pátek 22. března 2013

Domluva na venkovní tréninky, rezeravce v hospodě


Pánové, dal jsem se konečně na domlouvání venkovních tréninků a mám konkrétní návrh, ke kterým potřebuji, aby jste se vyjádřili.
Podařilo se mě tedy nakonec skutečně sehnat hřiště na Kamínkách. Je to moderní svatostánek zdejší Zákazní školy. Nový sportovní areál, perfektně osíťováno, sprchy a především dokonalé osvětlení. Cena na hodinu bez sprch je 200Kč, se sprchami 250Kč. To je podle mě velice férová nabídka. Osvětlení je v ceně!

Malý zádrhel:
Mluvil jsem s p.ředitelem školy a ten hřiště pronajímá pouze po zaplacení dopředu, tzn.na určitou dobu dopředu tak, jak by bylo sepsáno ve smlouvě! Smlouvu bych šel příští týden podepsat, pokud se domluvíme a následně bych musel složit sumu za předem domluvený termín našich tréninků.

Volné termíny:
Volné termíny jsou tyto.. Buď můžeme chodit ve středu od 20hodin do 21hodin, nebo ve čtvrtek od 19hodin do 20 hodin. Myslím, že po nás v obou případech nikdo není, tak by případné prodloužení nebyl problém. Středa je lepší z hlediska toho, že povětšinou hrajeme soutěž v sobotu, taky by tam byla pěkná doba na regeneraci po tréninku.. čtvrtek má zase lepší čas – od 19 je zřejmě lepší, než středeční od 20ti. Záleží tedy, jak se domluvíme.

Soupeř:
Jsem už domluven s RST na pravidelných trénincích. Souhlasili s prodloužení smlouvy o jarní část.. J

Výpočet:
Dejme tomu, že bychom začali trénovat venku první týden v dubnu a skončili v polovině června – týden po konci jarní části. (prodloužit se to poté dá asi bez problémů, pokud by byl zájem) To je podle mých výpočtů 11 týdnů = 11 tréninků - takto by byla spesána smlouva.
Počítám s tím, že sprchy se využívat budou..takže 11x 250Kč je 2750Kč celkem.
Částka 2750Kč by byla napůl rozdělena mezi nás a RST, každý tým by zaplatil 1375Kč..a předplacení by bylo hotové..

Výhoda:
Výhodou je to, že by nás to snad donutilo si jít zakopat i tehdy, kdy by se soupeř nedostavil. Byla by škoda zbytečně nechat propadnout prachy, když bychom měli hřiště už zaplacené, ne?

Resumé?
Tak co na to říkáte? Jsem domluvený s p.ředitelem, že se mu v pondělí ozvu s odpovědí, zda chodit budeme, nebo ne. V týdnu bych pak šel podepsat smlouvu a následně bych musel peníze zaplatit..
Od Vás každého chci vyjádření, zda by jste chtěli chodit ve středu, nebo ve čtvrtek, jestli jste ochotni zaplatit poměrnou část z naší poloviny pronájmu a především, zda máte vůbec chuť chodit od dubna ven.

*
A teď trochu z jiného soudku.. Včera jsme udělal rezervaci v restauraci U Kormidla, ul. Kounicova, na příští pátek. Reservé je pro 10osob a je od 19:30! Budu se těšit..