pondělí 25. března 2013

Posila? Pobavme se o tom..


Příchod nového hráče do týmu je vždy událost. Proto bych v tomto případě chtěl, abychom o případné posile rozhodli společně. Jedná se o hráče, který už v první sezoně oblékl náš dres a počínal si více než znamenitě.

Jeho jméno je Lukáš Čejka, mnozí hráči ho dobře znají.. V pátek jsme se v dosti podroušeném stavu domluvili, že v příští sezoně bude hrát za naše barvy, což stvrdil svým podpisem na smlouvě :-) , jehož kopii přikládám. Námluvy s Lukášem už probíhají mnoho sezón, nikdy se však nepodařilo transfer dotáhnout až do konce z různých důvodů, ovšem vždy to bylo ze strany Lukáše. Nyní došlo k domluvě o přestupu, nikoliv hostování, před mnoha svědky, slavnostně, zcela formálně a bylo vše řádně zapito pivem, Becherem a Jégrem. Přestože histoie mluví jinak, zmaření přestupu z jeho strany by se tedy mohlo chápat jako vyloučené. :-)

Lukáš v naší první sezoně 2008/2009 v osmi odehraných utkáních vsítil neuvěřitelných 16 branek. Od té doby se v našich barvách objevil tu a tam na nějakém z mimosezonních turnajů. I to svědčí o výjimečnosti případné posily pro sezonu 2013/2014 - přesněji od 1.9.2013.

Chtěl bych se tedy zeptat týmu na Vaše názory, zda by jste chtěli do příští sezony, aby se náš tým rozrostl o ještě jedno jméno.. Zda by Vám nevadilo, kdyby k nám Lukáš přišel. Prosím o upřímost a otevřenost v případě schválení i výhrad. Je nutné brát v potaz kolik je nás dnes v týmu, jak by Lukáš zapadl (kdo ho zná) a jiné okolnosti..