohrávali jsme
Gentlemans – prohrávali jsme
Gooners – vedli jsme
Anitals – vedli jsme
Bučovice – prohrávali jsme
Adrenalin – vedli jsme
Oranjes Blansko – prohrávali jsme
Attack – prohrávali jsme
R.I.P. – prohrávali jsme
Antabus – vedli jsme
Bombarďáci Slatiny – prohrávali jsme
Nasan C – prohrávali jsme