čtvrtek 17. ledna 2013

Preview: Attack, Oranjes Blansko


V tuto chvíli, kdy píšu tyto řádky, nám do zahájení dalšího utkání Brno Open zbývá 304200 vteřin, nebo 5070 minut, nebo chcete li přesněji 3.042E+14 nanosekund. Kdo ovšem bude mít nanosekundu v neděli po utkání, zda my, nebo soupeř, to se uvidí až něco málo před polednem.

Zatím není hlášený žádný odpadlík, takže komplet sestava. Nekwish – Sykec, Prochy, Ríša, Pája – Petr, Mira, Milan, Tomáš.

Vždycky, když jsem psal jakákoliv předsevzetí, tak brzy vzaly za své. Proto se tipování na nedělní zápasy zdržím. Jen zde dovykládám fakta, která jsou tabulkově nepopiratelná. Vypadá, to že v posledních 4 utkáních základní skupiny turnaje máme lehčí los, než ostatní. Jako jediní totiž hrajeme se všemi celky, které jsou za námi. A v neděli dokonce s celky, co dosud získali jeden, respektive nula bodů. Tímto chci důrazně varovat před podceněním. Doufám, že to snad ani nejde, abychom se odvážili podcenit celek druhé třídy Attack, potažmo odnož FPO Blanska (také 2.třída), který se na turnaji prezentuje jako Oranjes Blansko.
V obou případech (nezisk bodů) se mohlo jednat o nešťastnou shodu okolností, či nepříjemný los.. každopádně se oba celky právě krčí na úplném dnu naší skupiny. V případě našeho zisku pár bodíků,  bychom mohli ještě reálně pomýšlet na postupové pozice. Nic není ztraceno, vše máme ve svých rukou v nadcházejících klíčových duelech skupiny.

Sraz v neděli je v 9:10, zápas s Attackem začínáme v 9:40.