středa 23. ledna 2013

Tak šel čas..


V předvánoční době jsme byli posedět v hospodě. Jedním z témat kromě nivy na milion způsobů byla i fotka Prochyho uveřejněná k jeho příchodu do klubu, na které podle některých vypadá jako děda s hůlkou (dřevěnou).

Mě se však podařilo vypátrat, že jeho vesměs stříbrné vlasy na fotografii jsou jen jeho nová image pro rok 2012 a první polovinu roku 2013. Zřejmě všechny totiž překvapí fotky, které jsem během posledních 14 dní objevil v archivech časopisu ProFootball z let 2007-2009. Zde se Prochy prezentuje s účesy různých druhů od předních kadeřnických firem a potvrzuje tak domněnku, že co se týče stylingu, jde o velkého a vášnivého experimentátora. Není tedy potřeba se nad současným vzezřením Pavla jakkoliv pozastavovat ..jedná se totiž téměř jistě o nový výstřelek tohoto futsalového poloBoha. Co ovšem mělo zřejmě zůstat tajemstvím asi navždy je fakt (promiň Prochy), že Pavlík už jako desetiletý chlapec byl velice často vyhledávaným „zbožím“ pro reklamy na šampóny..
Nedávno se mi v rozhovoru svěřil, že v polovině roku přijde velký zlom, nechtěl předbíhat, ale přesto naznačil, nač se mají jeho obdivovatelé těšit. Na otázku novinářů, kudy že se bude jeho kariéra dále ubírat, následovala rychlá a rázná odpověď s anglickým přízvukem.. „Ruud Gullit“.. 

Můžeme se tedy těšit s čím tento míčový kouzelník opět přijde.