úterý 15. ledna 2013

Finální domluva na šály


Už bezmála měsíc se projednává chvályhodná věc – šála Carpe Diem. Dnes mám informace od Petra, který je otcem projektu a tak můžeme celou věc spustit. Ještě jednou Petrovi dějuji.

Na výběr jsou šály buď malé (např.do auta), nebo velké (na nošení). V neděli bylo předběžně odhlasováno, že nejprve objednáme šály malé, protože tu chtěl skoro každý. Píši o tom, protože minimální počet objednaných kusů je 10! (pro malé i pro velké). Nebojím se tedy toho, že malé by se neudaly. S velkými by byl problém, nechtěl ji každý.

Dále proto budu psát už jen o malých šálách, jen pro vysvětlenou..

PROSÍM VŠECHNY, KDO O MALOU ŠÁLU MÁ ZÁJEM, ABY SE NAPSAL DO NOVÉ VYTVOŘENÉHO ODKAZU. Vím, že jsme se už jednou psali, ale ať je v tom skutečně pořádek. O šálu by mohl projevit zájem třeba i nějaký bývalý člen klubu, či někdo jiný, tak ať víme přesný počet pro objednání..

TERMÍN, DO KDY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT O ŠÁLU JE NEDĚLE 20.LEDNA! Posléze se bude objednávat..

Info k šále:
Rozměry: délka 55-60cm a šířka 10-12cm.
Cena: kolem 80Kč / ks.  + poštovné.

K dořešení: 
- každý nechť do odkazu napíše, kolik šál chce objednat..
- je možnost vybrat si z barvy střapců na konci šály… Buď můžou být modré, nebo bílé, nebo kombinace.
- konečný výběr barvy šály: Na obrázku vidíte vzorník modrých barev. Petr i já jsme pro „inkoustovou“. Co říkáte? Asi je nejbližší našim dresům..

ZDE JE VZORNÍK:



Platba: Platbu si bude řídit Petr.. Můžeme mu to zaplatit buď na zápasech Brno Open, nebo pokud uveřejní číslo účtu… Ale je to jen na něm.

ZDE JE PROZATIMNÍ NÁVRH ŠÁLY - snad finální: (modrá bude upravena podle našeho výběru…)