pondělí 25. března 2013

Tréninky domluveny, penízky ke mě!


Tréninky jsou domluveny. V případě, že se nic zvláštního nestane (jako že třeba nezaplatíme), čtvrtkem dne 4.4. zahajujeme letošní venkovní tréninky a to vždy od 19 do 20 hodin na hřišti ZŠ Kamínky 5.

Termín:
Proč čtvrtek? Psal jsem už na diskuzi malé vysvětlení. Hlasování dopadlo vesměs vyrovnaně. 4 lidé byli pro středu, z nichž dvěma by to bylo celkem jedno, pokud by byl ve čtvrtek, dále 3 lidé se vyjádřili pro čtvrtek přímo a další tři lidé nevědí a je jim to jedno. Důležitým faktorem je také vyjádření soupeře, abychom si něco neodhlasovali a pak tam netrénovali sami. RST se vyjádřilo jednotně, že by chtělo trénovat ve čtvrtek.
O středě by se dalo uvažovat, pokud bychom se jasně všichni, nebo aspoň valná většina shodla na prostředku pracovního týdne.
Trénovat začínáme první čtvrtek v dubnu a tréninky jsou domluveny do 13.června -> uvedený čtvrtek by měl být naším letošním posledním, pokud se později nedomluvíme jinak. Trénink začínají vždy v 19:00 a končí hodinou dvacátou. Proto apeluji na včasný příchod, ať se skutečně začne něco dělat už od sedmi..

Peníze:
Celkem to tedy dává 11 tréninků, které musí být zaplaceny předem. Při ceně 250Kč na hodinu to činí celkem 2750Kč. Částka bude rozdělena napůl mezi RST a nás. Pro náš tým to tedy dělá 1375Kč.
V týmu je nás 10 lidí a tak chci od každého zaplatit 140korun. (zbytek mám na Kofolu). Zaplatit mě to můžete buď v pátek na akci, nebo nejpozději do konce tohoto měsíce na č. účtu 78-0370990267/0100, vedený u KB. Do zprávy pro příjemce uveďte prosím své jméno.

Podpis smlouvy:
Podepsat smlouvu jdu po domluvě 2.4. na ZŠ Kamínky a byl bych rád, kdybych mohl říct, že jsem schopen peníze na jejich účet ihned složit.

Tak to by bylo všechno, sportu zdar a futsalu nejvíc.