středa 23. ledna 2013

Preview: Adrenalin, Bučovice


Dnes bude preview velice krátké. V neděli nás čekají poslední zápasy základní skupiny letošního Brno Open. Soupeřem nám bude nejprve druhotřídový Adrenalin a tým krajského přeboru z Bučovic.
Sestav bude oproti minulým víkendům mírně okleštěná. Ze zápasů se omluvil Sykec a ze druhého špílu Petr. Ostatní by snad měli dorazit.. Sestava: Nekwish – Ríša, Pája, Milan – Prochy, Mira, Tomáš, Petr (1 zápas).

Už jste si jistě na diskusi všimli, že změna se uděje na postu Milana a Prochyho, kteří si vymění svá místa. Milan se postaví do obrany a Prochy se ujme role kanonýra v útoku.

Co se týče soupeřů, tak s týmem Adrenalin máme šanci na zisk bodů. Jednak je to celek z druhé třídy, se kterými dosud hrajeme vyrovnaně a za druhé budeme na začátku své nedělní štace, takže by mělo bát ještě dost sil. V druhém zápase se děj vůle Boží, asi budeme trochu unavení a navíc změříme síly s celkem o 4 třídy výše - Sokolem Bučovice. Antabus pro srovnání minulý víkend dostal od Bučovic šestku.

Zápasy začínají už v 8:00, takže sraz je v 7:40 pro všechny! I Nekwishe!

Další fáze: V případě nepostupu i postupu turnaj nadále pokračuje..
Nepostup: někdy na konci února, termín neupřesněn, se hraje skupina o celkové umístění na turnaji. Tzn. že pokud skončíme například 6tí, budeme hrát skupinu o celkové umístění se všemi celky na šestých místech ostatních skupin. Stejně to je i na dalších stupíncích tabulek. Pátí hrají se všemi pátými, osmí s osmými..atd.
Postup: osmifinálová skupia v průběhu února. (postupují první 4 celky ze skupiny)